Şimdi Ara

PPC İÇİN ARAÇ ŞARJ CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili dostlar
    tesadüfen gördüğüm "usb'li araç şarj adaptörü" ile cihazın data kablosunu birleştirince kullanışlı bir araç şarj cihazı ortaya çıktı. şimdi bir tane de universal araç tutucusu alıp "araç kiti" sorununu çözeceğim. bilginiz olsun.

    saygılarımla.



  • Bazı ince noktalar var, hiç birisini belirtmemişsiniz. Konu açıldığı için ben bildiklerimi yazayım.
    1- Bazı PDA/Phone'lar USB data kablosu ile şarj olmaz: Samsung i900 Omnia en önemlisi, çünkü çok kullanan var.
    Bakın, Omnia için iki uçlu kablo yapmışlar, birisi data için, birisi şarj için:http://www.boxwave.com/products/directsync/directsync-sync-and-charge-cable-samsung-omnia-i900_3289.htm
     PPC İÇİN ARAÇ ŞARJ CİHAZI

    Omnia'da özel bir durum var, PC'ye USB kablo ile taktığınızda yavaş da olsa şarj oluyor, yeşil ışık (Full şarj) yakamıyorsunuz, ama arabada şarj etmeye çalışırsanız şarj olmuyor.
    HP 214 modeli ise, çok yavaş dolar, çünkü ister araç şarj kiti, ister duvara takılan usb çıkışlı piriz olsun, 500mA'den fazla çekmez.

    2- Genellikle bu adaptörün 1A (1000 mA) veya daha fazla güç verebilmesi gerekir. Piyasada satılan şarj cihazlarının çoğu 500mA veya daha aşağısındadır. Aksi halde, buna güvenerek taktığınız halde, benim bildiğim bazı PDA'larda pil dolmak yerine boşalır. Örnek: Dell Axim x51v ve HTC Diamond. HTC Diamond forumunda bu durum epeyce konuşuldu.

    3- Benim gördüğüm, iphone şarj adaptörleri 1A çıkış veriyor ve bunu kutusunda yazıyor. Uygun fiyata aranınca bulunabiliyor.

    4- Ben uyumlu kablolarım ile aşağıdaki ürünü kullanıyorum (sağdaki Avrupa uyumlu olanı), hem duvara hem arabaya takılabiliyor.
    http://www.boxwave.com/products/versachargerpro/index.htm
     PPC İÇİN ARAÇ ŞARJ CİHAZI


    Omnia sahiplerinin, araç şarj cihazları yoksa, BoxWave'den şarj cihazı ve kablo almalarını öneririm.

    Eğer cevabını veren olursa sevinirim, piyasada Samsung için henüz Omnia araç şarj cihazı görmedim. Mevcut Omnia şarj cihazları 700mA güç veriyor. Arabada bu adaptörler yeterli geliyor mu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 24 Aralık 2008; 13:52:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.