Şimdi Ara

PowerBoost Fury 550W?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair VS650 güç kaynağına sahibim fakat bilgisayarım sürekli oyunlarda reset atıyor kronik sorunluymuş bende başlıkta belirttiğim psu yu almak istiyorum acaba yeterli midir?


    Sistemim:

    i5 6500

    MSI B150 Gaming M3

    Gigabyte GTX 970 Extreme

    Kingston Fury 8gb 2133

    WD 1TB HDD

    Kingston Savage 120GB SSD




  • Minimum bunu alın.

    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timeguard

    Minimum bunu alın.

    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html

    powerboost konusunda çok ortadaydım internette olan kötülemeler yüzünden çok fiyat farkı yok bu psuda siparişi verdim teşekkürler öneriniz için

  • Konuyu hortlatacağım ama, bu ürün için çok fazla kötü yorum yapılmış, fakat hiç biri kullanıp sorun yaşamış kişiler değil. Marka adından sebep gömülmüş hep. C4 benzetmesi dahi yapmışlar. Bu ürünü kullanıp, elinde patlayan, sistemini yakan kimse var mı ? Ben yıllarca Thermaltake Toughpower 875 kullandım, 10 yıl sonra bozuldu. Sonra zalman aldım, sesi yüksek geldi sattım. Xigmatek Tauro 700w aldım, süpürge gibiydi, iki gün sonra iade ettim. Sharkoon un gold zero 650w modelini aldım, bir yıldır çok memnun şekilde kullanıyorum.


    Şimdi yeni bir sistem kuruyorum ofis için, i5 10400, Msi H410, 16GB Ram, M.2 NVME, ekran kartı olmayacak muhtemelen, belki 1650 felan olabilir. PowerBoost 550W Fury 80+ o kadar mı kötü ?

  • CeSsPoOL kullanıcısına yanıt

    her ürünü kullanma sansi malesef olmuyor lakin kullananlarin yasadigi sorunlari forumlardan okuyup yasananlardan ders alinabilir. Kullananlarin yasadigi hatalarin aynisini yasamaktansa, yasayanlarin hatalarindan ders almak daha evla bana kalirsa, tabi ki isteyen kendi de tecrübe edebilir, piyasa her zaman serbest. Forumumuzda PB güc kaynagim bozuldu konulari mevcuttur. Bu guc kaynagi hic mi kullanilmaz? isteyen, ups satin alip voltaj ile alakali yasanabilecek sorunlari cozerek ve bu guc kaynagini zorlamadan calistiracak bir sistem ile kullanabilir. O guc kaynagi high end kartlar ile kullanilirsa bozulur, voltaj dusmelerinde yine bozulabilir. her guc kaynaginin icinde koruma devresi olur kimi full koruma saglayan pahali bir devre barindirir, kiminde daha ucuz olan 5/6 yada 4/6 ve bazende 3/6 adet koruma saglayan devre mevcuttur. bunlar fiyat fiyat, cesit cesittir. Ayni sekilde bir guc kaynagini olusturan ünite kalitesi, pcb kalitesi, pcb üzerindeki lehim, lehimler ile baglanmis bilesen kalitesi, fan kalitesi, kablo yari capi bilesen cinsi, kablo kalitesi, yani bunlarin hepsi maliyettir. Siz kaliteyi ucuza alabileceginizi düsünüyorsaniz, dogru yerdesiniz ama burdaki demirbaslar size bu modeli almayin diyorsa bir bildikleri bir düsüncesi vardir. Yanliz suda var, burda bilenler ile bilmeyenleri ayirmak sizin isiniz. Sizde arastirabilirsiniz, pb fury 550w review test inceleme diye yazin, ripple degerlerine ve koruma devrelerinin calisip calismadigina, dusuk yukte ve yuksek yukte nasil davrandigina bir bakin, inceleyin, öyle o sekil alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlginiz için teşekkür ederim. Elbette her ürünü tecrübe etme şansımız yok fakat bahsi geçen ürün için hiçbir kullanıcı yorumu görmedim yüzeysel aramalarda. C4 denilecek kadar ne hatası olmuş ürünün onu merak ettim aslında. Sonuç olarak verdiğim siparişi iptal edip, çok yakın fiyatta bir sharkoon ürünü satın aldım içeriği, vs650 ile benzer olan. O da mükemmel sayılmaz ama bu ürün kadar dövülmemiş en azından :). Zira Hihg_End bir sistemde kullanılmayacak. Bir yıldır kullandığım Sharkoon Gold Zero 650W sorun yaratmadığı için marka biraz daha güvenilir geldi.

  • Ürün Tavsiyesi olmasın ama deneyimimi paylaşayım istedim. Powerboost 600w stallion modelini kullanıyorum. Marka imajına rağmen denemek için aldım. Malzeme kalitesi, kablo kalitesi, fazla ısı yaymaması ve modüler olması nedeniyle benim gönlümü kazandı. Rx580 ile kullanıyorum sistemde oc de var. Ses dışında bir sorunla karşılaşmadım. Fan gürültüsü hariç bence alınabilir modüler ürünler arasında.
    İmajı çizdirdin mi toplaması zor oluyor. Bence pb nin en önemli sorunu şimdilik önyargı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.