Şimdi Ara

Powerbank için tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler artık şart olduğu için almaya karar verdim ancak birçok seçenek var kararsız kaldım. Telefonum z3 compact. En az iki kez şarj edebileceğim kaliteli bi alet arıyorum. 2600 mah telefonumun bataryası.

    1 - ASUS ZENPOWER
    Asusa ait e-shoptan alabilme imkanı garantisi ve asus kalitesi söz konusu. 10050 mah olan. Ayrıca 2.4a çıkış gücü oldukça iyi.

    2- XIAOMI
    10000 - 10400 mah : 10000 olanın taşınabilirlik konusunda 10400 den daha iyi olduğu ama verim olarak kötü olduğu söyleniyor. 800 mah daha az güç almak sorun değil benim için çünkü taşınabilirlik ciddi anlamda yükseliyor.

    16000 - 20000 mah : Bu seçeneklerde güç fazla hertürlü yeteceği ve yardımcı olacağı yönünde bi sorunum yok ama kullanım ve taşıması nasıl olur ? F/p durumu nasıldır kullananlar bilgi verirse sevinirim.

    HB810 10000 mah :
    Diğer 10000 likten farklı olarak bunda ATL firmasının lityum polimer pilleri kullanılmış, hemen hemen iphone 6 kadar boyutu olması taşınabilirliği yüksek tutmuş. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

    10000 QC 2.0 Type C :
    Bu diğerlerinden farklı olarak hem hızlı şarj olmayı hemde hızlı şart etmeyi destekliyormuş ( elbette hızlı şarj için adaptörünüz ve hızlı şarj olmayı destekleyen telefonunuz olduğu sürece ) ama fotoğrafları beni yanında taşıyamazsın çanta lazım sana diyor gibi geldi. Kullanan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

    3 - Ttec

    10400 : Bilmiyorum diğerlerinin yanında ne kadar yeri var ancak bu aletin 3.1a çıkış gücü var ve 7000 8000 gibi net değerler alınabiliyormuş. Turkcell bayisinde gördüm bu arada hızlı şarj destekliyor dediler övdüler falan. Herkes sattığı malı över, kullanan blen varsa yorumlarını görmekten mutlu olurum.

    40 günde gelecek siparişler vermek istemiyorum. Xiaomi için güvenilir satıcı linkleri buldum forumda o yüzden listede(n11). Bunlar dışında ihtiyaçlarım doğrultusunda vereceğiniz diğer tavsiyelerede açığım dostlar yardımlarınızı bekliyorum







  • up
  • yok mu görüş bildirecek ?
  • Samsung 11300 mAh powerbank kullanıyorum, oldukçada memnunum. hepsiburadana almıstım, fiyatıda uygundu. Diğer modelleri bilmiyorum malesef.
  • Chenk C kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler, ürünü inceledim ancak f/p açısından pek uygun değil özellikle mi 10.000 lik 52tl iken
  • Görüş ve fiyat da önemli. up
  • Ben ASUS zenpower kullanıyorum çok sağlam şık ve kullanışlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10000 lik xiaomi aldım arkadaslar 1 günde geldi muhteşem pazar satıcısından, ürün orjinal gayet iyi ben memnun kaldım tavsiye ederim
  • Hayırlı olsun hocam. Bende de xiaomi nin 1600ü liği ve samsung un 8400 lüğü var ikisi de güzel cihazlar. 16000 liği uzun yollarda falan kullanmak için almıştım ara ara kullanıyorum taşınabilirliği kötü ama verimi ve kullanışı çok güzel tablet ve telefonumu defalarca şarj edebiliyorum. Samsung da daha taşınabilir olduğu için ve kendi içinde kablosu olduğu için tercih etmiştim f/p olarak çok iyi değil ama çok memnunum cihazdan. Siz de sorunsus kullanırsınız umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recko kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam yalnız ben iosa geçiş yaptım kendi şarj aleti çok uzun taşıyamıyorum, kısa kablo olarakta ttec mfi belgeli 30 cm var birde mobilcadde de 10cm cortea marka gördüm. Apple store'da belkin marka var 15cm fakat 69 tl gibi fahiş bir fiyat. Önerebileceğiniz kısa lightning kablo varmı acaba
  • Xiaomi 16000 ve 20000 aldım tam F/P ürünleri diyebilirim ikisi için de. 20000'in dış kaplaması plastik ve 16000'den daha hafif, taşınabilir geldi bana. Çok memnun kaldım. 20000 olanı tavsiye ederim.
  • NNerden alalım
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    n11 de muhteşem pazar adlı satıcıdan alabilirsiniz
  • Chenk C kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı mı? Kaç kere şarj ediyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Gayet hızlı ediyor orjinal şarj kablosu kullanmadığım halde iphone 6 yı 3,5 kez dolduruyordu orjinal şarj kablosu kullanmadığım halde hızlıydı, tekrar z3c telefonuma dönüş yaptım bunuda 2 kez tam dolduruyor son led ışıkta hala yanıp sönüyor bunada 2,5 gibi bi rakam verebilirim.
  • Hızlı şarj var, 2.4 çıkış var, çift usb çıkışı var pilleri kaliteli. Daha ne beklenebilir bir powerbanktan. Yani kullananlardan yorum almak daha mantıklı olsa da bize verilen verilere göre gayet iyi iş göreceği ortada bence hocam. Ama şunuda söylemek isterim ki ttec 10400 lük olanı arkadaşım aldı kullanıyor 5v/3.1a çıkışlı hızlı şarjlı ama benim xiaomi 10000 lik daha hızlı şarj ediyor. Marka ve içerdeki devrenin kalitesinide göz önünde bulundurmak gerek yani bence




  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-16000-mah-powerbank-mi-tasinabilir-sarj-230764184

    Arkadaşlar bu orjinalmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Xiaomi ürünlerinin çok fazla taklidi var piyasada. Ben 1 hafta önce GG'den "orjinal" ibaresiyle aldım ve ürünün alüminyum kasası üzerinde Türkçe olarak "Çin'de üretilmiştir" ve "www.kingpoint.com.tr" yazılarını görünce sahteliğinden şüphelendim.

    Kullanım esnasında telefonu tam şarj etmeyince orjinalliğini konusunda emin olmak için Youtube üzerinde bulunan Xiaomi resmi videolarına (ingilizce altyazılı) baktım ve maalesef ürünün orjinal olmadığını geç de olsa anlamış oldum.

    Kutu üzerinde, kazınarak okunabilen bandrollü seri numarasını da kazıyıp internetten sorgulattığımda, sadece bir kere sorgulanması gereken ürüne özel bu seri numarası 40,200 den fazla sorgulanmış...

    Satıcıyla bağlantıya geçtim, şimdi cevap bekliyorum ve bakıyorum da, satıcı halen orjinal ürün diye satıyor ? Kendisi olayın farkında mıdır, değil midir bilemem.

    Alırken dikkkatli olmak gerekiyor.

    Syg.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.