Şimdi Ara

Popüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Popüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu



    Son dönemlerde ücretsiz olacak söylentileri ile gündemde olan PUBG'nin ismi bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde PUBG: Battlegrounds olarak değiştirildi. İsim değişikliğinde yapılan duyuruda da belirtildiği gibi oyun bugün bir haftalığına ücretsiz oldu.



    Ayrıca Bkz.En iyilerden olan Elder Scrolls serisinin orijinal yaratıcılarından yeni RPG: The Wayward Realms



    Bugün, yani 10 Ağustos'tan itibaren oyuncular 16 Ağustos'a kadar oyunu Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilir. Bu bir haftalık denemenin, oyunculardan geri bildirim almak için olduğu ve oyunun yakın zamanda tamamen ücretsiz olacağına dair söylentiler bulunuyor. Birkaç hafta sonra bu söylentilerin doğruluğunu öğrenmiş olacağız.



    Oyuna yeni katılan oyuncuların oyuna tam erişimi olacak ve oyunu aşağıdaki içeriklerle ve son güncellemelerle beraber oynayabilecekler. Oyunun Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.



    Popüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu



    Ücretsiz PUBG: Battlegrounds Detayları



    Tüm Öne Çıkan Haritalar - Ücretsiz Oyun Haftası boyunca, yakın zamanda piyasaya sürülen 8x8 Güney Kore haritası Taego da dahil olmak üzere tüm haritalar oyuncuların deneyimlemesi için açık olacak. Mevcut “Normal Harita” rotasyonundaki diğer haritalar arasında Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi ve Karakin yer alıyor.



    Zombilere Karşı Hayatta Kalma - PUBG LABS aracılığıyla oyuncular bir araya gelebilirler ve çeşitli zombi dalgalarının 10 aşamasını aşmaya çalışabilirler. Hayatta Kalma Jetonları kazanın ve hayatta kalma şansınızı artırmak için daha güçlü ekipman satın alın. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.



    BLACKPINK x PUBG: BATTLEGROUNDS - İş birliğinin anısına, PUBG: BATTLEGROUNDS'daki haritalara çeşitli BLACKPINK temalı öğeler uygulanacaktır. Bina çıkartmaları, uçak afişleri, sandıklar ve seviye 3 kaskları tedarik etmek için tematik değişiklikleri içeren unsurlar yer almaktadır. Oyun içi BLACKPINK temalı öğeler de satın alınabilir. Ek ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.



    Survivor Pass: Taego - Oyuncular bu oyun içi pass’i satın alabilirler ve özel karakter ve silah görünümleri de dahil olmak üzere çeşitli oyun içi öğeler kazanmak için seviye atlayabilirler.



    Global Hesap Etkinliği - Özel “Traditional Glasses-Round” oyun içi öğesini kazanmak için Ücretsiz Oyun Haftası boyunca bir Global Hesap oluşturduğunuzdan ve bu hesabı Steam’e bağladığınızdan emin olun. Ücretsiz Oyun Haftası sırasında Global Hesap oluşturmak, Ücretsiz Oyun Haftası sona erdikten sonra tüm istatistikleri, kazanılan oyun içi öğeleri ve Survivor Pass ilerlemesini korumanıza olanak tanır.









  • O kadar oynarsanız oyunun mekaniğiyle, oyuncu sayısı düşer tabi. Performans isteyen oyunlara bir dünya ek özellik getirince FPS düşüyor. Bir çok arkadaşım bıraktı oynamayı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunda oyuncu kalmadı zaten geçen gün 3 kişi squad girdik 4 oyun aynı kişi denk geldi takıma birde üstüne oyunda hile çok çok fazla arcadede bile reportladığım adam banlanıyor yani artık bir espirisi kalmadı bu oyunun çoğu kişi eft geçiş yaptı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu satın aldıktan sonra zaten oynaması süresiz ücretsiz oluyor. 87TL yazıyor ne içtiniz tam olarak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi ki oynamayı bıraktım, zaten hileci kaynıyordu şimdi insanlar 1 hafta hile yüzünden oynayamaz.

  • Ranked da hileciler yüzünden oynanmıyor, valorant gibi bir hile sistemi kurması gerekirken paraları blackpink vb. Tarzı yerlere ödeyip hileye çara bulmazlarsa kimse oyun içi skin, kozmetik almaz. Kendi ayaklarına sıkan bir şirket.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 1 haftalık bedava süresinde, sıfırdan başlayan için eşya düşürme olayı varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar kaldırmayacağı için kafam rahat Popüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu 

  • Şu saatten sonra tamamen ücretsiz verseler yine de açıp oynamam. Bence pubg devri bitti. Hem ben kolsuzum, hem de yorumdaki arkadaşların da dediği gibi hilesidir, boş etkinlikleridir vs. fps düşmanı resmen.

  • BotG...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

    Eski bootcamp iyiydi ya. Hep oraya atlardik bu yenisi cok kotu oyunun harbiden icine ettiler. Hile cok hemde eskk tadi vermiyor belki bootcamp eski haline gelirse guzel olur :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 11 Ağustos 2021; 20:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanhok tamamen fail map dünyanın düzenlemesini yedi ama hala sıkıntılı hep miramar erangel devam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece 6 günlük. Dünyanın parasını e sporda dağıttı salaklar sonra millete bedava yapıp oyuncu çekip daha çok para kazanması gerekirken böyle bir saçmalık yaptı. Bunların yöneticisine tüm pubg oyuncuları sövüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

    Biz zaten atlayip ölüyorduk :) ama eski duzeni guzeldi.. Eski buyuk bina olsaydi hep sag bacaga atlardik ve olurduk ah ulan :) uuzn zamandir oynamiyorum nasil oldu fps sorunlari hala varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde bol bol pozitif troll yorumlar yapılmakta son 2 gündür. Kanıpta indirmeyin bence. Oyun son çırpınışlarını yaşıyor. Mobildeyse henüz bir alternatifi olmadığı için oynanmakta sadece. Riot games pubgye rakip bi alternatif cıkarırsa Valorant mobil gibi pubg belasından kurtuluruz.

  • ryzen 1600af ve 4gb rx570 ile oyunun popüler olduğu dönemlerde ortalama 80-90 fps alıyordum 1080p low da , geçenlerde bir gireyim dedim , akıcı oynamak mümkün değil . yazık oldu oyuna oynayan kalmamış

  • Oyuncu yok demiş herkeste steam'e girip baktığımda en çok oynanan 4. oyun hala pubg. 450K oynayan görünüyor günlük.


    r6 mesela günlük 20K küsür oynayan gördüm yanlış hatırlamıyorsam.

  • Oyuncu yoksa bu 400 bin kişi bot mu pekiPopüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu 


    Popüler yapım PUBG: Battlegrounds bir haftalığına ücretsiz oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.