Şimdi Ara

Pomem' e gireceğim ama aklımda bir soru işareti var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar skolyoz ve kifoz problemin vardı. skolyozum 7 derece. ancak kifozum mevcut. doktor bazı insanlarda genetik olarak böyle olabilir senin derecen normal dedi sizce pomem ön sağlıkta problem olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatar 55 -- 15 Kasım 2019; 16:42:44 >



  • On sağlıkta detaylı bakmıyorlar hocam fazla belli olmuyorsa anlamazlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile yüzde 10 â kadar normal. Bir problem teşkil etmiyor. Tıbbi olarakta bu aynı şekilde yüzde hatta yüzde onbes falansa bile fizik tedavi veriyorlar. Doktorundan doğru egzersizler için seni bir ftr ye yonlendirmesini isteyebilirsin. Ve boyun uzunsa eğik oturma durumları için duGun oturabilmen açısından satılan korseler var. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer gelişme çağında isen derecenin artmamasi için dikkat etmelisin. Hatta yazarken abim de onayladı yüzde ona kadar engel görünmüyor yüzde on da dahil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön sağlıkta boy,kilo,renk körlüğü ve vücutta dışarıdan belli olan şeylere bakıyorlar.Bu yüzden ön sağlıkta elenmek zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26. dönem POMEM mülakatına girdim. Tam olarak bahsettiğiniz sorunları hayalimde canlandıramıyorum ancak sanılanın aksine öyle üstün körü bakip da yollamıyorlar. Sadece şort-don ile duruyorsunuz baştan aşağı bakıyorlar. Hatta ben hiç ömrümce bir farklılığını hissetmediğim ama "ayak baş parmaklarında deforme var" diye bayağı gelip incelediler ayaklarımı. Ayrıca bahsettiğiniz sorunlar ile ön sağlık ve diğer parkurları geçip okula kayıt yaptırmanız hâlinde, okul döneminde ki tam sağlık kontrolünden olumsuz bir sonuç alırsanız bu daha zor durumda sizi bırakabilir. Dikkatli araştırın derim. Olurda mülakata giderseniz ön sağlıkta tüm bu sorunları baştan bildirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikinti yok hocam. Fitness yapiyorum sirtim tank gibi oldu. Derece 7 nin altinda 3 5 derece belki kalmistir. Ilk grupta girdim saglik boy kiloya vs tumor aldirmistim onun izini inceledi sadece dikkatimi bile.cekmedi doktorun baska bir sey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bende bekliyorum sonuçları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 ocak veya 29 ocakta aciklanir tahminim. Yemek baslangic 1 subat diyorlar ona gore 29 ocakta aciklanir. Ama bsna kalsa 22 si gibi geliyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.