Şimdi Ara

Polo Classic İlanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1997-vw-polo-classic-1.6-abs-klima-airbag-688580072/detay

    ilandaki model polodan kullanan var mı? 17-18 bine 100 bg seri, klima abs hidrolik direksiyon elektrikli camlı güzel bir seçenek olabilir mi? Boğaz kelebeği sebebiyle stop etme ve zor çalışma bu serilerde var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam alacaksanız bakımlı bir aracı sahibinden alın. İlan al-satçıyım diye bağırıyor.

    Bu yaştaki arabalar için km zaten yüksek olur ama bakımlarını aksatmamış bir kullanıcıdan almanız hayrınıza olur.
  • Az sayıda mantıklı vw modellerinden biri.
  • 98 modelini 3 ay kullandım konforlu güzel arabaydı. Km'si 170 bin civarıydı.Arıza çıkartacak kadar binmediğim için ne arıza çıkartır bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 modelini 7 yıl kullandım. Motoru şanzımanı ve yürüyen aksamı iyiyse alınabilir. Stop etme sorununu hiç yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim nickim zaten Polo Classic Avatarda aynı şekilde

    5 yıl kullandım,2001 den 2013 e kadad araba bizde idi 0 almıştık.Bu arabalarda kronik sorun çoktur,iç mekanı biraz dardır.Boğaz kelebeği sorununu en çok 1.6 75 Beygir versiyonda yaşarsınız,ilandaki motor 102 beygirlik AFT kodlu golf 3 motoru.Onda boğaz kelebeği sorunu 75 lere göre daha az yaşanıyor.

    Benim yegane tavsiyem,makyajlı kasa yani dürbün göğüs almanızdır.Eski kasalarla dış görünüşünde çok ufak farklılıklar olsa da içi bambaşkadır,kullanmaktan zevk alacağınız bir kokpiti vardır.5 fazla verin dürbün göğüs alın,gerekirse boş olsun.2000-2001 modellerin en boşunda Abs yok fakat 2 airbag ve 2 otomatik cam standart geliyor.Baz paketin adı şimdikilerde de olduğu gibi Trendline olarak geçiyor makyajlı kasa Polo Classiclerde.

    Konforundan söz edersek bence vasat,iç mekan kalitesi olarak makyajsızı vasat fakat makyajlısı oldukça tatminkardır.Bagajı devasa,iç mekan genişlişi dediğim gibi vasat.Yalıtımı ise idare eder.

    Benim aracım 2001 model Trendline 1.6 75 beygirlik versiyondu.Motordan söz etmek gerekirse,şehir içi kullanımda fazla yakar fakat performans yönünden bu motor fazlasıyla tatmin eder gücüne göre,çünkü oldukça rafine bir motor.Gerek tork bandı olsun gerek gücü olsun hep alt devirlerde verdiğinden asla sorun yaşamazsınız,lpgye de tam uyumlu fakat ben taktırmadım,takılmasına da karşıyım.Motorun kronik problemleri boğaz kelebeği sorunu,sık sık temizletme ister ve bakımları kesinlikle aksatmamanız gerekir.Mekanik anlamda motor gayet uzun ömürlü,Polo Classiclerin kronikleri daha çok elektronik kısımdan.

    Uzun lafın kısası,bu aracı alacaksanız dürbün göğüs olanını alın derim,gerekirse boş donanım olsun ki boşu bile dönemine göre gayet tatminkar donanım barındırıyor.Tek eksiği Abs olmaması,abs yi ararsınız fren yaparken.

    Hassas arabadır,bakımlısı ve mümkünse düşük km lisini almak gerekir aksi taktirde çok nankör bir arabadır,saçma sapan sürekli arızalardan yolda bile bırakabilir :) Valla benim sürekli aklımda olan bir otomobil,kesinlikle bu piyasa şartlarında o paraları hakettiğini düşünmüyorum en iyisi olsa dahi ancak yıllar önce bende bıraktığı bir duygusal bağ var,bir mekanik his var,bir yaşanmışlık var ki bu arabaya gönülden bağlıyım bu yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 28 Nisan 2019; 17:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seat cordaba ile aynıdır temizse alınır boğaz sorunu azda olsa oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor,daha geniş iç mekan ve daha modern iç mekan istiyorsanız Albea'da alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 28 Nisan 2019; 20:18:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.