Şimdi Ara

Polislere köprü yasağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bünyesindeki araçlara Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinden geçişi yasakladı. Sebebi ise geçişlerin maliyeti.
    İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Seylan Demir'in 6 Aralık'ta bütün şubelere gönderdiği yazıda, “Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerini kullanmak isteyen araçlarımızın alternatif yolları kullanmaları gerekmektedir. Yapılan geçişlerin ücreti ve cezaları bütçemizden ödenmeyecektir” dendi.
    Hürriyet’ten İsmail Saymaz’ın haberine göre; bir emniyet yetkilisi, yasağa, söz konusu tarihe kadar iki köprüyü ücretsiz kullanabilen makam araçlarının da dahil olduğunu, iki köprüyü inşa edip işleten şirketlerin, polis araçlarının da ücret ödemesi yönündeki talebi üzerine bu kararın alındığını kaydetti. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçiş ücreti 9.90 TL ila 49.3 TL arasında değişiyor. Osmangazi Köprüsü'nden geçiş içinse 88.75 TL ödeniyor.

    http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/polislere-kopru-yasagi-1554898/



  •  Polislere köprü yasağı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Ocak 2017; 17:12:33 >
  • Bunu polislik yapan bi arkadasa sormustum. Eger operasyon, gorev vb icin geciyorsa ucretsizmis. Sadece keyfi kullanimlar yasaklanmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.