Şimdi Ara

Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ekte resimlerini paylaştığım gibi 20 tonluk bir su depom var. Ancak vana kısmının üstünden bir çatlak oluştu. Bidonun içine girilebiliyor, ben içten dışa doğru bir yama yapmayı denedim. Yamanın üstüne saç koydum ama belli bir basınçtan sonra yama resimde gördüğünüz gibi açılma yaptı. Bu bidonun tamiri için öneriniz nedir? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?


    Polietilen Su Deposu Tamir ÖnerileriPolietilen Su Deposu Tamir ÖnerileriPolietilen Su Deposu Tamir ÖnerileriPolietilen Su Deposu Tamir ÖnerileriPolietilen Su Deposu Tamir Önerileri







  • Merhaba.
    Bu konuya bir cozum bulabildin mi aceba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorunu bende yasiyorum su an.
    Yardimci olabilecek kimse varmi aceba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, çok işlem denedim ama konuya henüz çözüm bulabilmiş değilim. En son çare olarak kazıp toprağın altına gömeceğim. hidrofor iler çekeceğim.
  • Epoksi falan tutmaz mı acaba ? Sunfix ya da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim yuksek basinctan dolayi catlama devam ediyor.
    Mekanik bir baglanti ile sac civata somun ile catlamayi engellemek daha sonra sizdirmazlik slikonu uygulamak daha dogru olacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu tür plastik depoların kullanım alanı kalmadı. Ne içme suyu için nede kullanma suyu için sağlıklı değil. Bunun yerine modüler paslanmaz çelik malzemeden imal edilen su depolarını tavsiye ederim. Ben de bu tür depoların tamirini yapıyorum ancak plastik depolardan hiç anlamam. Birkaç defa tamir etmeyi denedim ancak olmadı yapamadım. Bu nedenle müşteriye rezil olmamak için plastik işine girmiyorum. Modüler su deposu tamiri ve teknik servis hizmetleri veriyorum. Modüler sistem su depoları ile alakalı her türlü yardımı yapabilirim.www.sudeposutamiri.com




  • Öncelikli kaliteli bir japon yapıştırıcısına ihtiyacınız var. 404 olabilir. Sonra bol miktarda sigara külünü biriktirin. Deponun içinde hiç su kalmasın. Çatlayan yerde ıslaklık kalmasın. Deponun çatlağı yukarı bakacak şekilde ters çevirin. Çatlağın etrafını zımpara ile temizleyin. Çatlağın içinide bir bıçağın ucuna bez ve benzeri birşey takarak iyice temizleyin. Sonra biriktirdiğiniz sigara külünü ince uçlu bir bıçak veya falçata ile çatlağın içine iyice doldurun. Sigara külü bol miktarda çatlağa doldurulmalıdır. Elinizde kül kalırsa tepeleme olarakta yığabilirsiniz. Ne kadar çok kül koyarsanız o kadar iyi ve sağlam olur. Önceden hazırladığınız japon yapıştırıcısını yalnız bu japonlar sanayi tipi olan japonlardan olacak buna dikkat edin. Yapıştırıcının ucunu bol akmasını sağlayacak şekilde kesin. Sonra çatlağın bir ucundan başlayarak sigara külünün üzerine japon yapıştırıcısını dökmeye başlayın. Yapıştırıcı sigara külü ile tepkimeye girecektir. Hafif bir duman çıkar. Kül fazla olduğu için fazla duman çıkabilir. Bu dumanı sakın solumayın. Kendinizi uzak tutun. Yapıştırıcı Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri kadir inanır kadar olmasa da küle temas ettiği anda kül taş kesilecektir. Eğer deponun içine girebilecek kadar kapağı genişse iç kısmındanda aynı işlemi uygulamak çok etkili olur. Çok az sızdırma olabilir. Ama tabiki etkili bir çözüm olmayabilir. Denemekte fayda var. Ayrıca bu tür depolara girerken içeriye hava girmesini sağlamak gerekir. Karbondioksit birikmesi olabilir. Dikkatli olmak lazımdır.


    Bununla birlikte plastik su depoları insan sağlığı açısından için çok tavsiye edilmez. Ben modüler su deposu tamiri ve su deposu montajı yapıyorum. Modüler su depoları çelik malzemeden üretilir. Elbette plastik depo ile fiyat açısından karşılaştırılamaz ancak eğer içme ve kullanma suyu için kullanacaksanız plastik depolardan uzak durmalısınız. Bağ bahçe sulamalarında kullanılabilir ancak sonuçta plastik petrol türevi bir üründür ve kansorejendir. Uzun süre su bekleyen plastik depolardaki sular bitkilere de etki edebilir. Modüler su deposu ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz www.sudeposutamiri.com isimli websitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz. 05307466244 numaralı whatsap hattımızdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 17 Ekim 2020; 14:27:7 >
    |
    |
    blogtwenty4 bu mesajı paylaştı




  • Beş yıl garantili, farklı boy ve çeşitlerde su deposu, polietilen su deposu, plastik su deposu, su tankı, polyester su deposu ve daha fazla ürün görmek ve detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 


    Tüm Ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ve TSE Kalite Belgelidir

    🏅 5 Yıl Garantili


    Ezberler Su Deposu Instagram




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettalha1 -- 24 Nisan 2022; 1:10:41 >




  • plastik depoların tamiri için birkaç teknik cihaza ihtiyaç vardır. Detaylı bilgiyi web sitemizden alabilirsiniz.

    Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri
    Polietilen Su Deposu Tamir Önerileridepotek su deposu tamiri montaj hizmetleri&su deposu pas temizliği
    plastik su deposu tamir kiti | Su Deposu Tamiri | Plastic Water Tank Repa
    https://www.sudeposutamiri.com/plastik-su-deposu-tamir-kiti-plastic-water-tank-repair/#Ilgili
  • Plastik su deposunu file uygulaması ile birlikte dayson çelik silikon kullanarak tamir edebilirsiniz. Eğer çatlak çok büyükse plastik kaynak en ideal çözüm olur. Küçük çatlaklarda çelik silikon iş görecektir. Buradaki yöntemi kullanarak 4 tonluk su deposunu tamir ettim. 2 aydır su akıtmıyor, bakalım nereye kadar gidecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeriniz nerede ben tamirini yapıyorum çatalca istanbul cok geçmiş üstünden ama yinede yazdım 😉 intagram da sayfam var plastik depo kaynağı oradan Bakabilirsiniz

    Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri


    Polietilen Su Deposu Tamir Önerileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim kurt -- 29 Ocak 2024; 14:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.