Şimdi Ara

Polarize gözlük ile gözüken mor bölgeler hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, orjinal olduğunu kanıtladığım bir Ray-ban (RB 4165 622/T3 54*16*145) polarize bir gözlük satın aldım (hatırı sayılır bir para ile..). Araç dışındaki normal kullanımda pek fark etmiyorum ama aracın LCD ekranında ve bazen dış ortamdaki araçların üzerinde renk bozukluğu tespit ettim. Bazı bölgelerin mor renk ile gösterimi gibi..

    Bu gözlüğü kullananlar olarak size sormak isterim aşağıda paylaşmış olduğum görüntüler bu gözlükler bazında normal midir? Fotoğraflardan sağdaki normal, soldaki gözlük kullanılarak çekilmiştir. Dikkat edilirse gözlük kullanılarak çekilen görüntünün sol üst tarafındaki kısımda mor renkler mevcut.. Şimdiden teşekkürler değerli görüşleriniz için..


    Polarize gözlük ile gözüken mor bölgeler hk.


    Satın alınan gözlük modeli:


    Polarize gözlük ile gözüken mor bölgeler hk.



  • lcd panel için verdiğin sağdaki resimde, görebildiğim kadarıyla mavi şerit üzerinde iki farklı renk var. soldaki fm yazısı mor renkte, sağdaki de biraz daha açık mor veya başka bir renk gibi. ray-ban'ı takınca mor renk daha belirgin hale gelmiş. alttaki beyaz renk rakamlar da sarıya dönmüş.


    gözlüğün renkleri filtre ettiği kesin. kaliteli mi dersen? bence değil. araç dışında fark göremiyorum demiş olman da buna delil. ayrıca araç panelin de bence kalitesiz. bu kalitesizlik de zaten polarize gözlüğüne yansımış. kısaca her türlü kalitesizliği yaşıyorsun diyebilirim. Polarize gözlük ile gözüken mor bölgeler hk. 


    sana bir tavsiye vereyim. zenni firması var. gözlüğün numaralı da olsa, ufak bir yazışma ile zenni'den bir polarize gözlük edinmeye çalış. edineceğin gözlük hem gece hem de gündüz kullanımında sana farkı hissettirecek demiyorum, renkleri adeta gözüne gözüne sokacaktır. ben kullandım ve çok memnun kaldım. güneş gözlüğünü gece kullanabileceğim hiç aklıma gelmemişti. ışık kaynaklarının yoğun olduğu yolda mükemmel bir görüntü veriyordu. tek bir ışık kırılması olmuyordu. gündüz her türlü, özellikle güneşli havalarda mükemmel renklere sahip bir görüş veryordu. göz numaraları değiştikten sonra gözlüğü kullanamadım. güzelim gözlük çöp oldu. Polarize gözlük ile gözüken mor bölgeler hk. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.