Şimdi Ara

Pokémon Y Serisi <Bölüm 5>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Pokémon Y Serisi <Bölüm 5>


    quote:

    Pokémon X ve Y ilk 6. nesil pokémon oyunlarıdır ve Ekim 2013'te dünya çağında duyurulmuştur.

    Bu oyunlar bize ilk 3D pokémon evrenini, 3D savaşları tanıtmıştır. Evren tamamen 3D'dir ve karakterimizin 8 yönlü hareketine imkan tanımıştır.

    Oyunumuz bize Chespin, Fennekin ve Froakie adlı başlangıç pokémonları ile birlikte X oyunu bile Xerneas'ı , Y oyunu ile birlikte Yveltal'ı tanıtmıştır. Yeni pokémonlar ile toplam pokémon sayısı 700 olmuştur. Ayrıca bu oyun Gold & Silver'dan sonra bize yeni bir tür tanıtan ikinci oyun olmuştur ki bu Fairy türüdür.

    Pokémonlara ve türlere ek olarak, Pokémon X & Y bize yeni bir özellik tanıtıyor, Mega Evrim. Bu özellik belirli pokémonların savaştayken gelişmesini, daha önce görülmemiş bir şekilde gelişmesini, görünüş ve stat bakımından değişmelerini, hatta bazen abilitylerinin ve türlerinin değişmesini sağlıyor. Hatta oyunda Mega Evrim sistemini görmeniz için size Kanto başlangıç pokémonlarını veriyorlar.

    Oyunlarımız Kalos bölgesinde geçiyor, burası büyük bir bölge ve Bölgesel Pokédex 3e ayrılıyor, Merkezsel, Kıyısal, ve Dağsal olarak. Oyunda, yine bir eğitmen olarak başıyoruz ve karakterimize modifiye edebiliyoruz. Ayrıca artık belirli bölgelerde pokémonlara binebiliyoruz.

    Ayrıca bu oyun sayesinde EV eğitimi, Super-Training adlı bir sistem ile kolaylaştırılmış. Pokémonlarınızın EV'lerini mini oyunlar ve diğer özellikler ile arttırabiliyorsunuz.

    Bu oyundaki karakter düzenleme sistemi, karakterinizin saçını ve ten rengini düzenlemekten ibaret değil, ayrıca karakterinizin dış görünüşünü ve aksesuarlarını da düzenleyebiliyorsunuz.

    Pokémon X ve Y, Nintendo 3DS'in iki parçası ile uyumlu. Bunlardan biri 3000 pokémon depolayabileceğiniz pokémon bankası iken, bir diğeri Black,White,Black 2 ve White 2'den pokémon transfer edebileceğiniz Poké Transporter.

    Önceki jenerasyonlar gibi X & Y de bizlere yeni savaş sistemleri getirdi. Birincisi Gökyüzü Savaşı, sadece uçan pokémonlar ile yapılıyor, bir diğeri ise Sürüye Rastlama sistemi, 5 pokémona karşı savaşacağımız bir sistem.


    Pokémon X&Y hakkında bilgiler bunlar, şimdi sizi kendi çektiğim seri ile baş başa bırakıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 7 Kasım 2014; 15:19:36 >






  • Kolay gelsin abi sınavlarım bitti başlıyorum izlemeye
  • Eline Sağlık =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.