Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.339
Cevap
188
Favori
1.134.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim km dünden beri artmıyor. Sürümüm 0.29 . Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mazzini

    quote:

    Orijinalden alıntı: reikideiki

    adamlar hala central park gibi bir noktayı adana sokaklarıyla karsılastırıyor

    Neden central parkta altınmı dağıtıyorlar park işte adanada da park var orada da ağaçlar fiskiyeler çimenler yürüyen insanlar var eeeee buradakiler insan değilmi ne saçma bir yorum yapmışsınız bildiğin çifte standart yapmış oyun. Baştan oyunun kurulumu yanlış google haritalardaki işaretlenen yerlere göre pokestop ve gym koyarsan olmaz arkadaşım.

    Maalesef hocam saçmalık resmen. Kimsenin bilmediği Ingress denen Çapulcu oyunun arta kalan noktalarına göre Pokemon Go yapmışlar.

    Oysa olması gereken her yere göre eşit aralıklı Pokestop koymak.

    Google Maps'e göre atıyorum 50m2'de 1 Pokestop gibi.

    Benimle aynı düşünceler içinde olan biri olması sevindirici bu yazdıklarımdan hileyi meşrulaştırmaya çalışan biri olarakta görüldüm canları saolsun umarım şirket bizim gibi düşünür dediğiniz gibi dağılım oranını mantıklı bir şekilde ileride güncelleme ile halleder adil bir oyun olur.




  • Bu yumurtaları kullanmadan silme şansımız varmı ? Sadece 10km kırmak lazım diğerlerinden çöp pokemon çıkıyor zaten zar zor kırıyoruz yumurtayı onda da çöp bişeyler çıkınca insan sinir oluyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pokémon GO [ANA KONU]

    gym alınca :)
  • Guncelleme yapmaz olaydim pokemonlar surekli toptan cikiyor. 78cp pidgey lan. Bu hic zevkli degil suan :///

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civil 3ngineer

    Bu yumurtaları kullanmadan silme şansımız varmı ? Sadece 10km kırmak lazım diğerlerinden çöp pokemon çıkıyor zaten zar zor kırıyoruz yumurtayı onda da çöp bişeyler çıkınca insan sinir oluyor :)

    Aynı soruyu bende soracaktım Pokemonları ne güzel transfer edebiliyoruz ama bu yumurtalar olmuyor Başka bir yolu yok mudur?
  • pokevision alternatifi gelmez artık kolay kolay adamlar uyandı
  • CezaRap77 kullanıcısına yanıt
    Skill gücü 100 jolteon?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimlerle tartısıyoruz adamlar central parkı sokak aralarındaki parklardan sanıyor.diyorum bir sehrin merkez noktasıyla karsılastır bana diyor ki adana merkez parkta 20 25 tane pokestop var ee neymiş adana içinde central park gibi bir yer var adamlarda gayet koymuş işte pokestop noktalarını buraya sokak arasının gösterip bizde hiç pokestop yok central parkta yuzlerce var diye aglamayın sehir merkezini insanların cogunluk olarak gittikleri yerlerle karsılastır tamam haklısın diyelim bu arada biz izmirlileri bilirdik sehrini abartma konusunda ama daha vahim sehirlilerimizde varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon eğitmenleri yanında 6 pokemon taşıyabiliyor diye gym de ne kadar pokemon olursa olsun 6 pokemonla saldırıyoruz. Ama karşılaşmalarda pokemon sayıları eşittir. Olması gerek budur gym de 2 pokemon varsa biz de 2 pokemonla savaşmalıyız. En fazla 6 pokemon taşıyabileceğimiz için de gym ler en fazla 6 level olmalı diye düşünüyorum.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Ne istediğine bağlı. Eğer sonuna kadar fulleyeceksen cp yi iv 90 olanı kullan. şimdilik daha çok cp istiyorsan iv 80 liği kullan. saldırı gücü hp si falan da önemli bu durumda bak biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AriesQ

    Skill gücü 100 jolteon?

    Exeggutor'un 120 skil gücü var.Çoğu pokemonu tekliyor.2. skilini açman yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlpKhanate

    Benim km dünden beri artmıyor. Sürümüm 0.29 . Ne yapmalıyım?

    ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AriesQ

    Skill gücü 100 jolteon?

    onu anladım hocam tepki olarak yazdım onu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reikideiki

    kimlerle tartısıyoruz adamlar central parkı sokak aralarındaki parklardan sanıyor.diyorum bir sehrin merkez noktasıyla karsılastır bana diyor ki adana merkez parkta 20 25 tane pokestop var ee neymiş adana içinde central park gibi bir yer var adamlarda gayet koymuş işte pokestop noktalarını buraya sokak arasının gösterip bizde hiç pokestop yok central parkta yuzlerce var diye aglamayın sehir merkezini insanların cogunluk olarak gittikleri yerlerle karsılastır tamam haklısın diyelim bu arada biz izmirlileri bilirdik sehrini abartma konusunda ama daha vahim sehirlilerimizde varmış

    Bunlar işte hep aşırı fastfood dan oluyor tamam güzel kardeşim central parkın ağaçları bile bir başka oksijen veriyor hadi sen haklısın Adana pis kaka Türkiyede en altın nokta çultanahmet bütün pokemonlar orada olmalı. Lafa bak ya 20 tane pokestop vermişler daha ne istiyorsun diyor . Hadi sen git pokemon oyna :D :D:D:D




  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Keslnlikle katılıyorum. Sonuçta şuan amaç gymleri ele geçirmek, pokedex doldurmak değil. Çünkü mümkün değil. Bazı pokemonlar kıtaya özgü. Transfer işi vs vs gelmeden de olmaz böyle birşey. Hile hariç bu durumda. Sen adanadaysan eğer adana gymleri central park gymlerine göre daha güçsüz olacaktır. Neden adanada böyle central parkda böyle dersen de insanlarla alakalı bu. Nüfus nerde çoksa orada daha çok talep olur. Elbette şans işi de bir yandan. Evine pokestop düşen de var pokestop için 10 km yol alması gereken de. Bu durumda da o uzaktaki kişinin yumurta çatlatmaya odaklanması gerekir. Aşırı abartılacak bir durum yok ortada. Stratejiyi doğru belirlemek önemli.
  • Ankarada Magikarp bulunabilecek bir yer var mı?
    Bir de Magikarp CPsi benim levelımla mı alakalı yoksa şansıma düşük veya yüksek çıkabiliyor mu?
  • Dediğin çok mantikli bolgelere gore ayrilabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elim ayagim titriyo hahhhahaha arabadaydim ciglik attim babam korktu hahah sjsjsj bi anda cikti yanimda zorlamadi tek attim

    Pokémon GO [ANA KONU]

    Pokémon GO [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • senin dediğin mantıkta yapılsaydı oyun istanbulda central parktakinden daha çok pokemon olması gerekti bak newyork demiyorum central park diyorum. istanbul 15milyon nüfuslu mewyork 8 milyon ve hala ne demek istediğimi anlamıyorsunuz çünkü diğer arkadaşın dediği gibi central parkın koyunları bile bir başka bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.