Şimdi Ara

PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
43.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
493 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuana kadar türkçe desteği olmayan oyun almadım almamda bizim için çıkarsalardı türkçe altyazı veya seslendirme koyarlardı sizde almayın korsan indirin oynayın ha ps4 dersen ona diyecek birşeyim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşını başını almış bir oyuncu olarak bende yazdım PSN uk 'a . Ayrıca 1 senelik PSN üyeliği de almıştım 2 ay evvel ,
    şu an inanın Xbox ı açtım , PS4 Pro satışa konacak emin olun.Bu 2 etti çünkü, 3. ye ben blok koymak ve şu duruma birdaha düşmek istemiyorum. Param var evet ama beynim de var aynı zamanda. Salak yerine konmaktan , hele ki şu günlerde benden daha da fazla para alarak garip bir vurgun yapma girişiminde bulunan PSN den nefret ettim.

    Bunu bana tekrar yaşatamayacaklar, her seferinde aşağılanır gibi davranışlarından bıktım.

    Bizi şu hale nasıl sokuyorlar ders gibi bir durum. Ayağına sıkan bir firma hemde bu karantina günlerinde. Ne diyeyim yolları açık olsun , benim senelerdir süren Sony platformuna desteğim buraya kadarmış.
    Saygı ve sevgiler dostlar.
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Mesele konu değil ki, sağlanan birliktelik. Kampanya devam ediyor, bitmedi. Ticaret Bakanlığına inceleme başlattık, devamı da gelecek. Bölüne bölüne bir yere varamayız.
  • Multiplayer dışında olayı gündeme kimse almadı, yazıklar olsun Türk oyun medyası koca bir ÇÖP
  • Konsol üssü de aldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya destek tam destek. Mail attım. Yukarı.
  • Devlet google’a Usulsüzlük yaptığı için ceza veriyorsa bu çifte standart sistemine de ceza vermeli derhal!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum bu zorlu günlerde bunu yapan sony e bir cevap vermek zorundayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abysm Nucleus

    Dear Playstation UK,

    Here as a one of the voice of Playstation Players from Turkey, I would like to inform you that the sales which are currently available in all European stores under the name of ''Mega March'' is not available in our store more than a week. Addition to that ''Discounts'' tab was also removed from the website and console without any explanation. At the moment, we as Turkish Players are deeply saddened and frustrated with the support we still haven't received unfortunately. Neither Playstation TR nor UK make a proper explanation for the removal of deals ONLY from Turkish Store. I am confident to say that Sony with the way they treat their customers in Turkey should make an explanation as soon as possible in order not to disincline us. This as a whole incident can't be explained better than the sentence 'rudeness of Sony Playstation Turkey'. And I also would like to imply the fact that this incident will be ''hard to forget'' for many or even worse, all of us.

    Thank you.
    Kind Regards


    Daha resmi bir şekilde yazdım. Bu metni kullanabiliriz.
    I am confident to say that Sony with the way they treat their costumers in Turkey

    "costumer" değil "customer" olmasın? Maili okuyan Johnny pek zeki değilse, kafayı yemiştir şimdiye. "Adamların kostümcüsü var, nasıl şirket lan bu?" diye.




  • Konu yukarı. Herkes destek olsun.
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Komik bir hata olmuş. Düzeltiyorum şimdi. Halbuki 4-5 kere kontrol ettim.
  • Maili gönderdim.
  • Bu mail gönderme hatasına 1 defaya mahsus destek vermiştim hayatımda. Türk düşmanlarını başka Türk düşmanlarına mı şikayet edeceğiz?

    Bir önceki UK'ye mail atma konusu cevapsız kalmıştı bir açıklama dahi yapılmamıştı. Sürekli ingilizlere fakir edebiyatı yapıp rezil rezil mailler atmayın.

    Onun yerine satın playstation'ı almayın oyun moyun olsun bitsin. Sen konsolu ve oyunlarını almaya devam edersen bu armutlar zaten alıyor diyip umursamayacaklar attığın maili. Şu rezilliğe bir son verin çünkü her zamanki gibi yanıtsız kalacak, bizde yaptığımız fukara edebiyatı ile kıçımızın üstüne oturmuş olacağız, UK ofisindekiler Türkler ağlıyor diye aralarında gülüşüyorlardır böyle zamanlarda.

    İngilize mingilize ağlayıp emzik istemeye gerek yok. Alma olsun bitsin.

    Al bir tane xbox ya da bilgisayarını güncelle, yapıştır Gamepass'i ya da onu kullanmam diyorsan steam var epic store var bir sürü ucuz alternatif var. PS için dövünmeye gerek yok illa. Eğer satışlar azalırsa zaten Sony TR kapatılır, sizin ülkenizden kâr elde edemiyoruz diyip kilidi vururlar, işte bu vurabileceğiniz en büyük yumruktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 24 Mart 2020; 5:6:51 >




  • Psn Uk için bu tepki çokta umurlarında olmaz gibi; herifler bizi fiyatlandırma amaç ise eu bölgesinden sayıp utanmadan euro para birimi üstünden değerlendirir ama hak aramak, hakkını vermek ve muhatap bulma konusunda ne işse orta doğu ülkesi konumundayız hatta şuan bizi yok sayıyorlar.

    Kur evet şu ara cidden arttı ama paramız değer kaybetmiş ise diğer ülkelerde değer kaybetti ama ne alaka ise tüm dünya psn bölgelerinde indirimler yerli yerinde bizde ise kurak toprak misali boş.

    Ayrıca sakın kimse bu işe kur bazlı bir mantık yürütmesin derim, bu salgın ve kurun artışı öncesinde dahi AAA oyunlar hep çok yüksek fiyattan satıldı yani 469 tl.. Şuan 7 olan euro ile bile bu fiyatın düz hesabı 429 tl ediyor iş içine devlet bindirmesi dahi gelse 469 tl etmez. Bana kimse kazanç azaldı, kur vs. demesin bu ülkeye oyunları hep pahalı fiyattan sattılar, birde utanmadan ırkçı bir tutum sergileyip hakkımız olan indirimleri dahi bize sunmuyorlar. Bu kafa düzelmez işlevsiz psn tr'de bir tane düzgün adım dahi atamaz anca böyle sus pus olur nasıl bir yalan uydurayım da günü kurtarayım hesabını yapar.

    Aklı olan ps4 oyunu dijital psn tr'den almaz hatta hiçbir yerden dahi almayın; kiralayın en kötü kardeşlik yöntemi ile nerede en ucuz ise alın oynayın elden çıkartın ki bu pislikler, kan emiciler para kazanmasın. İşlevsiz, halkını düşünmeyen, psn uk kölesi bir psn tr olacağına hiç olmasın dahi iyi. 2-3 tr oyun geldi diye ben asla kimsenin yalakası olmam olmayacağım psn tr'de ülkemize ayrılan reklam paralarını kendine her türlü yalamayı yapacak vasıfsızlara yedirmeye de devam edebilir.

    Biz hep dedik ülkeye özel fiyat belirle, gerekirse bölgesel kilit dene ama nerede yapmazlar bunlar sadece hayal..




  • Arkadaşlar, MS' de Sony'deb aynı .okun laciverti... Eğer rekabet olmazsa tekel olur, geçmişi hatırlayın. XBOX ONE ilk çıktığında saçma sapan kurallar vardı. SONY fiyatları da hakeza öyle, PS2 zamanında PS3 ilk zamanlarında erişilebilir değildi. Sony diğer cihazları LG ve Samsung olmasa ateş pahasıydı. Rekabet iyidir, her yerde her sektörde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çabanız saygıdeğer, tepkinizde.

    bir nokta var ama, siz bu şekilde hak araken ps kalkıp daha radikal bir karar alırsa;

    işte o zaman dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olursunuz.

    millet eve kapanmak zorunda kalmış, tek meşgalesi ps (olanlar için)

    3-5 lira için adama etik, ahlak dersi vericem geri adım attırmayı umarken birde serverları kapatıp elindekini de kaybedersen görürüm seni

    şu dönemde tıbbi malzemelerden sonra en fazla rağbet gören ve ekonominin birincil kuralı olan arz - talep dengesinde arzı artan ürünün fiyatı artar dengesinde en fazla fiyat artışı pc - laptop - oyun konsolları.

    bunu fanboyluk vs. için söylemyorum, pc ciyim, ama zorunluluk, ekonomik nedenler vs. den ötütü 2 sene önce ps ye dönmek zorunda kaldım.

    şirket home office verdi, meslek turizm, zaten corona en çok bizi vurdu o yüzden home office lik bir iş yükü de yok sabah mesai saatiyle on-line olup bilgisayar başına geçtiğimi belirttikten sonra başlıyorum oyuna.

    burada 2-3 kişinin ergen düşüncelerinden ötürü elimdeki tek oyuncağın elimden alınmasını istemem.

    ps dediğin zaten dünya kapitalizminin bir parçası sen kalkıp kapitalist sistemin unsuruna, fırsatçılık, etik dışı vs. yapıyprsun diye mi kafa tutacaksın.

    cem yılmaz ın dediği gibi, yıllarca elimize veriyorlar tutuyoruz zaten. tutmanın da bir bedeli var.

    tekrar söylüyorum, özellikle de konuyu TR'de resmi makamlara taşıyanlara,

    sonuç alamayınca başarısızığını ört bas etmek adına, gizleme, yasaklama, sansür getiren devlet bu konuda sonuç alamayınca (ki alamayacak) bunu ört bas etmek adına 'sizleri düşünüyoruz, ps serverlara kısıtlama vs. getirip, şu eve hapsolduğum ve daha da hapsolacağım dönemde TEK oyuncağımın elimden alınmasını istemiyorum.

    ps dediğin oyun konsolu yani hobi malzemesi. maddi durumu olan bedelini öder satın alır sahip olur.

    eğer oyun, kalite, müşteri memnuniyeti, oyun aksesuar fiyatları, server alt yapısı, vs. konusunda memnun değilsen, diğer oyun konsolu firmasına yönelirsin.

    ortalığı ayağa kaldırıp, kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamana gerek yok. Hele ki böyle bir ortamda hiç yok.

    kaç tane arkadaşım 'ya eve kapandık bari ps falan alalımda sıkıntımız gitsin' diyor, fiyatı gören 'ya bu alet 3 ay önce ne kadar dı ki?' sen aldığında ne kadar dı diye soruyor.

    böyle bir durumda fiyat mukayesesi yapabilinir mi? sadece senin mi aklına geldi? ekonominin 1. kuralıdır talep artarsa fiyat artar.

    konsol yada oyunu, temel yaşam malzemesi mi? gidip birde şikayet ediyorsun anlamıyorum? kişisel hobi aracıdır. belli bir bedeli vardır, ödeme gücü olan alır.

    olmayan da bi zahmet uzanamadığı ciğere mundar demesin




  • Muhtemelen yeni nesilde XBox tarafında olacağım.
    Umarım Microsoft da bir eşşeklik yapmaz.
  • Yıl olmuş 2020 hala Türk düşmanı, dış mihraklar.. Kime diyorsunuz bunu, dünyanın en kozmopolit şehri Londra'daki Sony yönetimine mi? Olayı yanlış yorumlamayın, boşuna düşmanlık yaratmayın. Bir fırsatçılık olsa zaten doğru düzgün oyun satılmayan PSN Türkiye özelinde mi olur?

    Belli ki bu bölgesel indirim işiyle ilgili ekibin bir hatası oldu, düzeltmekte de çok geç kaldılar. Zaten iletişim komple problem, şikayet edebileceğimiz doğru düzgün muhattap yok. Eleştiriler sonuna kadar haklı. Ticari faaliyetlerle eski ideolojileri karıştırmayalım yeter.
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    o adamın geçen sene nasıl bir yalaka olduğu belli oldu millete az sövmedi fiyatları protesto ettiğimiz için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.