Şimdi Ara

Playstation satan adam dijital oyunlarını da veriyor ancak bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizimkiler kendilerine konsol almak istemişler, bende playstation işlerinden pek anlamıyorum, satan kişi dijital oyun hesabıyla birlikte vereceğini söylemiş ancak ben garanti olması için hesabın kendi maillerimize aktarılmasını istiyorum.

    İnternette araştırdım hep psn kardeşliği yok şu yok bu gibi şeyler gördüm tam olarak anlayamadım.

    Akşam gidip onlar için ürünü alacağım, psn hesabını yeni açacağım psn hesabına oyunlarıyla birlikte aktarabiliyor muyuz? veya mail adresini kendi gireceğim mail adresi ile güncelleyip yine oyunlardan yararlanabiliyor muyuz? Bu adımı yapmak için hangi taslağı takip etmemiz gerekiyor?

    Biri şöyle bir açıklama yapmış, bu adımlar doğru mudur?
    "Oncelikle hesap sahibiyle bulusursun. Telefonuna psn uygulamasini indirirsin. Sana vermis oldugu gmaili psn den girip kontrol edersin.bakarsin satin alinan oyunlara,sonra mailin sifresini saticinin yaninda degistirirsin,varsa guvenlik kodu vs onlarida kaldirirsin ve hesabin mailini kendi mailinle degisdirirsin. Ve alsana oyunlu bir hesap. Onemli olan saticinin seni yonlendirmesi aslinda bilincli bir sekilde."

    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.







  • "Oncelikle hesap sahibiyle bulusursun. Telefonuna psn uygulamasini indirirsin. Sana vermis oldugu gmaili psn den girip kontrol edersin.bakarsin satin alinan oyunlara,sonra mailin sifresini saticinin yaninda degistirirsin,varsa guvenlik kodu vs onlarida kaldirirsin ve hesabin mailini kendi mailinle degisdirirsin. Ve alsana oyunlu bir hesap. Onemli olan saticinin seni yonlendirmesi aslinda bilincli bir sekilde."

    Bu kısmı uygula tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.