Şimdi Ara

PlayStation oyunları mobil cihazlara geliyor | UygulamaHaber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UygulamaHaber serimizin yeni bölümünde haftanın öne çıkan mobil uygulama ve mobil oyun haberlerini konuşuyoruz. Bu haftaki ana konumuz PlayStation'ın oyunlarını mobil platformlara getirme planı. Ayrıca Diablo Immortal'dan ve WhatsApp'taki yeni gelişmelerden de bahsettik. Geçtiğimiz hafta yapamadığımız uygulama ve oyun önerisine ise bu hafta yer verdik.





  • Playstation oyunları gelirse eğer mobil pazarda çok ciddi bir hamle olur.Ama birebir getirirler mi emin değilim.He ps3 bile tlou unc gt5 oynatabiliyorsa hatta psp gt fifa vs oynatabiliyorsa bu günümüz cihazları da optimizasyonla bu işin altından kalkabilecek güce geldiler.Özellikle önümüzdeki 1-2 sene içinde cihazların bir tık daha güçleneceğini de varsayarsak mobil pazarda büyük satışlar yakalanabilir.Lakin ben sony'nin mobile özel oyunlar yapacağını ve yapması gerektiğini düşünüyorum.Örneğin gt sport mobile veya uncharted mobile gibi.
    Ama ileri de cihazlar daha da geliştiğinde sadece sony değil bir çok yapımcının mobil platformlar içinde yeni oyunlarını duyuracağını düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence PS2 Oyunları gelse güzel olur piyasada birçok PS2 emülatör var eğer normal uygulama olarak port edilirlerse çok daha iyi olur mesala GTA San Andreas mobile çok kolay açılıp oynayabiliyorken 25-30 fps veriyor emülatörden oynamak çok zor çünkü anca 5-10 fps veriyor

    Muhtemelen benimde bahsettiğim gibi PS2 Oyunları olur çünkü PS3 ve üstünü açamaz telefonlar henüz teknoloji o kadar gelişmedi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.