Şimdi Ara

playstation joystick'i bilgisayara takılıp çalıştırılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar netten joystick siparişi verdim. fakat artık benim dikkatsizliğimmi desem yoksa sitenin detaylı açıklamasını yapmamasından mı kaynaklandı bilmiyorum pc joystick i yerine playstation joysticki geldi. şimdi ben bu joysticki pc ye bi şekilde bağlayıp kullanabilirmiyim yoksa elimdemi patladı. bilgilendirirseniz sevinirim.



  • olur bi usb çevirici alman lazım yazıcıoğlunda var 5 ytl
  • ya istanbulda değilim ben yani yazıcıoğullarını bilmiyorum. ama nette bi yerde varsa o çevirici netten alabilirim yada en azından nasıl bi şey olduğunu görmüş olurum.
  • Şahsen öyle birşey olduğunu hiç duymadım. Demekki onu da yapmışlar. İyi bea. Fakat heryerden alınmaz, bilgisayara zararı dokunan parçalar olabilir.
  • dreamofgod keşke biraz daha dikkat etseydin be...pazartesi arkadaşa aldık hem pc hem playstation için..tek kablo iki ucu var..
    quote:

    Orjinalden alıntı: dreamofgod

    ya istanbulda değilim ben yani yazıcıoğullarını bilmiyorum. ama nette bi yerde varsa o çevirici netten alabilirim yada en azından nasıl bi şey olduğunu görmüş olurum.
  • aslında hiç umudum yoktu ama arkadaş çevirici ile kullanırsın deyince bi umut doğdu içimde fakat internette hiç bi yerde bulamadım. bakalım belki elektronikçiler biliyolardır.
  • geriye almıyolarmı malı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MoKoKo®

    geriye almıyolarmı malı?


    ya adresi vereyim de sizde bakın.http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=QGHPWCQ8S4F1KJS5TWCZ burda sadece ps1/ps2 ve psx bağlantılı demiş. ama ben bunu playstationlarlada uyumlu diye anladım. şimdi böyle desem adamlar doğru anlasaydın kardeşim derler. sonra hadi tamam geri alalım dediler bu defada paket orjinalini bozmadan iade edebilirsiniz diyolar ama gelen paketi açmadan benim bunu anlamam zaten olanaksızdı. yani iki arada kalıyosun. bidaha bende netten bi şey alırsam. gidip bilgisayarcıdan efendi gibi deneyerek alırım sorun çıkıncada karşımda bi muhatab bulurum hiç değilse.
  • ya sizcede sitede bunun için playstation ürünlerine ait bi yerde satış vermeleri gerekmezmi yani bilgisayar+donamım ürünleri+joystick bölümünün altında verilirse benim bakmama gerek varmı yani ps içinmi pc içinmi diye. yani bu bi mazeret olabilirmi iade için. bence olmalı. bi telefon edip sorucam yani.
  • Dostum bende var bir tane istersen sana da alayım.Sanırım kdv dahil 12 ytl birşey.Titreşim destekli.Sony gamepadi ile oynuyorum .İStersen fotosunu çekeyim sana
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Dostum bende var bir tane istersen sana da alayım.Sanırım kdv dahil 12 ytl birşey.Titreşim destekli.Sony gamepadi ile oynuyorum .İStersen fotosunu çekeyim sana

    residentciğim valla iyi olur bi fotosunu görmüş olurum. ama 12 ytl pahalı ya. yeni bi gamepad alınır o fiyata en fazla 5 ytl felan veririm yani bu durumda. 12ytl daha verirsem bizim dandik speedlink bi logitech fiyatına gelicek.
  • Fotosunu yarın mail adresini verirsen yollayayım.Yalnız 5 ytlye olmaz çünkü o 5ytllik aletten ben de almıştım.Bırak titreşimi bilgisayara bile tanıtamadım .Ama bu 12 ytllik alet süper.Yalnız sen başta hata yapmışsın.Zaten 22 ytlye orijinal SONY marka PS1 gamepadi satılıyor.Logitech almıştım bundan önce.3 ayda bozulmuştu ve çok kaliteli değildi.Ondan önce de Snopy almıştım.O zaten rezil.Kısacası her türlü PStation kolunu denedim bu en iyi yöntem.Orijinal SONY (ya da yan sanayi ama ben önermem) + adaptör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 29 Eylül 2005, 0:25:40 >
  • belki olur
  • dostum biraz daha bilinçlenmen gerekiyor..tüketiciyi koruma yasası diye bişey var...en geç 1 hafta içinde hiç bir neden belirtmeden aldığın ürünü geri iade edebilirsin
    quote:

    Orjinalden alıntı: dreamofgod

    arkadaşlar netten joystick siparişi verdim. fakat artık benim dikkatsizliğimmi desem yoksa sitenin detaylı açıklamasını yapmamasından mı kaynaklandı bilmiyorum pc joystick i yerine playstation joysticki geldi. şimdi ben bu joysticki pc ye bi şekilde bağlayıp kullanabilirmiyim yoksa elimdemi patladı. bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Fotosunu yarın mail adresini verirsen yollayayım.Yalnız 5 ytlye olmaz çünkü o 5ytllik aletten ben de almıştım.Bırak titreşimi bilgisayara bile tanıtamadım .Ama bu 12 ytllik alet süper.Yalnız sen başta hata yapmışsın.Zaten 22 ytlye orijinal SONY marka PS1 gamepadi satılıyor.Logitech almıştım bundan önce.3 ayda bozulmuştu ve çok kaliteli değildi.Ondan önce de Snopy almıştım.O zaten rezil.Kısacası her türlü PStation kolunu denedim bu en iyi yöntem.Orijinal SONY (ya da yan sanayi ama ben önermem) + adaptör


    resident mail adresim dream_of_god@hotmail.com. ya zaten niyetim ps joysticki değil pc joysticki almaktı. o yüzden playstation joysticki almamda mantıksız olurdu. alete kalitesiz demiyorum. malzeme olarak görünüş olarak vb. çok güzel. ama bana pc de çalışanı gerek. zaten speedlink bu joystick konusunda sağlam bi marka. neyse yani aldık bakalım. ya bulup adaptörünü alıcaz yada ulen madem kolunu aldık bide ps2 alıverelim deyip bi salaklık daha yapıcaz yoksa bu kolun bööle boş boş gözümün önünde durması sinirimi bozuyor.
  • Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

    dostum biraz daha bilinçlenmen gerekiyor..tüketiciyi koruma yasası diye bişey var...en geç 1 hafta içinde hiç bir neden belirtmeden aldığın ürünü geri iade edebilirsin
    Orjinalden alıntı: dreamofgod

    ya hagiyiseven bunu biliyorum ama şimdi adamlar deseki kardeşim biz bunu belirttik sayfada niye dikkat etmedin diye ne diyecem. hadi bende yaw sizde adamakıllı yazın hem niye ps aletini pc kategorisine koyuyosunuz tanıtımda yanıltmaca var kardeşim deyip adamlara kabul ettirsem bu defada orjinal paketini bozmadan geri iade alabiliyoruz diyolar. fakat bunun paketini açmadan benim durumu anlamam olanaksızdı. paketde yırtarak açabileceğin bi paket, kutu felan olsa koy içine gönder. yani iade almama durumları olabilir. tabi yine siteyle irtibata geçicem ama hani almazlarsa ne yaparım onu arıyorum.
  • İMKANSIZPARAYA YAZIK OLMUŞ
  • evet arkadaşlar az önce site ile telefonla görüştüm ve durumu aynen belirttim. bana ürünü göndermemi faturanın arkasına iade nedenimi belirtmemi istediler. ürünü satan kuruluşla görüşeceklerini durumu çözümlemeye çalışacaklarını belirttiler. umarım hallolur ve internet alışverişine olan güvenim sarsılmamış olur. tabi bu arada benim beklemek için geçirdiğim günlerde cabası olacak.
  • gelişmelerden sizide haberdar edicem merak etmeyin
  • evet arkadaşlar ideefixe den yanıt geldi;
    Daha önce size iade etmek istediğiniz ürüne dair prosedür bilgisini bir e-posta ile bildirmiştik. Gönderdiğiniz ürün tedarikçi firma tarafında kabul edilmemiştir.(Kutusu yırtıldığı için ve bu ürün playstation için geçerli joystick olduğu sitemizde belirtilmiştir.)

    ulen kutusunu yırtmadan nerden bilicem ps için olduğunu zaten bilsem niye alayım.yani iade almadılar. ha iyimi ettiler hayır niye çünkü bidaha alışveriş yapmam o siteden. ulen yapmazsan yapma nolcak senin yaptığın alışverişden demeyin standart üstü alışverişler yapabiliyorum bazen. fakat bundan sonra bu siteyi her yerde protesto etmeye devam edicem. benim kızdığım nokta diğer sitelerin hepsinde ps ürünleri için ayrı bir bölüm açmaları ve ürünlerin açıklamalarında bağıra bağıra bu ürün playstation için demeleri. fakat bu sitede böyle bir durum yok. yani sizin anlık dikkatsizliğinizden faydalanılıyormuş gibi bir durum var. bu ürünlerin yanında kitap siparişi vermiştim ve kitabın en az 8 sayfası baskı hatasından boş sayfa olarak görünüyor. şimdi geri göndersem bunlar silmişsin ulen derler, hadi demediler bekle babam bekle çalışma hevesim kaçtıktan sonra kitap gelir tabi düzgün gelirse. yani diyeceğim o ki netten alışverişi artık tavsiye etmiyorum. aynı ürünleri gidip bilgisayarcıda sorduk daha ucuz ve artık onlarda vade farksız taksit yapıyor. ama tabi almış bulunduk. bidaha netten araştırıcam gidip bilgisayarcıdan veya kitapçıdan neyse ordan alıcam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.