Şimdi Ara

PlayStation'ın Uzaktan Oynatma özelliği artık iOS cihazlarda DualSense'i destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation'ın Uzaktan Oynatma özelliği artık iOS cihazlarda DualSense'i destekliyor



    Sony'nin oyun konsolu PlayStation için bildiğiniz gibi Remote Play ya da Türkçesi ile Uzaktan Oynatma isimli bir özelliği bulunuyor. Remote Play sayesinde PlayStation'ınızda oynadığınız oyunları desteklenen cihazlarda uzaktan oynayabiliyorsunuz. Geçtiğimiz saatlerde de resmi olarak iOS cihazlara DualSense desteği eklendi.



    DualSense Artık iOS Cihazlarda Kullanılabilir



    Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 14.5 güncellemesi ile birlikte iOS cihazlar PS5 kontrolcüsü DualSense'i desteklemeye başlamıştı. Geçtiğimiz gün de Remote Play uygulamasının yeni güncellemesi ile birlikte DualSense desteği Remote Play'e de eklendi. Bundan önce Remote Play özelliğini kullanırken yalnızca PS4'ün kontrolcüsünü kullanabiliyordunuz.



    Ayrıca Bkz.PS5 için geliştirilen yeni nesil VR cihazı heyecanlandıran özelliklere sahip olacak gibi duruyor



    Her ne kadar destek resmi olarak eklense de bazı özellikler şimdilik kırpılmış gibi duruyor. Uyarlanabilir tetik tuşları çalışsa da ne yazık ki dokunsal geri bildirim çalışmıyor. Aynı şekilde kontrolcünün kulaklık girişi ve üzerinde hoparlör de şimdilik kullanılamıyor gibi görünüyor. İlerleyen süreçte gelecek güncellemeler ile bu özellikler de eklenecektir.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/sony-has-finally-added-ps5-dualsense-support-for-remote-play-on-ios/



  • Alıntı

    metni:
    Uyarlanabilir tetik tuşları çalışsa da ne yazık ki dokunsal geri bildirim çalışmıyor. Aynı şekilde kontrolcünün kulaklık girişi ve üzerinde hoparlör de şimdilik kullanılamıyor gibi görünüyor. İlerleyen süreçte gelecek güncellemeler ile bu özellikler de eklenecektir.


    PlayStation'ın Uzaktan Oynatma özelliği artık iOS cihazlarda DualSense'i destekliyor

    Apple'ın kendi ekosisteminde olmayan cihazlara bu tarz geniş destek verdiğini hiç görmedim. Eklenmeyeceğini düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.