Şimdi Ara

PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek



    Bir süredir ismi farklı şirketler ile anılan, oyuncuların yakından tanıdığı iletişim programı Discord, çıkan söylentilerin ardından resmi olarak bir şirket ile anlaştı.



    Ayrıca Bkz.Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı



    Sony Interactive Entertainment'ın CEO'su Jim Ryan, geçtiğimiz dakikalarda Sony'nin blog sitesi üzerinden PlayStation ile Discord'un anlaştığını duyurdu.



    Jim Ryan açıklamasında, "140 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan iletişim hizmeti Discord ile ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte Discord'u gelecek yılın başında PlayStation Network'e entegre etmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız Discord ve PlayStation deneyimlerini konsol ve mobil cihazlara getirerek insanların daha rahat iletişim kurmalarına ve eğlenmelerine olanak sağlamak." dedi.



    Sony, bu anlaşma doğrultusunda Discord'dan azınlık hisse satın aldı. Geçtiğimiz Microsoft'un Discord'u 10 milyar dolara satın almak istediği ortaya çıkmıştı ancak bir süre sonra Discord'un bu satın alım ile ilgilenmediği ortaya çıktı. 




    Kaynak:https://www.sie.com/en/blog/announcing-playstations-new-partnership-with-discord/



  • Oyun dünyasında en sevindiğim haber buydu, pc ve playstation olmak üzere her iki taraftada oynayan biri olarak discord sayesinde daha rahat iletişim kuracağım.
    Crossplay için çok büyük rahatlık. Sen kralsın sony 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok gerekli bişey değildi..
  • Biz Microsoft bekliyorduk Sony ile anlaştılar ya lan.

  • PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek 


    Ne oldu Micro alacakti bunlari isterse her seyi alirlardi dimi...?PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek :D Cok pis kosede bekleyip calimi takmis Sony ... Discordçularda sever bunu rahat rahat Psndede toplanirlar :D 2022 de Psn partileri cosar birde Pcdeki arkadaslarimizla lobi kurma gelirse sahane.PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek 

  • Bugün de biri Microsoft çıkarır 10 milyar doları Sony'yi satın alır gibilerden bir şeyler diyordu konunun birinde.


    Bayılıyorum bunlardaki bu özgüvene PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek PlayStation, Discord ile anlaştığını duyurdu: Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek 

  • Şimdi bu uygulama olarak mı gelecek? Uygulama olarak gelirse oyundayken nasıl kullanılacak? Bir uygulama açıkken başka bir uygulamayı açınca açık uygulamayı askıya alıyor sistem. Yada Spotify gibi bir entegrasyon olacak yada PlayStation'ın kendi grup sistemi yerine entegre edilecek. Neyse bunuçları düşünmüşlerdir zaten ben neyin hesabını yapıyorum. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 3 Mayıs 2021; 21:56:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry

    Bugün de biri Microsoft çıkarır 10 milyar doları Sony'yi satın alır gibilerden bir şeyler diyordu konunun birinde.


    Bayılıyorum bunlardaki bu özgüvene   

    Ne dedilerse tersi cikti bu generasyon komple mortingen. :D Hani discordu alacakti bu Micro ne oldu calimi yediler Sonyden kütür kütür, Stalker 2de Ps5 cikmayacak diyorlar ya hani onuda mortingen yapacak Micro sever musterilerini beklesinler 3 aycıkk :D :D

  • nitroyu kimbilir kaç paraya satacaklar zaten 100 lira ps ile o da 500 lira olur

  • Aslında oyuncular arası iletişim, sosyal medya üzerinden gerekli entegrasyonlar konsollarda mevcut, bu özellik konsollarda oyundan daha farklı beklentisi olan oyuncular için gibi, işin aslı benim umrumda bile değil.

    Ancak Sony açısından bu işin en büyük önemi oyuncuların genel oyun oynama profili hakkında bilgi edinmek. Discord bu konuda muazzam veri tabanına sahip ve bu benim gibi oyuncular için rahatsız edici bir konu.

    İleride oyuncuya özel indirim, store'lara girdiğinizde oyuncuya özel ana sayfa gibi satın alma alışkanlıklarınıza dayalı reklamlarla karşılaşırsanız şaşırmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft ile anlaşmayı bozup bir kaç gün sonrasında ps ile anlaşan dc adamlığı

  • Tam olarak belirli bir tarihi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufAres21 -- 1 Aralık 2021; 9:36:38 >
  • Kaldı 1 ay bakalım entegrasyon nasıl olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.