Şimdi Ara

PlayStation'dan özel video! Gran Turismo 25. yaşını kutluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation'dan özel video! Gran Turismo 25. yaşını kutluyor
    PlayStation için son derece kıymetli bir seri olan Gran Turismo artık çeyrek asırlık bir marka. 4 Mart 2022'de Gran Turismo 7 ile karşımıza bir kez daha çıkan bu seri için yayımlanan ilgili video binlerce kişi tarafından izlendi.



    Ayrıca Bkz.PlayStation'ın efsane yarış oyunu Gran Turismo, PC'ye gelebilir



    PlayStation ve Gran Turismo bir arada: Kutlama videosu



    Günümüzdeki yarış oyunlarına ilham kaynağı olmayı başaran Gran Turismo, 5 yıl önce bir spor aracının bir yarış otomobiline dönüştürülebileceğini gösteren Turismo Sport yapımıyla çığır açtı. 



    Polyphony Digital'ın bir numaralı ismi olan Kazunori Yamauchi bu serinin satış adedi konusunda 25 yılda 90 milyonu aştığını duyurdu. Yamauchi'nin bu başarıdan dolayı Gran Turismo ile vakit geçirmeyi tercih eden herkese minnettar olduğu öğrenildi.



    PlayStation, Gran Turismo serisinden çeşitli görüntülerin kullanıldığı dört buçuk dakikalık retrospektif bir video yayımladı.






    Kaynak:https://www.gameinformer.com/2022/12/23/playstation-celebrates-25-years-of-gran-turismo-with-retrospective-video
    Kaynak:https://www.destructoid.com/gran-turismo-25th-anniversary-90-million-sales-playstation/?utm_source=feedly&utm_medium=rss&utm_campaign=gran-turismo-25th-anniversary-90-million-sales-playstation
    Kaynak:https://blog.playstation.com/2022/12/22/celebrating-25-years-of-gran-turismo/







  • "Grand Turizm 25.ci yılını kutluyor." :)

    yok bu o değildi.

  • Efsane oyunu yapanlara selam olsun.

  • 25. yıl şerefine eski oyunların içinde olduğu bir koleksiyonun PS Plus klasikler kataloğuna gelir mi acaba?

  • Suzuki Escudo Pikes Peak hatırlayan var mı ?

  • Nightmare70 kullanıcısına yanıt
    PlayStation'dan özel video! Gran Turismo 25. yaşını kutluyorRowdyyoutube
    Huge thanks to Rik Katt for recording GT5 and GT6 for me as I had no means of recording it myself. Check his channel out here and drop a sub: https://www.youtube.com/c/kattcool I recorded Gran Turismo 2-4 on an emulator which outputs better quality than a normal PS1/PS2. GT5/6 were recorded on PS3. GT7 recorded on PS5. 0:00 Gran Turismo 2 (1999) 1:45 Gran Turismo 3 (2001) 3:23 Gran Turismo 4 (2004) 5:03 Gran Turismo 5 (2010) 6:23 Gran Turismo 6 (2013) 7:40 Gran Turismo 7 (2022) **MY SOCIALS** Instagram: https://www.instagram.com/rowdy.gt/ Twitter: https://twitter.com/Rowdy_GT4 **EQUIPMENT I USE** My Expensive Camera: https://amzn.to/38BXYmR My Expensive Lens: https://amzn.to/370sXIM My Cheap Camera: https://amzn.to/36VLkOS My Capture Device: https://amzn.to/3vXBchk My Microphone: https://amzn.to/38xFaF0 My Rig's Monitor: https://amzn.to/3vsiCPj My Sim Wheel: https://amzn.to/3LucfjM These are amazon affiliate links. I recieve commission when they're used to make purchases. Do not reuse, reupload, or redistribute any footage from this channel. These videos take time and resources to make. All unauthorized use of my footage can and will be subject to copyright takedown.
    https://www.youtube.com/watch?v=lKToaMoXo4s
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    çok güçlüydü ya

  • 995 beygirdi yanlış hatırlamıyorsam. GT 2'de yüzlerce lap sürmüşümdür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yarış oyunları bir yana Gran Turismo bir yana benim için. PlayStation'dan özel video! Gran Turismo 25. yaşını kutluyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.