Şimdi Ara

Playstation 5 kardeşliği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar sonucu playstation 5i alabildim. PS5'te Kardeşlik olayını cözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    Öncelikle ilk playstation 5i arkadaşım aldı, benim hesabımdan giriş yaptı ve buraya plus + fifa + 2-3 oyun daha satın aldı ( benim hesabımdan almasının sebebi fifa paketlerinin buraya gelmesi)


    Daha sonra kendi hesabını açtı ve ona da giriş yaptı.


    Benim playstationum geldi, iki hesaptanda giriş yaptım. Ancak arkadaşımın hesabından ( plus ve oyunların satın alınmadıgı ) oyunları indiremiyorum. Üzerlerinde kilit ibaresi yer alıyor ve satın aldıgımız her oyunu göremiyorum.


    Playstation ayarlarından iki hesaptan da paylaşımı etkinleştirdim, sonuç aynı. Acaba arkadaş kendi playstationundan da etkinleştirmesi mi gerekiyor?


    Sağlıklı bir biçimde ikimiz de aynı oyunları nasıl oynayabiliriz? Ben kendi hesabımı, arkadaşım da kendi hesabını kullansın istiyoruz.




  • Siz arkadaşınız hesabınıza kendi cihazınızdan girip etkinleştirmeyi açacaksınız. Kendi hesabınız için paylaşımı deaktive etceksiniz daha sonra. Arkadaşınız da kendi cihazında sizin hesaba girip paylaşımı etkinleştirip kendi hesabındaki paylaşımı deaktive edecek. Daha sonra kendi hesaplarınızdan ps4deki gibi kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler yanit icin sanırım becerebildim. Peki ikincil kollar icin birbirimizin hesaplarina mi giris yapacağız yoksa 3. Bir hesap mi acacagiz ikimiz de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koftehor1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt

    İkinci kol takmak ise dediğiniz şey guest hesabından aktive edebilirsiniz ikinci kolu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.