Şimdi Ara

PlayStation 5, ABD tarihinin en hızlı satan konsolu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 5, ABD tarihinin en hızlı satan konsolu oldu



    Geçtiğimiz aylarda çıkışını yapan, Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 yeni bir başarıya imza attı. PlayStation 5, Amerika tarihinin en hızlı satan konsolu olmuş durumda.



    Ayrıca Bkz.God of War yapımcısı, Xbox'ın oyun stüdyosuna katıldı



    NPD Group'un yayınladığı rapora göre PlayStation 5 dolar satışı açısından, Amerika tarihinin en hızlı satan konsolu konumunda. Ayrıca NPD Group, Şubat 2021 için yayınladığı raporda, Amerika'da şubat ayı içerisinde donanım olarak en fazla PlayStation 5'in sattığını ve ikinci sırada da Nintendo Switch'in bulunduğunu söylüyor.



    PlayStation 5'in sahip olduğu bu rekora daha öncesinde Nintendo Switch sahipti. Switch'in ocak ayındaki hem birim hem de dolar satışları Şubat 2009'daki Nintendo Wii'nin rekorunu geride bırakmıştı. Yayınlanan rapordaki diğer istatistiklere baktığımızda Şubat 2021'de Amerika'daki video oyun donanımı ve aksesuarlarının satışı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %35 artmış durumda, yani 4.6 milyar dolarlık satış yapılmış durumda.



    Şubat ayından ziyade önümüzdeki aylarda oran nasıl olacak büyük merak konusu. Geçtiğimiz yıl salgın sebebiyle birçok insan donanım alışverişine yönelmişti. Bu yıl yaşanan stok sıkıntıları da bu satışları bir hayli etkileyecektir.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/ps5-is-the-fastest-selling-console-in-us-history-for-dollar-sales







  • Gündem Amerika nekadar ps5 sattı dh haber yapti Station.ftw
  • 500 TL olsa biz de alırdık.

  • Algı haberi mi bu? Adet olarak değil de dolar üzerinden mi hesaplanmış yani? Sony baktı oyun çıkaramayacak 21 ve 22'de ... Böyle gaz alma haberleri mi çıkarttırıyor? Hemde XBOX'ın Bethesta'yı duyurma etkinliği arifesinde. Sanırım neden fanatiklerin 7.500.000.000 dolarlık anlaşmayı çekemmesi, ileride bu türde haberleri daha çok göreceğimizin habercisi.



    "playstation, ingiltere'de en çok satan firma ama japon firmalar arasından" gibi haberleri çok okuycaz. Vazife alın. Bu "mıçtım ama hangi tüyü diksem" hareketleri.

  • ps 5 bile dolarcılara karşı eziliyor beleş gibi geldiginden ekmek alır gibi alıyorlar türkiyede öylemi tl para etmiyor biz onların araba alması gibi alıyoruz..... canım türkiyem
  • Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Ister kabul et ister etme suan PS5 daaha cok satiyor. Bir önceki nesil Sony oyuncularin güvenini sagladi. Xboxtan bekliyoruz bakalim Bethesdayi aldi ne yaptiracak onlara

  • dünya nüfusu artıyor, 10 yıl sonra dahada fazla satılır. bu çok yanlış algı oluşturuyor. dünyanın o andaki nüfusuna orantılamak gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 13 Mart 2021; 11:23:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Ister kabul et ister etme suan PS5 daaha cok satiyor. Bir önceki nesil Sony oyuncularin güvenini sagladi. Xboxtan bekliyoruz bakalim Bethesdayi aldi ne yaptiracak onlara

    Evet. Sony, ps3`de yakaladığı başarıların ekmeğini yemekte.

  • Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Önceki nesille PS4 neslini kast ettim
  • dünya evde napacak oyun film dizi .tabi cep pc konsol netfliz satacak .tabi orda 300-500 para adam alabiliyor.

    bulgar azerbaycan papua yenigine parası bile bizi geçti. ama şükretmek lazım o ayrı.
    https://twitter.com/alim_gucu/status/1336296305048629250/photo/1

  • Bu kadar hız yapmasın, oyunu yok
  • PlayStation yine xbox'ı kendi evinde fethetmeyi başarıyor, God of War 5 çıkınca kimbilir neler olur. Xbox Avrupa ve Japonyayı ele geçiremediği sürece ezilmeye mahkumdur, bir de GOTY yapması gerekiyor..

  • xbotların zoruna gitmesine sevindim.

  • biz de işte kimse alamasın diye ek vergi getirdik. kur şoku yetmezmiş gibi bi de vergiler vurdu. 10 sene sonra ancak alırız.

  • Kimse de demiyor ki stok sorunu olan bir urun nasil satis rekoru kiriyor.Eger stok sorunu varsa bir urunun satis rakamlari cok olmaz,bir urunun satis rakamlari coksa stok sorunu olmaz.Bu iste bir yanlis var.Bi yerde yalan soyleniyor ama hangi noktada belli degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.