Şimdi Ara

Playstation 5 + Pulse 3D Kulaklık + 1 Ek Kol Siyah 22AY Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Playstation 5 + Pulse 3D Kulaklık + 1 Ek Kol Siyah 22AY Garantili

    2.5 aylık

    ps 5 digital sony türkiye garantili

    2 kol (2. kol ek olarak vatan dan alınmıştır)

    pulse 3d kulaklık vatandan ek olarak alınmıştır

    orjinal kutusunda kutusunda faturalı


    22 ay garantili





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Kendisi ile alisveris yapacak arkadaslarin dikkatine, sadece ufak bir iletisimsizlik sorunumuzun uzerine, kendisine cevap verdim(kendi actigim ilana yazdigi mesaja neden boyle bir davranis sergileyip bunu yaptigini anlamlandiramagimi yazdim) ve bana boyle bir geri donuste bulundu:

    Playstation 5 + Pulse 3D Kulaklık + 1 Ek Kol Siyah 22AY Garantili

    Kendisi de hem bu forumda, hem de sahibinden uzerinden oldukca fazla kez satis yapmis, belli ki internet uzerinden kisisel olarak yapilan satislarin da gerektigi durumda vergilendirilmesi gerektigini bilmiyor. Buyursun gelir vergisi kanunu burada: https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.4.193.pdf


    Kisa bir sekilde ozur dileyip kapanabilecek bir konuyu neden boyle bir noktaya getirdigini anlayamadigimi kendisine de soyledim, cevap olarak beni engellemeyi tercih etti.


    Alisveris yapmadan once tekrardan dusunmenizi tavsiye ediyorum.

  • 11500 tek kollu alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha benim satıklarımın hepsi kendi adıma Türkiye den alınmış ürünler. Senin gibi bavul ticareti ile gelmiş ürünler değil..

  • Hem bana yalanci muamelesi yapiyorsun yalan soylememis olmama ragmen, hem de kendin yalan soyluyorsun. Bu senin ilanin degil mi?

    https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-almanya-dan-5500-tl--150604293

    Playstation 5 + Pulse 3D Kulaklık + 1 Ek Kol Siyah 22AY Garantili


    Yasal hakkim dahilinde yolcu beraberinde getirilen urun limitinden(https://www.mfa.gov.tr/gumruk-formaliteleri.tr.mfa) fazla olmamak kaydiyla yanimda urun getiriyorum, daha sonrasinda ise istersem satarim istersem kullanirim, bunda ne sakinca var?


    Zaten senin yukaridaki ilaninda da belli ki ayni durum gecerli, ben senin yaptigin sey yanlis demiyorum. Fakat sen kendi kendini yalanci cikartiyorsun. Ne gerek var boyle bir sey yapmaya? Sen de getirebilirsin, satabilirsin. Bu forumda herkes bir seyler satiyor zaten. Gercekten daha fazla uzatmak istemiyorum, belli ki bir yanlis anlasilma oldu, benim tarafimdan da iletisimsizlik oldu. Senin ilk attigin mesajlar da oldukca nazik ve saygili mesajlar, senin de tatsizlik cikartmak gibi bir niyetin olmadigini dusunmek istiyorum. O yuzden ben kendi adima ozur dilerim, keske hic boyle tatsiz bir sey yasanmasaydi. Istersen yukaridaki mesajlarimi da silebilirim.


    @headhunter




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 30 Mart 2022; 21:29:38 >
  • mebrar kullanıcısına yanıt

    Aldığınız fiyattan yüksek fiyata satıyorsanız gelir beyan edip, vergisini ödemeniz gerekir. Yolcu beraberinde getirilen ürünler ticari olmayan ürünlerdir. Ticari amaçla yapıyorsanız oradan da bir gümrük kaçakçılık değerlendirilmesi olabilir.


    Detaylı incelemenizde fayda var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.