Şimdi Ara

Platinium cinemaximum rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fizy rezaleti yetmezmiş gibi üzerine haftada 4 gün geçerli cinemaximum 1 alana 1 bedava kampanyası sadece pazar gününe düşmüş ve önceden ayda toplam 4 kez yararlanılabiliyorken 2 ye düşürülmüş. Turkcell kazık üzerine kazık atmaya devam ediyor anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vodafone Red tarifesi kullanıyorum. Bir süre önce giden Netflix ve Spotify'dan sonra acaba Platinuma mı taşısam diyordum hattı.

    Güncel fiyatlara bakınca (yalnız internet olarak karşılaştıracağım)

    15 Gb + İletişim Pass + Müzik Pass + Sosyal Pass + (2 Ay geçerli sonra 15₺) Video pass = 79₺ eğer video pass de alırsan 94₺

    Şuan benim istediğim rakam bu. Hemen telefonun ayarlarından fatura kesimime 3 gün kala kullandığım internete bakıyorum : 31,9 Gb



    Şimdi ben platinuma geçecektim

    95₺'e bana 12 Gb internet + abudik gubidik uygulamalar için internet verecekti. Vodafone herkese 3 ay bedava spotify dağıtıyor mesela.

    Sinema, e kaldırmışlar. Fizy desen para vermek yerine ona da para istiyorlar. Önceden pasta, kemer falan yollarlardı, sanmam devam ettiğini. Yani 3 yıl önce 10x avantajı var ise şuan x avantajı var.



    Yani interner hızına biraz daha az önem verip Vodafone'da kalmak mantıklı gözüküyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • diyecek bi’ şey yok. fizy’den sonra bu olay insanları soğuttu. vodafone geçeyim dedim ama onda da beni cezbeden bi’ olaya rastlamadım.
  • Biraz bekleyin bakalım .. Mutlaka başka avantajlar sunarlar.. Mağdur edeceklerini sanmam.. TURKCELL 'in en VİP topluluğusunuz!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnctrkcll de tamamen bıtırmsıler vodafone freezone da devam edıyor ancak cınemaxımum degıl
  • Babanın harçlık stratejisi gibi en azdan en çoka doğru ne kadar az o kadar kar. Bi hafta sonra derler Çarşamba günü ilavesi yaparlar. Fizy için bip kozunu kullanirlar tabii ülkede Turkcell çalışmaları dışında kaç kişi bip kullaniyor o da tartışılır ama... Dün canlı desteğe yazdım onlar bile şokta biz bile bunu beklemiyorduk hayalkırıklığina uğradık dediler. Sanırım kazığın boyu az daha daha sokmak istiyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havas kullaniminida kisitlamislar. Eskiden 7-8 ilde gecerliydi bazi illeri kaldirmislar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.