Şimdi Ara

Plaka aydinlatma ledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar, Plakalari beyaz led olan arabalar cok hosuma gidiyordu son zamanlarda, bende Photon marka seramik olan sofit turu 2 adet ampul aldim ve eskilerini cikartip bunlari taktim.
    Hersey cok guzel fakat kafama birsey takildi. Cikarttigim 2 adet ampul 12v 5w yaziyor ustunde taktiklarimin kutularinda 12v 10w yaziyor. bu watt farkindan herhangi bir sorun olusur mu acaba? Tesekkurler



  • photon mu.. adamlar ambalaj üzerindeki yazıları kafalarına göre yazıyor hocam.. ben eskiden led satıcısıydım.. ciğerini bilirim led piyasasının.. 15-20 lira verip aldınız o ledleri.. hem dandik o ledler hem pahalı.. 15v 5watt ise orjinal ampülünüz o zaman t10 yani w5w ampül tipi kullanıyorsunuz.. led t10 ise en fazla 1 watt olur.. led çok az elektirik çeker çünki.. çok şikayet almıştım photon marka dan.. zaten onların alayı çin malı..ithal kafasına göre marka veriyor onlara.. hatta çindeki fabrikaya söylüyorsunuz istediğiniz isimde marka yapıyor.. ben çiftini 5,5tl den satıyordum. şimdi yapmıyorum bu işi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.