Şimdi Ara

pkk'nın istanbul'u yakmakla tehdit etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekside gördüm paylaşayım dedim aksam aksam iyi güldüm.

    28 aralık 2015 pazartesi 11:55
    istanbul - anf
    istanbul apocu gençlik inisiyatifi yaptığı açıklama ile direnişi türkiye metropollerine yayma çağırısı yaptı. son dönemde yaptıkları eylemlerin bilançosunu açıkladı.

    istanbul apocu gençlik inisiyatifi tarafından yapılan açıklamada, akp’nin savaş politikaları ve kürdistan’da uyguladığı devlet terörüne dikkat çekildi. “faşist t.c. devletinin kürdistan'da yürüttüğü savaş politikaları artık çok farklı bir düzeye gelmiştir” denilen açıklamada devamla şunlar kaydedildi. “30 günlük bebekten tutalım, 80 yaşındaki dedeye kadar; çocuk, genç, kadın, yaşlı, hamile demeden soykırımı esas alan bir saldırı devreye sokulmuştur. açık bir şekilde kürt halkına savaş başlatmış ve yok etmeyi amaçlamıştır. ancak akp’ni ‘ak’saray’da yaptığı hesaplar, kürdistan’da tutmadı, tutmayacak. akp kürdistan’da apocu gençliğin ve yurtsever kürdistan halkının görkemli direnişine çarpmıştır.''

    direnişin bundan sonra türkiye metropollerine yayılacağı uyarısı yinelenen açıklamada devamla şunlar belirtildi; “şunu herkes çok iyi bilmelidir ki, kürdistan'da savaş varsa türkiye metropolleri açık bir şekilde yakılıp yıkılacaktır. başta istanbul olmak üzere türkiye'nin birçok metropolünde apocu gençlik, faşist t.c. devletinin korkulu rüyası olacaktır. akp ve erdoğan’ı yürüttüğü savaş politikalarına bin pişman edeceğiz.”

    kürdistan’daki direnişi türkiye metropollerine yayma çağırısının yapıldığı açıklamada devamla şu hususlara dikkat çekildi. “içinde apocu ruh bulunduran bütün apocu gençlik ve yurtsever halkımız başta istanbul olmak üzere türkiye'nin bütün metropollerinde kendi inisiyatifleri ile her türlü eylemi gerçekleştirebilir. kürdistan yanıyorsa, türkiye cehenneme dönüştürülmeli. sözün bittiği bu dönemde, her türlü eylem meşru bir hak halini almıştır. ”

    açıklamada son olarak yapılan eylemlerin bilançosu verildi. verilen bilançoda;

    136 otomobil ve 7 otobüs, 30 banka ve atm ile ırkçı kişilere ait işyeri, beyoğlu semt konağı ve üç okulun ateşe verildiği belirtildi.

    ayrıca gerçekleştirilen eylemler sırasında yaşaman çatışmalarda, 12 akrep tipi zırhlı araç ve toma’nın darbelendiği duyuruldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Anca park halindeki araçları yakarlar. Bunlar gibilere de ancak böylesi bir rezil davranış yakışır.
  • Ne yasa cikacaksa ciksin su pkkli teroristlerin alayini iceri mi atiyolar sinir disi mi ediyolar ne yaparlarsa yapsinlar neden cekiyoruz lan bunlari bide sirtimizda tasiyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
  • Merhaba.
    Hadi aslanlarım araba hazır bizim mahalleye beklerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakarlar ama olan orda iş gücü dükkanı iş yeri olan kürtlere olur. İlla ki canı yanan insanlar bu kürtlere cephe alacaktır. Durmasınlar denesinler. Kamudan çok orda düzeni olan kürtlerin refahına zarar verirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhpnin başında doğru düzgün biri olsaydı ses bile edemezlerdi nerede o 70lerin Türkiyesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir gerçek ki bu ülkede mhp bir dönemde olsa başa gelmeli yada içişleri bakanlığı mhp ye teslim edilmeli !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operasyon için bir neden oluştururlar. Bu arada polise yüzü maskeli kişileri vurma yetkisi verilecekti. Yalan mı oldu o iş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılı gibiydi,bunlar Kartal'da eylem yapıyorlardı,o zamanki çalıştığım dükkanın önünde geçiyorlardı yaklaşık 30 kişilik bir grup olarak,kadın erkek demeden bunlara bir giriştik pir giriştik,bizden cesaret alan çevredeki esnaf da gaza gelince yaklaşık 50 kişilik bir grup oluştu bir anda bunları polis zor aldı esnafın elinden.Benim ustayı son gördüğümde süpürgenin sapını adamın birinin kafasında kırdığı görüntüydü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya tehdit eder, İran tehdit eder, suriye tehdit eder, araplar tehdit eder, pkk'lı solucanlar tehdit eder. Tehditler havada uçuyor mk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icisleri bakani Mhp. Yok artik. Nazi Almanyasi istemiyoruz. Zamaninda gorduk mafya vari ulkuculeri.
  • zamaında yunanlıların izmiri yakması gibi görülebilir. Görüldüğü yerde vurulmalıdırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.