Şimdi Ara

pkk'lı hacker'ların 'ulusalcı maili' bilgisayar çökertiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pkk'lı hackerlerin hazırladığı 'ulusalcı mail'i açanların bilgisayarları çökertiliyor. MSN listesinde görüşme yaptığı bütün arkadaşlarına bu virüs gönderiliyor. Özellikle Avrupa ülkelerinde yayılan bu virüs Türkiye'ye de geldi.

    İSTİHBARAT SERVİSİ- Son günlerde internette dolaşan bir mail internet kullanıcılarını oldukça tedirgin ediyor. Bu mailde, internet kullanıcılarına gelen posta ile bilgisayarlarının PKK'lı hacker'lar tarafından çökertileceği belirtiliyor. PKK'lı hacker'lar tarafından yazılan mailin bilgisayarı çökerttiği gibi msn listesinde veya posta kutusunda bulunan listeye de bu maili gönderdiği belirtiliyor.
    Gelen maile göre; bir grup pkk'lı hackerın geliştirdiği bu virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor. Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size 'Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz' konulu bir mail gelirse sakın açmayin. Çünkü içinde bulunan .pps(Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise bunun pkk'lı hacker tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor.
    Artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize laneththeteror@hotmail.com <mailto:laneththeteror@hotmail.com > eklenmek isterse sakın kabul etmeyin.
    Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz pkk'lı hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor.

    kaynak







  • Mail olarak gelen PowerPoint sunusu doğru olabilir de , şu msn e kabul etmeyin , bütün herşeyinizi ettinmi ele geçiriyor listenize bile yayılıyor olayı yalan.

    Rahat olun.

    Yada benim gibi indirin Ubuntu 7.10 u , Compiz Fusion ile bilgisayar kullanmanın tadına varın. 3D Pencere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 5 Ocak 2008; 12:27:23 >
  • Ben SuSe kullanacağım da kurulumdan sonra kilitleniyor. Onu halledeyim bari şimdi, işim de yok.
  • pps formatı dediğin ppt olacak
  • Her önüne gelen haber portalı açarsa böyle olur 10 yaş düzeyi haberler yapılıyor. Ne zaman insanımız şu internette neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.