Şimdi Ara

Pizza Lazza Online Sipariş Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir internet sitesinden aldığım kodla Pizza Lazza'nın kendi sitesinden sipariş vermek istedim.

    Görünen 2 şubeden bana yakın olanını seçtim. Bekledim 2 saat oldu. Hava soğuk kar var az kişi çalıştırıyorlardır diye düşünerek ses etmedim. Web sitesinden kontrol ettiğimde siparişim de fırında görünüyordu. Neyse 2 saat oldu gelen giden yok aradım şubeyi. Beyefendiler bölgelerinde ikamet etmemem sebebiyle siparişi reddetmiş. Kodla aldığım için benim kod da yanmış oldu.


    Siparişi reddetmek nedir? Yakın olan başka şubeye yönlendirirsin o şube yapar teslimatı.... İptal edilen siparişimle ilgili hiçbir bildirim mail telefon vs gelmedi... İyi niyetli düşünüp ses etmedim iyi ki aramışım akşam yemeğine kadar bekleyecektim yoksa.


    Muhatap bulabilmek için genel merkezlerini arayayım dedim ki o da ne? Bu firmanın bir merkezi sipariş numarası yok. Muhtemelen şubeleri de Franchise usulü diye tahmin ediyorum. Birinin diğerinden zerre haberi yok. Bir şubeyle bir sorun yaşadınız diyelim acil durumda arayacağınız bir merkezi telefon numarası yok. Büyük bir firma olduğunu sanıyordum bildiğin bakkal zihniyetiyle çalışan bir firmaymış. Umarım bir daha işim düşmez.








  • Ben de geçen gün verdim. 1.5 saat sonra geldi diyor ki başka siteye uğradım önce. dedi benden kesilecek. neyse dedim soğuk aldım pizzayı. ama pizzanın kutusu dağılmış malzemeler üste yapışmış. Aramak istedim tel yok dediğin gibi. mesaj attım dönen yok. Yemek sepeti üstünden yazdım özür dilediler kalsın sizde falan ama kurye geldi aldı bir de pizzayı :D kurye taşeron zaten

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zzzzz

    Ben de geçen gün verdim. 1.5 saat sonra geldi diyor ki başka siteye uğradım önce. dedi benden kesilecek. neyse dedim soğuk aldım pizzayı. ama pizzanın kutusu dağılmış malzemeler üste yapışmış. Aramak istedim tel yok dediğin gibi. mesaj attım dönen yok. Yemek sepeti üstünden yazdım özür dilediler kalsın sizde falan ama kurye geldi aldı bir de pizzayı :D kurye taşeron zaten

    Şaka gibiler gerçekten zehirlenip ölseniz arayacağınız bir merkez numarası veya muhatabınız olmayacak.

  • benim tek yediğim pizza yeri pizzabulls. şimdiye dek hiçbi şikayetim olmadı. sipariş detaylarına dikkat ediyorlar, bi sorun olduğunda ikram gönderiyorlar falan 10 numara tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    benim tek yediğim pizza yeri pizzabulls. şimdiye dek hiçbi şikayetim olmadı. sipariş detaylarına dikkat ediyorlar, bi sorun olduğunda ikram gönderiyorlar falan 10 numara tavsiye ederim.

    Fiyatları epey pahlaı hocam bu kadar para verip bir de sorun yaşasaydım sağlam söverdim.

  • 10 liraya 5 li lahmacun al.isit iste bimden ne 25 lirasi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.