Şimdi Ara

Piyasa canlanıyormu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icantthisallday

    Aynen canlanıyor. Gün boyu 50 tane fiyat bildirimi geliyor. 4-5 milyar iniyorlar her seferinde.

    Her seferinde 4-5 bin indiriyorlarsa yakında bedavaya alırsın sen o araçları

  • Bayiden 2020 model sıfır arca 301 bin fiyat aldım, ellerinde var ve hemen teslim, sarı sitede aynı araç 327binde başlıyor 372 bine kadar isteyen var, varın gerisini siz düşünün Piyasa canlanıyormu  aracı merak edenler bakabilir citroen 5a 1.2 puretech

  • quote:

    Orijinalden alıntı: icantthisallday

    Aynen canlanıyor. Gün boyu 50 tane fiyat bildirimi geliyor. 4-5 milyar iniyorlar her seferinde.

    Bu mantıkla bir 30 gün sonra 100 milyarlık araba 40a iner bekleyelim görelimPiyasa canlanıyormu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el arac alim islemlerinin %65 inde banka kredisi kullanilan bir ülkeden bahsediyoruz. Faiz oranlari ortada. Bu faiz oranlari ile, milletin külüstürlerine o paralari ödemeye, o faizlerle borclanmaya razi ne kadar kisi olabilir ? Bu basit hesaptan dahi piyasa acaba canlaniyor mu diye bir beklentide bulunmanin, en basit tabirle saflik oldugu kanaatindeyim. Alacagi 100 bin liralik aracin kendisine 160-170 bin liradan dahi fazlasina gelecegini bile bile bunu vermeye razi kisiler varsa ( ne kadar vardir o tartisilir. Cok olmayacaktir illa ki ) buyursun hayirli ugurlu olsun güle güle kullansin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    Bu mantıkla bir 30 gün sonra 100 milyarlık araba 40a iner bekleyelim görelim 



    Alıntıları Göster

    O yazıdan bunu çıkardın demek ha... Eyvallah bayadır böyle gülmemiştimPiyasa canlanıyormu 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

    Her seferinde 4-5 bin indiriyorlarsa yakında bedavaya alırsın sen o araçları



    Alıntıları Göster

    Senin işler kesat galibaPiyasa canlanıyormu 

  • Bu Ege Türküsü, piyasa da biraz kımıldanma, canlanma, isteyen al-sat çı kardeşlerimize gelsin:)

    Gımıldan gımıldan gımıldanıver
    Ah şöyle nazlım gımıldanıver

    Piyasa canlanıyormu


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatlar artacak falan yazılmışta. Biraz zor artar. Sadece ellerinde kalmış arabaları çıkarmaya çalışanlar fiyatlar artacak der. Faizler ortada. Birde corona gerçeği var. O yüzden daha da düşecek. İlkbaharda da artmaz. Forumdan bazıları bu araba al sat işini bitcoin gibi zannettiler. Sonsuza kadar yükselir dediler. Ama olmadı. İkisi de patladı. Ayrıca yok araba yeni yok tertemiz falan gibi de algı yapmayın. Bahsedilen arabalar çarpışan araba gibi kullanılmış. İlanlar bile vatandaşı kandırmak üzere yazılmış. Böyle bir piyasada kime güvenip 2.el araba alacaksın? Çıtır hasar yazmış elemanın biri. Ekspertize baktım kaput değişmiş. Hasar kaydı 30 bin. Resmen pert yani araba.

    Diyeceğim o ki; piyasa kötü. Daha da kötü olacak. Çünkü insanlarda para yok kardeşim para. O sonsuz kredi havuzu bitti artık
  • Sifir durgun
    İkinci el ölü
    Birseyin canlandigi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bitik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık. Benim bu forumda anladığım, bu zamana kadar gördüğüm şu ki, böyle algı yapanların ezici çoğunluğu al sat işi ile uğraşıyor ve de nasıl bir örgütlenmeleri varsa artık, yırtık dondan fırlar gibi de anında bu konularda bitiyorlar 😁 su ortamda bile piyasa canlanıyor mu acaba diye algı yapabiliyorlar ya artık ben bir şey bulamıyorum diyecek. Dünyadaki gelişmiş ülkeler statüsündeki ülkeler eksi faiz, bizimle aynı klasman ülkeler %2-3 faizle borclandiklari ortamda, %17 tefeci faiz oranı ile borclaniyoruz, memleket olarak para babalarının kucağına oturtmus durumdayız !!! ama piyasa hareketlenecek. Yerseniz! Aklını kaçırmis olmasi lazım insanın buna inanmak için.

    Sizin dediğiniz bu temiz araba dedikleri arabalarin berbat olması durumuna 3 kere denk geldim. Birinde kullanıcı idi adam 50 kere özür diledi yüzü kızardı vallahi ben de böyle biliyordum dedi, aha da o zamanki raporum dedi cidden çok mahcup oldu adam ve dilerseniz fiyat düşeyim, dilerseniz de yol paranızı geri vereyim diye kendi teklif etti. Çok barizdi adamın art niyetli olmadığı istemem dedim tamam canınız sağolsun yok o zaman size bir şeyler yedireyim dedi kayın biraderim ve bana yemek yedirdi içirdi öyle gönderdi. Diğer iki tanesinde de galericilerdi bagiris çağıris ve ...tim sıvadım tepeden aşağı! Galerici adamsin, onlarca yüzlerce binlerce araba elinden geçecek ve bilmeyeceksin yani öyle mi? Veya senin bilmemek gibi bir lüksün var mı? Yemin ediyorum artık dağ taş duvar ağaç dile gelecek diyecek şurada güvenilir, sözüne itibar edilebilir bir insan var ona güvenebilirsiniz diye 🙂sonumuz hayrola.




  • 1 aydır ikinci el araba almak için bakıyorum.hepsi hasarlı.hasarsiz araba yok gibi bişey..TV de iki aracı birleştirip adama satmislar,onu gördüm vazgeçtim artık.guzel kampanya denk gelirse sıfır alırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalpsiz23

    1 aydır ikinci el araba almak için bakıyorum.hepsi hasarlı.hasarsiz araba yok gibi bişey..TV de iki aracı birleştirip adama satmislar,onu gördüm vazgeçtim artık.guzel kampanya denk gelirse sıfır alırım .
    Tarcanlar ekspertizi izle, araçların önü 2010, arkası 2012 olan ekleme araçları, millete, kazasız araç fiyatına satmışlar, hava yastıkları patlak, kemerler dirençle kandırılmış, kâbus ülkesi gibi olmuş ortam.

    Araçlar çarpa çarpa, şaftı kaymış, yolda yengeç gibi gidiyor, Yağmurda bu araçlarla en küçük manevra yapsan, bi o bariyere, bi bu bariyere vurursun. 300-400 bin kilometrede motoru bitmiş araçlara kalın yağ koyup satan mı ararsın, güneşten boyası yanmış araca yeni parası isteyen mi ararsın. Zaten bunları kontrol eden de yok, adam kandırmanın cezası da kalmamış!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kredi faizleri düşerse bahar aylarında fiyatlar artar faiz artarsa zaten çoğu kişi alamıyor olan yine vatandaşa oluyor.
  • arabası olan fiyat çıkacak diyor arabası olmayan gariban düşecek diyor
    benim oyum mart nisan gibi yükselir diyenlere.
    parasına kıyamayıp alamayanlar alsın yoksa yine yaya kalırsınız.
    martta kredi faizi düşer öyle bakakalırsınız
    bende clio4 var 125 e ekimde aldım martta 150ye ateşlerim diye düşünüyorum
    bide cebinde parası olmayıpta burda ona buna laf edenler var ya.. siz araba alın sonra piyasanın 20bin aşağısına satında görelim! işkembeden sallamak kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat -Nisan arası satışlar artar. Talep artarsa fiyat da değişir, Şu anda da piyasa normal seyrinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 yılında aracımı sıfır aldım, ölene kadar da satmaya niyetim yok.

    Tartışmalarınızı çerez yiyerek izliyorum. Piyasa canlanıyormu 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.