Şimdi Ara

PixelCar Extreme (Açıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modifiye tutkunları için süper bir oyunum var.


    Merhaba arkadaşlar

    Bildiğimiz gibi kısa bir süre önce bir arkadaşımızwww.pixelcartr.com diye bir pixel yaşam sitesi açmıştı. Ardından sitede sorunlar yaşandı ve BETA site bakıma alındı. Ancak o sırada başka bir arkadaşımızwww.pixelcartr.com sitesinin bir benzerini yaratarak oyunu devam ettirmek istedi. Bir Bakıma www.pixelcartune.com ,www.pixelcartr.com un bir devamı niteliğindeydi. Pixelcar TR kapanınca Bir çok kişi (bende dahil olmak üzere) PixelCar Tune a yöneldi.. Bir süre önce bi arkadaşımızın PixelCar Tune yöneticisine benim hakkımda yalan söylemesi sonucu BAN yedim. O sırada yöneticiye o kadar kızgındım ki gidip kendime bedava forum alıp bir pixel yaşam sitesi kurmaya karar verdim. PixelCar TR de bana yardım eden arkadaşım Deniz ile birlikte bedava forumu geliştirmeye başladık. Bir çok araştırma yaptık ve en sonunda Domain+Host Alıp sitemizi açtık şu anda yapım aşamasında.

    Pixel Yaşam nedir? Nasıl oynanır?
    Bir çoğunuz artık biliyosunuzdur belki ama ben yine de açıklayacağım. Pixel Yaşam tamamen yazıyla oynanan ( RP tarzı diyelim ) bir oyundur. Forum üzerinden oynanır. Oyuna üye olan kişi ilk evvel kendine bir araba alır ve plaka aldıktan sonra onu ister modifiye ettirir, ister yarıştırır. Pixel işi karmaşık bir olaydır. Karmaşık olduğu kadarda zaman alır. Bunu gönüllü yapan arkadaşlarımız var. Sizin arabalarınızı alıp istediğiniz gibi modifiye ediyorlar. Bu da oyunun yürümesini sağlıyor. Bir bakıma bu sitede kendi karakterinizi oluşturuyorsunuz. Başta kulağa saçma gelebilir ama oynamaya başlayınca ne kadar eğlendiğinizi göreceksiniz. (Ben yaşadığım için biliyorum )

    Sitemizde Yeni Neler Var ?

    Sitemizde ilk önce kendi base ve diğer türk sitelerindu bulunmayan Arabalar var. Böyle dediğime bakmayın size az gibi gelmesin birçok yeni araç bulunmakta. Buna ek olarak Go-Kart gibi bir eğlencede eklenmiş durumda. Ayrıca kaç araçlık garaj istediğinizi seçip ona göre garaj siparişi veriyorsunuz. Size pixelden garaj yapıyoruz. Yeni bir sistem olarak şirket sistemini ekledik. Parayı veren ilk olarak bir şirket lisansı ve küçük bir ofis alıyor. Bunun ardından bir parçanın patentini alarak o parçayı siz satabilirsiniz(tabi doğal olarak para da kazanacaksınız). Ofis veya şirketinizi elde etmek için garajda olduğu gibi yine bizlere teslim ediyorsunuz ve biz size binanızı yapıyoruz. Şirketler araçlara reklam alabilir. Mesela ben arabamı şirkete bırakıyorum ve onlar kendi logolarını benim arabamın üzerine yapıştırıyorlar. En iyisini en sona sakladım. Kendimize özel bir para birimimiz ve sembolümüz var. Ne TL, ne $ sadece kendi para birimimiz. İlerleyen zamanlarda daha birçok yenilik yapmayı planlıyoruz.

    www.pixelcarextreme.com

    Sponsor veya siteye reklam vermek isteyenler için msn pixelcarex@hotmail.com

    siteyle ilgili soru ve görüşleriniz için ise lütfen fiftyberko@hotmail.com u msne ekleyin (Lütfen mail atmayınız.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berqo -- 14 Ağustos 2009; 21:15:07 >







  • Foruma bakmak için özel üyelik isteniyor. Oyun yeni olduğundan dolayı bir süreliğine bu olayı kaldırırsanız hem insanlar siteyi daha rahat inceler hem de üye toplama açısından daha yararlı olur.
  • sitenin açılması haftaya ertelenmiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berqo -- 11 Ağustos 2009; 0:10:32 >
  • Hayırlı olsun şimdiden...
  • Başarılar bence bu tutar
  • teşekkürler arkadaşlar inşallah tutar daha ilk açtığımız anda sitede hiç bişey yokken 9 üye olmuştuk tabi siteyi kapattık ardından ama bende bu sitenin tutacağına inanıyorum
  • Banada tutacak gibi geliyor zaten ben pixelcar'da da ilk üyelerdendim ama sonra unuttum herşey oldu bitti bunda yeniden başlarım belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

    Banada tutacak gibi geliyor zaten ben pixelcar'da da ilk üyelerdendim ama sonra unuttum herşey oldu bitti bunda yeniden başlarım belki.


    bekleriz
  • Umarım başarılı olursunuz.
  • Başarılar, ben de başlarım belki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Dragon

    Başarılar, ben de başlarım belki



    herkesi bekleriz dediğim gibi tüm DH camiası davetlidir
  • Üyelik alımını ne zaman açacaksınız?
  • haftaya üyelik alımı ile birlikte siteyi de açıcaz ama haftaya angi gün olduğunu sorarsanız kesin bi bilgi veremem muhtemelen cuma yada cumartesi açılır
  • arkadaşlar yine planlarda bir değişiklik oldu benim tatilimin bikaç gün ertelenmesi üzerine siteyi açmaya karar verdik muhtemelen yarın açıcam biz yokken de siteye 2 süper modumuz vardı onlar bakıcak admin olup
  • arkadaşlar site açılmıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun beklerim herkesi
  • şok bir gelişme var arkadaşlar pixelcar tr ye ortak olacağım ve bu pixelcar extreme sitesinide pixel eğitim için kullanacağız ama bunları 2 hafta sonra ayarlamaya başlayacağız o zamana kadar pixelcarextreme oynayabilirsiniz eğer arzu ederseniz size ilerlediğiniz arabayı pixelcar tr de de ayarlarız
  • arkadaşlar haydi gelin site iyice oturdu diyebiliriz
  • Pixel Car TR 2022'de artık pixelcartukiye.com adresiyle aynı şekilde yayın hayatına devam etmektedir. Herkezi bekliyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.