Şimdi Ara

Pixel 6 Pro'daki ekran titreme sorunu Aralık güncellemesiyle çözülecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pixel 6 Pro'daki ekran titreme sorunu Aralık güncellemesiyle çözülecek



    Son zamanlarda Pixel 6 Pro kullanıcılarının bir kısmı, telefon kapalı durumdayken ekranda meydana gelen titremelerden şikayet ediyorlar. Google ise sorunu kabul etti ve düzeltmenin yakında yayınlanacağını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 12'nin ilk canlı fotoğrafları ortaya çıktı



    Google'a göre sorun yazılımsal



    Bazı Pixel 6 Pro kullanıcıları, cihaz tamamen kapalıyken güç düğmesini kısmen basılı tutmanın, 6,7 inçlik ekranda yatay ışık şeritlerinin görünmesine neden olduğunu fark ettiler. Pazar günü ise Google sorunu kabul ederek şu açıklamayı yaptı:



    "Pixel 6 Pro kullanıcıları, cihaz kapatıldığında ve güç düğmesine hafif bir basınçla ancak cihazı açmak için yeterli olmayacak şekilde bastıklarında hafif, geçici görüntü bozulmaları fark edebilir."





    Pixel ekibine göre bu problem donanımsal değil ve Pixel 6 Pro için yayınlanacak olan Aralık yazılım güncellemesinde düzeltilecek. Google sorun düzeltilinceye kadar kullanıcıların bu problemi tekrar etmemelerini ve güç düğmesine telefonu açmaya yeterli olacak kadar basmalarını öneriyor. Zira şirkete göre bu önemli ve derin bir problemin habercisi değil.




    Kaynak:https://9to5google.com/2021/11/01/pixel-6-pro-flickering-issue/







  • Banamı öyle geliyor yoksa oled ekranlar lcd den cok daha sorunlumu? ...ben eskiden beri lcd ekran seviyorum oled deki aşırı renklendirme hoşuma gitmiyor fakat artık lcd çok azaldı oledlerde ekran yanıgı, hayalet ekran, renk atması falan daha çok oluyor sanki..

  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi bekleyip görelim.

  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Samsung S5'le ilk kez çıkan Led ekranı hâlâ kullanıyorum cam gibi de 1080p görüntü alıyorum kaç yıldır. İphone 6S'i birkaç dakika kullandıktan sonra kendi telefon ekranıma bakınca çağ atlamış gibi hissediyorum, 6S ekranı oyuncak telefon gibi dandik. Aynı dönemde çıktılar ama farka bak kol gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.