Şimdi Ara

Piri Reis GMİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar piri reis gmim hazırlık bölümündeyim bu yıl. Sınavım iyi geçmediği için %50 burslu okumayı tercih ettim. Okulun verdiği vadeli öğrenim kredisine başvurup %40 ta ordan aldım. İş garantisi vermeseydi 50 burslu okumayı düşünmezdim. Sizce verdikleri bu iş garantisi ne kadar gerçekçi ? Açık deniz stajında tanıdığımız birisi var staj tamam gibi.

    Not:Zengin değiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Okulun network'ü çok iyi, kariyer planlama günlerinde anlarsın. Sadece mesleki bilgilere değil ingilizcenede çok önem ver.
  • Ne kadar para veriyorsunuz?
    Üniversiteye?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Staj işlerin tamamsa yani stajın hazırsa(kısa ve uzun dönemler) çok iyi olur. Ama iş orda bitmiyor, stajdan sonra gene o şirkette vardiya zabiti yeterliliğini alınca çalışmaya devam edebilecek misin, bu da çok önemli.

    Okulun iş garantisi vermesi konusuna gelecek olursak tam bir palavra. Reklam amaçlı. Bir çok işsiz kalan arkadaşım var.(Mesleki bilgileri gayet yeterli ve çalışmaktan erinmeyen insanlar)

    O yüzden naçizane tavsiyem iş garantisine kanıp yan gelip yatmaman olur. Denizci bolluğu olduğu için staj yaptığın yerde devam edebilme olasılığın azalıyor. Tabi bu gene düşük bi oranla olsa da seni elinde. Şirkete bu işi istediğini yapacağını öğrenmek istediğini vs göstermen bir nevi boş adam olmadığına dair kendini kanıtlaman gerekiyor diye düşünüyorum.

    Mevzuya diğer yandan bakacak olursak okulda yan gelip yatan, derslerini zar zor geçen, mesleki bilgiden yoksun birçok arkadaşım da var. Bunların içinde Türkiye'de hatrı sayılır şirketlerde staj yapıp şuan zabit olarak çalışanlar da mevcut.

    Ben 2018 PRU-GMIM mezunuyum. Kimyasal tankerde bir kontrat attım, ikincisi için çıkacağım sırada corona sağ olsun bizi hapsetti :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.