Şimdi Ara

Pioneer VSX-D409 Audio/Video Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pioneer VSX-D409 Audio/Video Receiver

    http://www.amazon.com/Pioneer-VSX-D409-Audio-Video-Receiver/dp/B00004SD9F

    1.arkadaslar bu urunu alacagım zannedersem ne dersiniz? konu hakkında pek bir bilgim yok bu tip urunler ne kadara gidiyor durup duruken kazıklanmayalım. ve de nasıl bir performans elde ederim. bunu veya benzer bir urunu kullanan arkadaslar solerlerse yardımlarınızı bekliyorum.

    2. ayrıca su anda yaklasık 300ytl gibi bir fiyata da buna simdilik stereo kullanmak icin hoparlor alacagım param oldugunda center ve rearları da tamamlıyacagım zaten elimde yamaha woofer var. hoparlör olarak da bişiler tavsiye ederseniz fiyat aralıgında sevinirim.

    3. bir de acaba hazır mı alayım yoksa kendim mi hoparlor yapsam die dusunuyorum ama pek saglıklı olmuyormus ev uretimi kabinler. bu konuda da bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.







  • bir de birsey daha simdi kucuk bir arastırma yaptım. acaba simdi tannoy mx1 ayda civarında bişi alıp cunku hoparlore su anda ayıracagım rakam fazla degil. daha sonra daha gusel iki front mu alsam. ve tannoy mx1 10 Watt RMS deniyor benim amfinin cıkısı 100 watt olarak gozukuyor bir sorun cıkar mı nedir ne degildir. bana bir yardımcı olursanız sevinirim.

    acaba biraz daha para verip MAGNAT MOTİON 220 output:90/180 Watt die yazmıslar acaba bunu mu alsam
  • ikinci el mi? tannoy ile güzel olur. magnat yerine tannoy düşünürüm.ikisini bir görme imkanın varsa dinle derim önemle.
    biraz da logitech z-5500 baksan diyesim deldi nedense...
  • gerek duymuyorum ilerisi icin duzgun bir sistem yapmaya ugrasıyorum amfi ikinci el 230ytl ye alacagım. tannoy mx1 su an gecici olarak kullanacagım daha sonra wharfedale 9 serisinden 2 frontla tamamlayacagım ama o zmna kadar tannoy mx1 leri kullanacagım. zaten sub var elimde bi center kalıyor etkik onu da bi sekilde alacagım. z5500 den cok cok daha iyi bir sisdtem olacagını tahmin ediyorum ayrıca bircok yerde logitech dinledim pek de begenmedim acıkcası taam yuksek ses verebilir ama dusuk seslerde performansı dusuk yuksek seslerde de yeterli performans vermiyor bence. tabiki standartların ustunde. :) aslında aklımda megaworks vardı ama sonra vazgectim daha prof birseyler istedim.
  • iyi bir subwoofer eklemen şartıyla detkliyorum. tannoy olur surround yap; front eklersin. ikinci el mi sordum daha ucuz almaya çalış diyecektim. 230ytl ancak fiyatı.daha iyi amfi var mı? sıfır çıksaydı 300ytl yine o fiyat olurdu pioneer için. başka alternatif ürünler yok mu?
    z-5500 olmayabilir Kllipsch promedia ultra 5.1 ne dersin?
  • valla amfi icin ben bulamadım pek birsey sizin oneriniz nedir bu konuda. fiyat aralıgı 200 250ytl civarında olacak.
  • technics dx-950 derim. neredesin? klipsch promedia ultra 5.1
  • istanbul bakırkoy. nereden bulabilirm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.