Şimdi Ara

pioneer keh-1730 a uygun hoparlör tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar. 93 model Doğan aracım için ses sistemi uygulaması yapmak istiyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için elimde mevcut bulunan teybi kullanmak istiyorum. pioneer KEH-1730 modelinin anfisiz kaldırabileceği en iyi hoparlörleri almak istiyorum. Düşüncem sadece ön kapı içlerine 13 cmlik ve arka kısıma 2 adet oval hoparlör şunu da belirteyim çok yüksek seste müzik dinlemem ancak ses sisteminden en önemli beklenti sesin temiz olması ses sistemlerinden hiç anlamadığım için kusura bakmayın bide bu teybe ilişkin montaj kataloğu olan site bilgisi verecek olan olursa çok teşekkür ederim.
    ayrıca teybin üzerinde 22w*4 yazıyor bu ne demektir?
    saygılar.



  • Yeni nesil teyplerin 4x50w olduğunu düşünürsek senin teyp 4x22 yani oldukça vasat diyebilirz , bence teypi deiştirmeden yeni hoperlorlerden performans alamassın , ama yinede teyp almaya para yok dersen hoperlörlerede fazla para verme derim çünkü teypin çıkış güçü düşük..
  • KEH-1700, KEH-1730 servis kitapçığında Continuous power output 14Wx4 yazıyor. Sanırım bahsettiğiniz değer. Yalnız bu teypler de çok temiz ses veriyor. Benim önlerde yırtık Kenwood(kağıt bantla gerdim), arkalarda Pioneer hoparlörlerim var. O haliyle bile çok temiz ses veriyor.

    Ben de bir soru sormak istiyorum. Bu kasetçaları değiştirmeden araca amplifikatör bağlamayı tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 28 Temmuz 2009; 16:41:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.