Şimdi Ara

Pioneer Android Telefon Baglanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
70.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pioneer teybe USBden Android telefonu bir turlu baglayamadim. Control APP falan indirdim ama teyp NO USB diyo. Baglayan bilen var mi? Sanirim iphone lar hemen baglaniyormus.
    X3550ui

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • telfondan kaynaklanan bi problem olabilir ben android telfonumu hiç bir sıkıntı çekmeden bağlıyorum teybime
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celikbey

    telfondan kaynaklanan bi problem olabilir ben android telfonumu hiç bir sıkıntı çekmeden bağlıyorum teybime

    Nasil yani USBden takinca hemen baglaniyor mu? Ben takinca N/A USB diyo. Teypde ayrica.bir ayar secim vs. var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb takınca telefonuma usb yi ne amaclı kulancaksınız dye secenek geliyor ordan depolama seçenegini secyigimde direk şarkılar çalmaya başlıyor
  • Telefonun USB baglanti modunu MSC ye almalisiniz. Yani YIGIN DEPOLAMA MODU. Siz suan MEDYA AKTARIM MODunu kullaniyosunuzdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin andiroid telefonunda sorun olmayabilir ama pıoneer teyp'lerinin usb çıkışı varsa çakmadır bu yüzden kalitesiz olabiliyor usb'den jack'a dönüştürmede bazıları başarılı olabilir ama sen başarılı olcaksın diye bişey yok yinede cd den dinlemeni tavsiye ederim
  • Merhaba arkadaşlar.

    Pioneer DEH-X1750UB teyp aldım geçenlerde. Ben de aynı sorunu yaşadım, sorunu çözmek için araştırma yaparken burada konunun çözülmediğini fark ettim.
    Yabancı forum sitelerinde bulduğum bir çözümü size aktarayım, ben denedim ve şu an başarılı bir biçimde telefonumu teybime bağlayabiliyorum.

    Öncelikle "MTP-Alternative USB Drive" programını marketten indiriyoruz.
    Daha sonra programı çalıştırıyoruz. Ekranda "Kablonuzu PC'ye Bağlayın" yazısı çıkıyor (İngilizce olarak). Telefonunuzu teybe bağlayıp "Connect & Enable USB Tethering" butonuna bastığınızda cihaz size soru soruyor. Seçenekler arasında MTP olanını seçip bağlantıyı tamamlıyorsunuz.

    Hafıza büyüklüğüne göre teybin telefondaki dosyaları görme zamanı artabilir. Bende 64GB kart var, telefon da 32GB... Yani toplamda 100 GB'ye yakın hafıza varken dosyalara ulaşmam 30 saniye kadar bir süre aldı. Bağlantı hızı ve doluluk oranına göre bu süre 1-2 dakikayı da bulabilir diye düşünüyorum.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • Pioneer teyp im var usb kablosu takıyorum ve bana mtp hatası veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar konuyu farklı bi sorunla tekrar canlandırıyorum ben usb ile telefona bağlanmak istediğimde yani sarj kablosu ile teyp kapanıp açılıyor sürekli neden yapar yardımcı olurmusunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyvio'X67 L kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar merhaba arkadaşın bahsettiği sorunu yaşayan varmı ben xiaomi redmi note 8 pro marka telefon Pıoneer Mvh-s125uı marka teyp kullanıyorum bende de aynı sorun oluyor yardımcı olursanız sevinirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyvio'X67

    Merhabalar konuyu farklı bi sorunla tekrar canlandırıyorum ben usb ile telefona bağlanmak istediğimde yani sarj kablosu ile teyp kapanıp açılıyor sürekli neden yapar yardımcı olurmusunuz.

    aynı problem bendede var bi destek lütfen telefonun ekranında usb seçimi teyipde usb yazısı sürekli gidip geliyor teyp : s125uı telefon : redmi note 10

  • Merhabalar ne yazık ki aptalca bir çözümü var o da şu şekilde telefonunuzu pioneer typenize bağladığınızda telefondaki sesi teybe verebilmek için tabii bu söylediğim usb yoluyla bağlantı için geçerli arc uygulamasını yüklemeniz gerekiyor pioner'in kendi uygulaması bu uygulamayı yüklediğinizde sürekli kapanma sorunları yapacaktır bunu düzeltmenin tek yolu ve en sinir olduğun telefonunuzu ingilizceye dönüştürmeniz gerekiyor telefon ingilizce olduktan sonra uygulama normal çalışmaya başlıyor telefonu taktığınızda ses teypten çıkmaya başlıyor en son 2017 de güncellemişler ve ondan sonra da güncelleme yapmamışlar bu sebepten ya telefonu ingilizceye çevireceksiniz yada audio çıkışından ses vereceksiniz İPhone telefonlarda sorunsuz çalışıyor ama Android lerde böyle bir sıkıntı var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.