Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    Güzel yazmışsınız.


    olaya kadın-erkek ekseninden bakıldığı sürece bu durum çözülemez, ne ceza verirseniz verin.


    şiddet şiddeti doğuruyor.


    sadece fiziksel değil ülkemizde çok ciddi bir psikolojik şiddet sorunuda var.


    fiziksel gücü yetmeyende psikolojik siddet uyguluyor.o psikolojik siddetler bir sure sonra uygulanan tarafta fiziksel siddete dönüyor.


    gücü yeten yetene,kiminin gücüde hayvanlara yetiyor onlara siddet uyguluyor.


    iyice ahlaki değerlerden uzaklaşmış,hasta ruhlu bir topluma dönüşmemiz için bir suru sorunumuz mevcut zaten.



    Alıntıları Göster

    Ben bunun liseden itibaren ele alınması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Çünkü özellikle ortaokulda hem psikolojik hemde fiziksel olarak başlayan akran şiddeti ilerleyen dönemlerde buralara kadar geldiğine inanıyorum.


    Çok basit örnek vereceğim, sokakta iki tane erkek tekme tokat kavga etse birisi diğerini dövse çoğu kişi için sorun olmaz bakar geçer hatta zevkle izler. Ama kadın olunca dayak yiyen birden ortalık ayağa kalkıyor. Arkadaş şiddet aynı şiddet işte bunun kadını erkeği yok (burada iğneyi kendime de batırıyorum açık şekilde)





  • o gülüşü dünyaya bedel.umarım katili özgecanın katilini öldüren biri gibisiyle karşılaşır. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsoto

    o gülüşü dünyaya bedel.umarım katili özgecanın katilini öldüren biri gibisiyle karşılaşır. 

    Peki aldatılan eşin durumu? Yaşadığı psikoloji. Yapılan caniliği savunmuyorum ama evli çocuk sahibi biriyle yasak aşk yaşayan bir kişi var.


    Belki olay tam tersi olacaktı boşanmak istemeyen kadın cinayete kurban gidecekti yada zorla boşanacaktı.

  • İstanbul sözleşmesi devam ettiği sürece maalesef bu cinayetler artarak devam edecek çünkü söz konusu sözleşmenin tek yaptığı şey kadın erkek anlaşmazlığını körüklemek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dsoto kullanıcısına yanıt

    Su mesaj bile aslinda siddet cagristiran, talep eden bir tarz .. hukuk sistemi bu eyleme karsilik cezayi belirlemis, biz mesela "hayir gebertilmeli" diye siddetin baska turlusune oykunuyoruz.. bu da yanlis .. dunya uzerinde her zaman en agir suclar dahi olacaktir, bunun da karsiliginda bir ceza vardir


    nasil bu kisi kanuna aykiri bir eylemde bulundu ise, kan davasina benzer sekilde hapishane idami ile bir yanlis daha mazur gorulemez. iste biz bu yuzden medenilesemiyoruz .avrupada 80 kisiyi sniper ile olduren adam bile cezaevinde sislenmez mesela .. suc vardir cezasi bellidir ve cektirilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ge4ce

    Bu mesaj silindi.

    Hocam sana kufur eden bebelere aldirma, sonuna kadar haklisin!!!


    Kadinin oldurulmesi dogru degil tabiki ama insan su testisi su yolunda kirilir demeden de edemiyor.

  • bu goruse katilmam mumkun degil . bahsedilen durumu yanlis bulmak baska bir konu , bunun bir cinayete donusmesi ise ap ayri ... bir kadin kendi inisiyatifi ile ve hata yaparak ya da bazi toplumlarda "kucuk bir kusur" olarak hatta normal gorulebilecek bir davranisla evli bir erkekle bile bile de gorusebilir . bu ahlaki bir sorun da olabilir , ama taraflara kanunda suc olarak duzenlenmis , cinayet, tecavuz, tehdit, hurriyetten yoksun birakma, ozel hayatin gizliligini ihlal gibi haklar vermez


    bu isin yolu vardir, hukukta da yeri vardir, aldatildi isen kanunun senin yaninda maddeleri var , yahut bir kadinin evli adamla yalniz kalmasi , o kisiden gelecek her yaklasima tamam demesi zorunlulugunu gerektirmez


    yani daha basitce soylemek gerekirse , kadin hic bir gerekce gostermeden de seks yapmayi reddedebilir, bu onu birak oldurmeyi, zorla seks yapmayi bile hakli kilmaz


    fakat katildigim taraf su , olen kisinin de kendisini attigi riski dogru gormek ,degerlendirmek, sucluya en ufak hak vermemek ama magdurun da kendisinin tehlikeyi cagirdigini da acikca soyleyebilmek gerekir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 21 Temmuz 2020; 23:3:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zabador

    Sizin gibiler hemen ahiretine kavuşsa da biz de bir rahat yüzü görsek keske

    Sen kavuşmayacak mısın? Mal gibi olmuş kadın, isteyen istediği gibi kullanıyor. Rahatça ulaşılan şeyin değeri olur mu? Bak bir forumdaki konulara, herkes bulup zikme peşinde. Bu kadını kesip doğrama ile aynı. Zik at kapıya, başka bul onu da. Mal gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayların arka tarafını ve psikolojik altyapısını merak ediyorum. Halkımız sadistlik konusunda seviye atlamış durumda artık. Öldürmek kesmiyor.

  • Bu olay vahşi bir cinayettir. Bu kadar net. Niçin kadın cinayeti olarak vurgulanıyor ki. Cinayete kurban gidenin cinsiyeti niçin önemli. Umarım katile idam cezası verirler; bu vesileyle gelsin artık idam cezası. Fakat şu düşüncemi de ifade edeyim: Eğer adamın ifadesi doğruysa kadın da yanlış yapmış: Hem evli bir adamla ilişki yaşayacak, hem de karısına söyleme şantajlarıyla adamdan para kopartmaya devam edecek. Eğer doğruysa kişilik-karakter rezalet. Tabii adamın yaptığını savunduğum çıkarılmasın; kesinlikle idam cezası yasallaşmalı bu tür olaylar için..

  • Idam cezasi bosuna konusuluyor acikcasi. Bu tip bir karari alirsaniz avrupa ile tamamiyle koparsiniz, bu ekonomi vs acilardan ustlenilebilecek bir durum degil . Eksisi artisini dusunmek lazim, idam yerine getirilen agirlastirilmis muebbet cezasi oldukca yeterli bir tecrit yontemi ve sanildigi gibi kimse bu cezayi aldiktan sonra elini kolunu sallayip cikamiyor. Gecmiste mahkeme sureclerinde bahsettiginiz iyi hal vb indirimler oluyordu ama bu cok tepki cekti ve artik hakimler bu konuda daha sert cunku HSK bu meseleyi SIKI tutuyor . Idam cezasi sunu nasil cozecek veya neye yarayacak ? Adam kadini ayni sekilde oldurup ardindan bir kursun da kendine SIKARSA ? Bu duruma careniz nedir ?


    Sonuc olarak olayi onlemenin cezanin caydiriciligi ile alakasi mutlaka vardir, ama omur boyu hapis cezasi alacagini bilerek bunu yapan insan idam cezasi olsa yapacaktir cunku bunlar anlik delilikler cogunlukla

  • Her zaman savunduğum bir görüş var

    Suç kanıtlanınca, hangi suçu işlendiyse o cezayı vereceksin

    Bu herifi de boğup, varile atıp yakma cezası verilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psycho Cepkin P kullanıcısına yanıt

    Kusura bakma ama modern hukuk sistemlerinin hangisinde boyle bir yontem var . Dunyadan uzaklasiyoruz iste boyle uc fikirler ile . Idam cezasini aktif uygulayan amerikada bile, zehirli igneler belirli bir sirayla veriliyor hukumlu once sakince bayilip sonra can versin diye .. artik su kisasa kisas filan gibi dogulu kafadaki cag disi yontemleri onermeyi birakalim .. zaten ne kaybediyorsak bu rovansist seylerden oluyor


    dunyada bir bakin bakalim, idam cezasinin uygulanmasi suc isleme orani uzerinde en ufak bir olumlu etkiye sahip mi ? Ayrica demin de yazdim ,adam kadini yakti betonladi, sonra da kendisini yakti geberdi gitti , simdi adalet saglanmis mi oldu ? Adami oldurunce kadini geri getirebiliyor muyuz ? veya adam kadin demeyelim de olen ile olduren diyelim


    onemli olan olayin olmasini engellemek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Olayların arka tarafını ve psikolojik altyapısını merak ediyorum. Halkımız sadistlik konusunda seviye atlamış durumda artık. Öldürmek kesmiyor.

    guzel bir noktaya degindin. 2 tane cevabi var bunun .. bazilari oldururken eziyet ve aci cektirmeyi kasten yapiyor, bunun psikolojik sebepleri var ve intikam, hirs gibi motivasyonlari mevcut .. bazilari ise gayet siradan yontemler ile (bogmak vb) oldurup, arkasindan sanki sunu sunu yaparsam kurtulur muyum diye asla bulunamayacagini umut ederek cesedi yakmaya, gommeye cabaliyor .. Bu cabalarin 99,9% u artik bugunun teknolojisinde sonucsuz kaliyor ama deniyorlar .. bunlar cogunlukla korku sebepli oluyor , belki son sans bunlari denersem kimse anlamadan yoluma hayatima devam ederim diye umut ediyorlar .. ama boyle eski sevgili, es, aile bireyi gibi bir baglanti olunca 1-2 gunu gecmeden yakalaniyorlar ..





  • Kısas gerekli..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadın düşmanlarının , analarından doğmadıklarına eminim . babaları s..mış onları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyarli forum uyeleri konuya destek ciktiginiz icin tesekkurler. Bu konuda bilinclenmeli ve aksiyon alinabilmesi icin vatandaslarimizin buna bir dur demesi gerekmektedir. Adalet hicbir zaman saglanamayacak, cunku vahsice oldurulmus bir genc kiz ve bu olaylari en detayli sekilde bilecek ve omur boyu bununla yasayacak geride kalan bir aile. Bunun adeleti hicbir zaman sunulmayacak ama yenilerinin yasanmasini bizler engelleyebiliriz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 22 Temmuz 2020; 6:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

    10 yaşındaki kızları sapıklara kadın yapmaya meraklı olan kitleden misin? Öldürülen hangi çocuk ve kadının failleri ceza aldı ülkede?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok! Akp devrildiği gün hesap vermek kaçınılmaz oluyor brocum!


    Elalemin karısına kızına sarkıp, ölümle tehdit etmenin ve tecavüz etmenin bir bedeli olacak nihayetinde. Yapanlar da bedelini ödeyecek. Kendi kızkardeşini veya kızını 10 yaşındayken şeyhine ikram eder misin? Bana bunu soyle!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.