Şimdi Ara

Pi Network ve Bee Network | Referans: kerbilgin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bee network veya bee coin olarak da bilinen bu yeni nesil telefon madenciliği ile alakalı olarak söylemek istediğim çok şey olsa da fazla zamanınızı almak istemiyorum. Mantık Pi Network ile aynı sistemde çalışmakta olup hızlı büyüyen bir üye ağı bulunuyor. Çok kısa sürede 4 milyonu aşkın üyeye ulaşan BEE’ye hemen üye olarak siz de 10 milyon üye öncesi avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ben üye olduğum zaman 3 milyon üyesi vardı ve 2 haftadan az bir sürede 4 milyona ulaşmış bulunmaktayız.


    BEE’ye nasıl üye olabilirim?


    Sisteme üye olabilmeniz için birinin referans koduna ihtiyacınız var. Ben sistemi ilk başlarda bilmediğimden dolayı Youtube’dan izlediğim bir videodaki referans kodunu kullanmıştım. Aramızda henüz BEE’yi duymamış olanlar veya üye olmak isteyenler olabilir düşüncesiyle bee referans kodumu (kerbilgin) buraya bırakıyorum. Siz üye olduğunuz zaman size 1 Bee ücretsiz verilecektir. Her gün sadece 10 saniyenizi ayırarak mining yapacaksınız ve ertesi güne kadar o uygulamayı bir daha açmanıza gerek bile yok.



    Pi Network ve Bee Network | Referans: kerbilgin



    Pİ NETWORK NEDİR?


    Benzer şekilde Pİ NETWORK’a da üye olabilir, oradan da aynı mantıkla ücretsiz Pİ madenciliği yaparak pileri toparlayabilirsiniz. Şu anda Pi network ile biriktirdiğiniz Pİ coinler ile alışveriş yapabiliyor, eşya alıp satabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda Pİ’nin para karşılığı olduğunda ki ben buna inanıyorum o zaman günlük 10 saniyenizi ayırarak paralar kazanabilirsiniz. Tabii yakın gelecekte bir şey olacağını zannetmiyorum fakat bir gün mutlaka olacaktır.


    Pi Network için referans kodumu kullanmak isterseniz eğer o da kerbilgin‘dir. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERBEY -- 17 Nisan 2021; 0:15:22 >



  • ✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii


    Arkadaşlar uzun yazılarla istatistiklerle kafanızı karıştırmaya gerek yok kısaca anlatacağım. Pi Network telefondan günde bir defa girip kazanabileceğiniz kripto para olma yolunda ilerleyen bir uygulama çoğu kripto paranın ilk başlarda piyasaya çıkış şekli bu bitcoinde böyleydi şimdilik bir piyasa değeri yok ama beklenenden hızlı ve iyi ilerliyor ileride ne olacağı belli olmaz. Bitcoinin durumu ortada hepimizde aynı pişmanlık keşke var tekrar aynı durumu yaşamamak için deneyin derim bir kaybınız yok uygulama ücretsiz özel bir bilgi de istemiyor bu yıl içinde piyasaya açılıp işlem görmesi bekleniyor. Şu anda piyasada ismini duymadığınız yüzlerce kripto para var bana sorarsanız bunun avantajı bu şekilde kullanıcılarla büyümesi binlerce kullanıcısı olması ve daha piyasaya çıkmadan biliniyor olması. Referans ile kayıt olabiliyorsunuz (benim referans kodum: unsiii) hiç kimseyi eklemeseniz de kazanıyorsunuz fakat referans ile üye arttırırsanız daha fazla kazanırsınız şimdilik aklıma gelenler bunlar kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 🔥🔥🔥


    ✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii


    Ben ayrıca Bee Network ve Midoin diye başka uygulamaları da kullanıyorum aynı mantık bunlar da tavsiye ederim linkleri aşağıda 👇🏻 


    7/24 Aktif 🔥🔥🔥


    Yüksek Kazanç İçin👇🏻


    ✅Pi Network 💰

    https://minepi.com/unsiii

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅Bee Network 🐝

    https://bee.com/download

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅TimeStope 🐝

    https://www.timestope.com/download

    Witness: unsiii

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.