Şimdi Ara

Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    Son günlerde arzın kullanıcı sayısıyla endeksli olduğu coinler sık sık karşımıza çıkıyor. Bunlar arasında en çok umut vereni Pi Coin. Çünkü daha şimdiden Pi Coin karşılığı alışverişler ve takaslar yapılmaya başlandı bile. Yani henüz coin piyasaya bile açılmadan belli bir talebi ve değeri var. (http://pikonomi.com/ sitesinde henüz daha Pi Coin piyasaya sürülmemesine rağmen insanlar ellerinde tuttukları coinlerle alışveriş yapabiliyorlar. Bundan ayrı olarak 800 Pi Coine laptop satın alanlar gördü bu gözler. Forumda tanıştığım bir eleman bana kanıtlarıyla elindeki 1120 küsür Pi Coini 160 usd'ye sattığını gösterdi)


    Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)



    İşte işin umut veren kısmı da burada. Çünkü Bitcoin de 2011'de aynı bu şekilde musluklar ile dağıtılmıştı. (Hem de bizzat bitcoinin yaratıcıları tarafından) Ve insanlar sadece captcha çözerek elde ettikleri Bitcoinler ile takas yoluyla basit, küçük alışverişler yapmışlardı. Bu kulağa ilginç gelebilir ama şunu unutmayalım bitcoini bugünlere getiren süreç bu ufak takaslarla başladı. Ve paraya değerini veren tek şey talep. Topluluklar talep ettiği sürece her şey değerli olabilir.


    tabii ki Pi Coin 30.000 dolar, 40.000 dolar olacak demiyoruz. Ama belli talebi olacağı daha şimdiden kuşkusuz gözüküyor. Arzı yüksek olacağı için muhtemelen fiyatı 1 ila 7 dolar arasında değişebilir. Yani elinizde ne kadar çok pi tutarsanız ileride o kadar işinize yarar. (Örneğin elinizde 1000 Pi Coin tuttuğunuzu varsayarsak ileride 1 dolar olması halinde 1000 dolarınız, 7 dolar olması halinde 7000 dolarınız olacaktır. Hiç kötü bir rakam değil. Bunu öngören insanlar zaten 100 küsür dolara satın alıyorlar binlerce pi coini. Sazan değil bu insanlar:) )


    Peki nasıl Pi Coin kazanacağız?


    Bu işin en kolay kısmı zaten. Google play'den "Pi Network" uygulamasını telefonumuza kuruyoruz. Ardından telefon numaramız ile üye oluyoruz (Hali hazırda 10 milyon aktif kullanıcısı var zaten) Ve her gün bir kere tıklayarak robot olmadığımızı kanıtlıyoruz ( Size tanıdık geldi mi bilmiyorum:) ) Ve ardından oluşturduğumuz güvenlik çemberiyle kazancımızı arttırıyoruz. Ama şunu da unutmayın ki her köşe taşında (yani 10 milyon, 100 milyon kullanıcı vs.) günlük getirisi katlanarak azalıyor. Ne kadar erken harekete geçerseniz o kadar çok biriktirirsiniz.


    Davet kodu olmadan üye olunmuyor. Benim davet kodumla üye olan herkesi güvenlik çemberime almakla beraber bütün sorularını da tek tek cevaplayacağım. (Güvenlik çemberinin kazancı katladığını yukarıda belirtmiştim. Yani avantajlı başlamış olacaksınız.) Ayrıca aktif kazım yaptığım için %25 bonusunuzu da her gün alacaksınız.


    Davet kodu: ccckutluhanccc


    Mutlu günler, güzel kazançlar dilerim:)








  • faydalı konu +rep

  • mustafasuren davet koduyla üye olan arkadaşları güvenlik çemberine alacağım. Avantajlı başlamak isteyenler davet kodumla üye olabilirler. Kazım işlemi başlasın..
  • Arkadaşlar bitcoin 2009 2010 yillarinda ciktiginda 3tl idi. Elimde 10 adet vardı ama geleceği göremedim. Bee network Pi network ve timestope bu sıçramayı yapabilecek potansiyeli var. Geç olmadan yerinizi alın. Ücretsiz uygulamadır reklam vs yok ne kaybedersinizki.Şuan Tek yapmanız gereken günde 1 kez girip kazıyı devam ettirmek.Telefonunuzda hangi uygulamaya günde 1 kez girmiyorsunuz ki . Şans verin derim. Emeksiz ekmek olmaz. Hepsinde Referans kodum (fullcoin).Şimdiden Teşekkür ederim.bol kazançlar. 7/24 aktif kazıyorum .ytd
  • arkadaşlar ekleyin birlikte kazanalım zaten referans kodu ile katılıyorsunuz bir kişiyi yazmak zorundayız . Ref : hamzacoskun

  • Midoin 🚀 cep telefonu uygulamasıyla ücretsiz kazanılan yeni kripto para birimi sadece 26 milyon midoin çıkarılacak..! Üstelik uygulama içindeki mağazadan kazandığnız midoinleri harcayabilirsiniz.. Şu anda mağazadan 50 midoin ile iPhone Xs Max alınabiliyor !!!


    7/24 Aktif 🔥🔥🔥


    Yüksek Kazanç İçin👇🏻


    👉🏻✅Midoin Network 🚀

    https://midoin.link/?invitedBy=YcC7J3PlyoO8fV90Lu9oXR6gRKi2

    Referans (Davet) Kodu: mereto


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii


    Arkadaşlar uzun yazılarla istatistiklerle kafanızı karıştırmaya gerek yok kısaca anlatacağım. Pi Network telefondan günde bir defa girip kazanabileceğiniz kripto para olma yolunda ilerleyen bir uygulama çoğu kripto paranın ilk başlarda piyasaya çıkış şekli bu bitcoinde böyleydi şimdilik bir piyasa değeri yok ama beklenenden hızlı ve iyi ilerliyor ileride ne olacağı belli olmaz. Bitcoinin durumu ortada hepimizde aynı pişmanlık keşke var tekrar aynı durumu yaşamamak için deneyin derim bir kaybınız yok uygulama ücretsiz özel bir bilgi de istemiyor bu yıl içinde piyasaya açılıp işlem görmesi bekleniyor. Şu anda piyasada ismini duymadığınız yüzlerce kripto para var bana sorarsanız bunun avantajı bu şekilde kullanıcılarla büyümesi binlerce kullanıcısı olması ve daha piyasaya çıkmadan biliniyor olması. Referans ile kayıt olabiliyorsunuz (benim referans kodum: unsiii) hiç kimseyi eklemeseniz de kazanıyorsunuz fakat referans ile üye arttırırsanız daha fazla kazanırsınız şimdilik aklıma gelenler bunlar kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 🔥🔥🔥


    ✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii


    Ben ayrıca Bee Network ve Midoin diye başka uygulamaları da kullanıyorum aynı mantık bunlar da tavsiye ederim linkleri aşağıda 👇🏻 


    7/24 Aktif 🔥🔥🔥


    Yüksek Kazanç İçin👇🏻


    ✅Pi Network 💰

    https://minepi.com/unsiii

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅Bee Network 🐝

    https://bee.com/download

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅TimeStope 🐝

    https://www.timestope.com/download

    Witness: unsiii





  • Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 35 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (sinempoyraz) kullanın. Sana 1π gönderiyorum! 

    Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)
    Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)minepi.com
    Pi Network
    https://minepi.com/sinempoyraz
  • ohoo geç kaldın aga :) toplayan topladı zaten bu saatten sonra binlerce aktif üyen olacak ki biraz toplayasın... :)

  • pi coin satın alıyorum , tanesi 5.30 tlden önce ödeme yaparak alabilirim. mesaj atabilirsiniz

  • 3 Haziran 2023 itibariyle Karborea Tr 1pi=> 10TL topluyoroar. Google (iou) ise 23~29$ dolar arasi..

    Oldukca buyuk bir grubumuz var. Biliyorsunuz ekip ne kadar cok olursa o kadar kazanc KATLANIYOR.
    Dlieyen,
    Referans Kod =>> LAPHETOS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 35 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek içinhttps://minepi.com/Laphetos linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (Laphetos) kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi Network Ne Zaman Değer Kazanacak


    Pi Coin madenciliği yapmak isteyenler, mobil uygulamayı indirdikten sonra bir arkadaşlarının referans koduyla kayıt olmalıdır. Uygulamaya giriş yapıp kazım işlemini başlatmak için şimşek simgesine tıklamak yeterlidir. Kazım işlemi her 24 saatte bir yenilenmektedir. Kazım işleminden kazanılan Pi miktarı ise kullanıcının katkı seviyesine ve güvenlik çemberine bağlıdır. Pi Coin madenciliği yaparken telefonunuzun zarar görmesi veya pilinin bitmesi gibi bir durum söz konusu değildir.



    Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)
    Pi Network hakkında (Ne kadar değerlenecek, arzı ne kadar olacak)kriptotrends
    Pi Network Ne Zaman Değer Kazanacak
    https://kriptotrends.com/pi-network-ne-zaman-deger-kazanacak/




  • Pi coin olup satan varmi arkadaslar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuliaN Y kullanıcısına yanıt

    Ben satmayı düşünüyorum.. ne kadardan alım yaparsınız

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.