Şimdi Ara

Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?
    Üretken yapay zeka önümüzdeki yıllarda teknolojinin neredeyse tüm alanlarını etkisi altına alacak. Adobe'den bu konuyla ilgili önemli bir duyuru geldi. Şirket yıl sonuna kadar Photoshop'a Generative Fill (Üretken Dolgu) işlevinin ekleneceğini duyurdu.



    Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?
    Firefly sistemini temel alan bu özellik metin komutları aracılığıyla fotoğraflara görsel içerik eklemenize, kaldırmanıza veya bir fotoğrafı genişletmenize olanak tanıyor. Adobe yetkilileri bu işlevle kullanıcılara 'büyülü yeni bir çalışma yöntemi' sunacak.





    Adobe'nin Dijital Medya Kıdemli Başkan Yardımcısı Ashley Still, "Generative Fill, üretken yapay zekanın hızını ve kolaylığını Photoshop'un gücü ve hassasiyetiyle birleştirerek müşterilerin vizyonlarını hayal güçlerinin hızında hayata geçirmelerini sağlıyor" dedi.



    Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?
    Söz konusu işlevin herhangi bir değişiklik yaparken orijinal sahnenin perspektifini, aydınlatmasını ve stilini göz önünde bulundurduğu belirtildi. Etik açıdan bakıldığında ise mevcut modelin yalnızca Adobe Stock görüntülerine ve telif hakkı olmayan diğer genel kullanıma açık içeriklere dayandığı belirtiliyor.



    Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?



    Dijital imza ile kodlanacak



    Ayrıca, Photoshop'ta Generative Fill (Üretken Dolgu) kullanılarak oluşturulan görüntüler, bir insan tarafından mı yoksa yapay zeka tarafından mı oluşturulduklarının anlaşılması için görünmez bir dijital imza ile kodlanacak.



    Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi?
    Generative Fill bugünden itibaren Photoshop masaüstü beta sürümünde kullanıma sunulacak. Şirket bu özelliğin 2023'ün ikinci yarısında genel kullanıma sunulacağını belirtti.




    Kaynak:https://www.engadget.com/adobe-adds-generative-ai-editing-to-photoshop-110034887.html







  • Evet devrim.

    Workshoplar vardı PC dergilerinin verdiği. Bi arkadaş yarınlar yokmuş gibi onlara çalışırdı, muhtemelen iyi bi yerdedir grafik tasarım anlamında. Ama doğrusu o meslekte en zirvede de olsam şu haberi görsem zoruma giderdi. Çünkü yıllardır kafa patlattığın profesyonel işin çocuk oyuncağına dönüşmüş oluyor.

  • Bir yanı ile doğru serzenişin ama her yeni gelişme yeni iş alanlarını kapattığı gibi de açar bu hep böyledir. Hesap makinesi çıktığında da bu bir devrim diyen ve matematik hocasına ve muhasebeciye artık gerek kalmadı diyenler olmuştur, ama bu meslekler hala yapılıyor ve insanlar yine işlerini bu insanlara yaptırıyor. Belki de her insan kendi işini kendi yapabilecek hale geldikçe iş alanları daralacak ve dünya nüfusu azalacak diye düşünüyorum. Az nüfus da gelecek için mutlu ve sağlıklı bir dünya demek. Hala 12 çocuk yapanlar için ise sadece ayak işlerinde iş bulabilecek olsalar da çoğu aç kalacak bu çocukların.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Mayıs 2023; 20:12:32 >
  • Her yanımız yalandı, şimdi gerçekten yalan oldu her şey :))
    Para sanal, ekrandakiler sanal.Yalan dünya be kardeşim...
    Yunus ne güzel demiş;
    Mal da yalan, mülk de yalan, Var biraz da sen oyalan.

  • Donanımhaber yönetimine de yapay zeka lazım kendilerinin ki yetmediği zamanlar da yardım alıp işlerini kolaylaştıra bilirler mesela, çok ihtiyaçları var bence Photoshop'a üretken yapay zeka ile düzenleme geldi: Bu bir devrim mi? 

  • photoshop gibi durmuyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.