Şimdi Ara

philips tv uydu alicisi kanallari siliyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
36.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 47pfl5028k tv kurulali bir hafta olacak.ilk 2 gun sorunsuz calisti fakat daha sonra kendi kendine kanallari silmeye basladi.once dogus grubuna ait butun kanallar gitti isin ilginc tarafi sadece kanallar silinmedi kanallarin kayitli oldugu numaralarda listeden yok oldu ornegin star tv 7 numarada kayitliysa 7 numarada yok oldu.bir gun boyunca ugrastim uyduyu ve kayitli butun kanallari kaldirdim otomatk tekrar kurdum yine olmadi hatta bu sefer trthd kanal ve numarasida kayboldu.tekrar kaldirdim bu sefer manuel tek tek frekanslari ekleyerek arattim ve kurdum tam hersey yolunda derken birkac saat sonra bu sefer tv2 ve kanald yok oldu.cildirmak uzereyim simdi tekrar ayni islemleri yapicam ama yine ayni sey olur diye korkuyorum philips destege ulasmaya calistim ama livechat devamli dolu gozukuyo destek hatti devamli mesgul.bu konu ile ilgili herhangi bir fikri olan varsa yardimci olabilir mi?cok acil yardim bekliyorum.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamzee_

    47pfl5028k tv kurulali bir hafta olacak.ilk 2 gun sorunsuz calisti fakat daha sonra kendi kendine kanallari silmeye basladi.once dogus grubuna ait butun kanallar gitti isin ilginc tarafi sadece kanallar silinmedi kanallarin kayitli oldugu numaralarda listeden yok oldu ornegin star tv 7 numarada kayitliysa 7 numarada yok oldu.bir gun boyunca ugrastim uyduyu ve kayitli butun kanallari kaldirdim otomatk tekrar kurdum yine olmadi hatta bu sefer trthd kanal ve numarasida kayboldu.tekrar kaldirdim bu sefer manuel tek tek frekanslari ekleyerek arattim ve kurdum tam hersey yolunda derken birkac saat sonra bu sefer tv2 ve kanald yok oldu.cildirmak uzereyim simdi tekrar ayni islemleri yapicam ama yine ayni sey olur diye korkuyorum philips destege ulasmaya calistim ama livechat devamli dolu gozukuyo destek hatti devamli mesgul.bu konu ile ilgili herhangi bir fikri olan varsa yardimci olabilir mi?cok acil yardim bekliyorum.

    aynısı şu anda benim de başıma geldi. siz sorunu hallettiniz mi?




  • @astonisos maalesef sorun hala devam ediyor bir cozum bulamadim
  • @astonisos siz cozebildiniz mi sorunu?
  • uyduyu baştan taradım. kanalları sıraladım. şimdi liste tam ama o sorunlu kanalları açarken korkuyorum yine silinecek diye. 1 gün boyunca silinmedi bakalım hayırlısı.
  • aynı sorun bende de var ama kanalları silmiyor yerini değiştiriyor eski kanal yeri listelenmiyor. şuan tv de 1-2 ve 8 yok 1 ve 2 yi en sona atmış 8 i 2000 e atmış tv 7 den 9 a geçiyor 3 ten başlıyor garip bi hal aldı.
  • şimdi yine sildi. aynen dediğiniz gibi listenin sonuna attı. eski numara kayboldu. yeniden eski yerine getirsem de o kanalı atlıyor.
  • Biraz garip olacak ama üç gün önce LG 50PH670S almıştım, onda da aynı sorunlar var. Benden başka kimsede de olmamış böyle bir problem aynı model sahiplerinde.
  • arkadaşlar sorunun çözümünü bulan olursa burada paylaşsın lütfen aynı sorun bende de var
  • sorun çözülmedi. kanalı listenin en sonlarına atıyor. ben oradan alıp eski yerine koyuyorum:) çok sık yapmıyor o yüzden beni çok yormuyor şimdilik.
  • Tv guncelleemsını yaptınızmı?
  • fabrika ayarlarına getirirseniz belki sorun çözülür. ama işlemi yapmadan önce bir çağrı merkezini arayıp teknik destek alıp danışın bence.
  • hepsini yaptık. servis de geldi yazılım güncelledi sonra yine tekrarladı.
  • 55LM760S aynı sorun bende de var. Kanallar siliniyor.

    Tekrar taratmak en az yarım saat sürüyor, bir de saatlerce kanalları tekrar sıralamak, izlemediğim arap kanalları silme derdi var!
  • merhaba arkadaşlar bende philips 32PFK4309/12 kullanıyorum görüntü anlamında çok memlunum ancak donma sorunları ve kanal silme sorunları baş gösteriyor sadece doğuş grubunun kanalları gidiyor ( star tv , ntv , ntvspor . cnbc-e )falan çözümünü bulamıyorum tüm güncellemeleri kapattım ve en son güncellemeyide siteden indirip yükledim tv ye ama sorunum çözülmedi .sürekli usb den favori kanal yüklemek zorunda kalıyorum kanal taratması yapıncada favori kanallar gidiyor .philips müşteri hizmetlerini aradığımda kanalların sinyalleri düştüğü zaman otomatik televizyon zarar görmesin diye siliyor dedi bukadar saçma bir şey görmedim diğer kanallarda hiç silinme olmuyo uydu alıcılı tv alıyorsuz kanalları izleyemiyoruz teknik servisi arıyacam pazartesi bakalım ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathelfix -- 21 Kasım 2014; 18:38:13 >
  • philips 40pfk4009 tv aldım arka odaya kanal taratıp kanalları sıralıyorum tv yi kapatıp acınca sıralama kayboluyor, kanal sıralamadan cık diyerek cıkıyorum vs herseye dikkat etsemde hafızaya alıyor tekrar hiç ayar yapmamıs gibi siliniyor acaip bi tv süper yoruyor insanı kanal ayarlama vs herseyıyle 5-6 tane led tv aldım işyerlerine eve ama bukadar dandik bi tv görmedim smart tv ve internet olmamasına ragmen hafızası karısık bır tv lg ye kızıyoruz flash yok vs dıye ama lg nın yanına yanasamaz ne philips nede samsung aynen geri iade yapıcam yarın ve lg alıcam ayrıca media player desteği baya zayıf film seçiyor mp4 uzantılarını dahi bazısını acıp bazısını acmıyor cok ilginç bir tv verilen paraya yazık sanki test edilmeden piyasaya sürüyorlar milleti iyice kerize almışlar kimseye tavsiye etmem bu model ve markayı ......
  • otomatik uydu aramayı kapatın.
  •  philips tv uydu alicisi kanallari siliyor yardim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK1905 -- 6 Ocak 2015; 12:46:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremcem33

    otomatik uydu aramayı kapatın.

    İşe yaramıyor. Kana güncelleme kapalı olmasına rağmen sürekli siliniyor kanallar
  • silinmemesi için fawori oluşturun. birde tasıma yaptıktan sonra options tıklayıp tasımadan cık demeniz lazım yoksa kanalar eski yerine dönüoyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.