Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.445
Cevap
124
Favori
355.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şubat

    Netden alınan TV yi evde açtınız kullandınız .Daha sonra iade ederken araya kargo şirketi giriyor panel kırılabilir.Diğer bir durum ise aldığınız yer Tv'de sorun olup olmadığını anlamak için tvyi servise gönderecek bu süre çok uzayacak.
    Net iadesinde süreci öğrenmek çok zor net bilgi veremiyorlar.Şikayet var mediamarkt örnek bakın .
    Yetkili bayi kendi firmaları getiriyor bir sorunda direk muhattabınız var.
    Netden alışveriş iade olmayacaksa iyi derim ama konu TV panel kırılırsa paranızı almanız çok uzayacak ve net bilgi alamayacaksınız

    Alıntıları Göster
    iyi de bayiden satış = fiziksel satış. cayma hakkın yok. servisin insafına kalmışsın. Ayrıca yasal olarak bayinin yükümlülüğü yok servisle senin aranda olandan.. yani satana kadar "abi bu malın garantisi benim.. şöyle yaparız böyle ederiz..." sattıktan sonra sorun çıkınca " servise ilettik. henüz yanıt yok. bugün git yarın gel.. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 20 Ağustos 2020; 3:33:45 >




  • ANDUIN1 kullanıcısına yanıt
    fiziksel satışta servisçe kurulum şartı olmadığını bilmiyordum. yeni bir şey öğrenmiş oldum teşekkürler.
    bu arada o açılan diğer kutu TV'yi ne yapacaklarını sordunuz mu ? :) bunlar fabrikaya falan gidip onarılıp mı tekrar satışa sürülüyor yoksa el yordamıyla sıfırmışçasına paketlenip tedbirsiz kullanıcıya mı iteleniyor?
  • benim de gidişat o yönde.. sanırım gözü karartıp alacam .... ya da riski alıp vatan veya mediamarkt online sitelerinden.. bugün enteresandır media markt'tan şu şekilde bir yanıt aldım. Aynı mailde ısrarla 3. soruşumdan sonra..

    yanıtları:

    -İnternetten alınan ürünlerde 14 gün içerisinde iade yada değişim hakkınız bulunmaktadır. Üründe kulanıcı hatası olmadığı takdirde ve hijyenik ürün olmadığı sürece açılmış ve kullanılmış ürünlerde çayma hakkınız bulunmaktad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 28 Ağustos 2020; 18:53:45 >
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Tv almayı düşünen biri olarak bir şey merak ettim.
    Bu tv için ısrarınız neden?
    Soru işaretlerine rağmen başka modeli/markayı düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla.
    Lg veya samsung düşünmüyor musunuz mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılan hiç bir yer yok. bir tek vatan da var onlarda teşhir
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Sordum, teşhir de ürün yoktu. "Mağaza müdürümüz bunu da teşhir için kullanmamızı söyledi" demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musuz

    iyi de bayiden satış = fiziksel satış. cayma hakkın yok. servisin insafına kalmışsın. Ayrıca yasal olarak bayinin yükümlülüğü yok servisle senin aranda olandan.. yani satana kadar "abi bu malın garantisi benim.. şöyle yaparız böyle ederiz..." sattıktan sonra sorun çıkınca " servise ilettik. henüz yanıt yok. bugün git yarın gel.. "

    Alıntıları Göster
    Hocam o kadar şey yazmışsınız ki sanki online dan alınınca gelişi güzel iade edeceksiniz hemen kabul edecekler.Kutuyu açıp kullanmaya başladığınızda iade ederseniz direk almazlar cihaz servise gidecek herhangi bir sorunu varmı diye.Süreç çok uzayacak.

    Yetkili bayiden alırsanız herzaman direk muhatabımız olur.
    Q60rayı mediamark onlinedan aldım iade ettim.Paramın iade olması 1-5,2 ayı buldu.Gittim bayiden Q80ra aldım gelen cihazda çerçevede çatlak çıktı .Ertesi gün yenisini gönderdiler.
    Yani onlineden TV almak ve geri iade etmek sorun olabilir uğraştırıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şubat kullanıcısına yanıt
    haklısınız. o kadar uzun zamandır araştırıyorum ve öyle olaylar okudum ki artık biraz paranoya derecesinde şüphe ediyorum.
    Dediklerim aslında kanun bazında teorik olarak olması gerekenler. En kötü ihtimalle hakem heyetine gidilirse ( ki forumda okuduklarıma göre marka model hiç fark etmeksizin çok sık gidilmek zorunda kalınıyor ) kendimi en garanti altına nasıl alırım derdindeyim.
    Sizin satın aldığınız bayi iyi ve ilgiliymiş. yasal çerçeveden bakarsak aslında servise yönlendirebilirlermiş sadece. Zaten eğer bu TV'yi alırsam amazon.tr'den alacağım için "cayma hakkım" baki kalacak. sorunu sıkıntıyı hiç karıştırmadan "beğenmedim" diyip iade edeceğim.
  • torinspec kullanıcısına yanıt
    selamlar. aslında TV için marka/ model olarak bir ısrarım yok. 55 ( bu 58) ekran, Direct LED, VA panel, 100 hz ve en önemlisi ......'den almak istediğim ve bu özelliklere uygun satıcısı .....olan tek TV ( gerçi 100hz değil ama en azından VA panel) olduğu için araştırma yapıyorum. konuyu o nedenle açtım.

    LG ve Samsung'un bu özelliklerde bir TV'sini satmıyor amazon şu anda. Bunun dışında IPS panel veya OLED düşünmüyorum dolayısıyla LG eleniyor. Samsung olabilir QR60-70 hatta 80 amazon tarafından satılıyor olsa idi.

    Yani tv ve modelden ziyade satıcı önemli gibi bir durumum var.

    edit: satıcı adını sildim. neden reklam yapayım ki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 28 Ağustos 2020; 18:52:55 >
  • ANDUIN1 kullanıcısına yanıt
    bu arada atlamışım siz ürünü almış kullanıyorsunuz. nasıl memnun musunuz? 50 hz olması herhangi bir sorun yaratıyor mu? görüntü kalite vs sizi memnun ediyor mu? hiç oyun vs de oynadınız mı? :)
  • Arkadaşlar merhaba sırf yorum yazmak için üye oldum :) 19.08.2020 Tarihine kadar 55PUS7304 modelini araştırdım ama görüntüsü fena olmasa da sesi ve kumanda kalitesi yırtılma titreme falan derken iyice soğudum. 3 gün önce hepsiburada da bu model indirime girdi 5300 den 5000 tl ye düştü, karta para yatırana kadar stok bitti üzüldüm, iyi ki de stok bitmiş. aynı gün akşamı 50PUS8505/62 olan model media markt'a gelmiş ve mağazada inceleme şansı buldum ve satın aldım :) dün kurulum yaptılar akşam 2-3 saat kuracaladım tv'yi zaten fabrika yazılımı 1 temmuz 2020 yüklü geldi onu güncelledim, kumandadaki pil seviyesi bile tvden görünüyor kumandasının yazılımı da güncelleniyor tv görüntüsü 55PUS7304'e göre gözle görülür güzel, bass ve tiz dengesi mükemmel son seste bile cızırtı yok, sağdan soldan aşağı ve yukardan bakarken beyazlama belki %5 veya %10 ama göze hiç batmıyor, kümanda malzemesi ve çerçeve metal, tv gerçekten çok sağlam duruyor, ambilight ışıkları odayı aydınlatmaya yetiyor bile, internet bağlantı hızı mükemmel, netflix 4K HDR paketim var, 100mbit fiber internetim var modem yan odada, emin olun TV'yi açıp netflixten filmi açmak 10 saniye falan sürüyor. Kanal geçişleri 4 saniye civarında, ama menü ve uygulama geçişlerinde hiçbir problem yok tv zaten performans serisi olarak geçiyor ram 3 gb rom 16 gb, 5400 fiyat bandında alınabilecek en iyi tv şuan bu, görüntü konusunda gerekli ince ayar yapmak için onlarca özellik var, biraz uğraşırsanız ideal ayarı yakalarsınız ve mükemmel tv nizi kullanabilirsiniz. Youtube kanalıma 2 adet video attım, devamı gelecek :) Soru ve istediğiniz özellik detayını söylememi isterseniz bana yazın cevaplarım.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZlvPUyxr0x0
    https://www.youtube.com/watch?v=DlUlJ63q7n4




  • musuz M kullanıcısına yanıt
    58 inç olanı va panel kardeş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle tvniz hayırlı olsun. Sizin 50 inç model va panel mi? Brn 58 olanı düşünüyorum aralarında fark var mıdır? İzleme mesafem 3.5-4metre aslında 65 olanıda alabilrim ancak ips panel diye vazgeçtim açıkçası. Aklımda bi de samsung 55q60r var ama oda trendyolda 6500 civarıydı güvenemedim açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgpp -- 21 Ağustos 2020; 11:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim daha iyisi size olsun 50 ve 58 olan aynı panel, gönül rahatlığıyla 50 veya 58 alabilirsiniz, MVA paneldir, normal VA olsa ben de almayacaktım zaten

    Karşılaştırma:https://www.displayspecifications.com/en/comparison/cc7b1338fa
  • 50 ve 58 8505 serisi MVA panel

    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KeklikYasin kullanıcısına yanıt
    evet önceki mesajlarda bu konusuldu ancak en son denildi ki bu sitedeki ürün /12 kodlu. yani çin üretimi. TR'de satılan ise /62 kodlu yani TR montajlı. TR'de müşteri memnuniyeti malumdur. Tutup paneli değiştirip IPS koyarlar mı?

    edit - kibarlaştırıldı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 21 Ağustos 2020; 18:25:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeklikYasin

    Arkadaşlar merhaba sırf yorum yazmak için üye oldum :) 19.08.2020 Tarihine kadar 55PUS7304 modelini araştırdım ama görüntüsü fena olmasa da sesi ve kumanda kalitesi yırtılma titreme falan derken iyice soğudum. 3 gün önce hepsiburada da bu model indirime girdi 5300 den 5000 tl ye düştü, karta para yatırana kadar stok bitti üzüldüm, iyi ki de stok bitmiş. aynı gün akşamı 50PUS8505/62 olan model media markt'a gelmiş ve mağazada inceleme şansı buldum ve satın aldım :) dün kurulum yaptılar akşam 2-3 saat kuracaladım tv'yi zaten fabrika yazılımı 1 temmuz 2020 yüklü geldi onu güncelledim, kumandadaki pil seviyesi bile tvden görünüyor kumandasının yazılımı da güncelleniyor tv görüntüsü 55PUS7304'e göre gözle görülür güzel, bass ve tiz dengesi mükemmel son seste bile cızırtı yok, sağdan soldan aşağı ve yukardan bakarken beyazlama belki %5 veya %10 ama göze hiç batmıyor, kümanda malzemesi ve çerçeve metal, tv gerçekten çok sağlam duruyor, ambilight ışıkları odayı aydınlatmaya yetiyor bile, internet bağlantı hızı mükemmel, netflix 4K HDR paketim var, 100mbit fiber internetim var modem yan odada, emin olun TV'yi açıp netflixten filmi açmak 10 saniye falan sürüyor. Kanal geçişleri 4 saniye civarında, ama menü ve uygulama geçişlerinde hiçbir problem yok tv zaten performans serisi olarak geçiyor ram 3 gb rom 16 gb, 5400 fiyat bandında alınabilecek en iyi tv şuan bu, görüntü konusunda gerekli ince ayar yapmak için onlarca özellik var, biraz uğraşırsanız ideal ayarı yakalarsınız ve mükemmel tv nizi kullanabilirsiniz. Youtube kanalıma 2 adet video attım, devamı gelecek :) Soru ve istediğiniz özellik detayını söylememi isterseniz bana yazın cevaplarım.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZlvPUyxr0x0
    https://www.youtube.com/watch?v=DlUlJ63q7n4
    öncelikle güle güle ve sorunsuz kullanın :)
    konuya katkınız için ve sırf bunun için üye olmanıza da çok teşekkürler.

    "sağdan soldan aşağı ve yukardan bakarken beyazlama belki %5 veya %10 ama göze hiç batmıyor, " bu kısmı anlamadım? tam karşıdan değil farklı açılardan bakınca oluşan görüntü veya netlik kaybından mı bahsettiniz VA veya mVA panelde yaşanan?

    bir de "Philipslerde de panel açıklığı olabiliyor" tarzı yorumlar okudum. Sizin TV'de var mı böyle bir sorun yakından inceleyince?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 21 Ağustos 2020; 18:24:29 >




  • MVA yerine VA panel koyabilirler kimse de bilmiyor. Servis elemanına sordum kurulum yapılınca o da bilmiyor. Abi bu yeni cihaz diyor. Ama ips değil yanlardan izleyince daha beyaz ve soluk kalıyor direk karşıdan izlemek gerekiyor.
    Alacaklara tavsiye ediyorum 58 inç. Şuan sahnelerde titreme sorunu oluyor o normal mi yoksa ayarlanabilir mi bakıyorum. Ama sırf ambilight özelliği baya baya evin havasını değiştiriyor. 7000 tl olup daha fonksiyonel bir cihaz varsa da ben kaçırdım.
  • tundra36 T kullanıcısına yanıt
    titreme sorunu hareketli sahnelerde mi acaba? tv 50 hz onunla mı alakalı ki? motion ayarı gibi bir ayarı var mı? ondan da olabilir belki. " picture performance index" imiş philipslerdeki kriteri..

    şöyle bir link buldum. bir bakın isterseniz belki işe yarar:

    https://tpvcrmplus.force.com/PhilipsTVAudioMonitorConsumerCare/s/article/What-to-do-if-fast-moving-images-on-the-TV-appear-blurry-or-doubled-Android?language=tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 21 Ağustos 2020; 20:8:23 >




  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alacaksanız amazon'dan alın. Memnun kalmazsanız rahatlıkla iade edersiniz. Ben Teknosa'dan aldım. İade hakkım yok değişim isteyeceğim ama hangi tv ile değiştireceğimi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.