Şimdi Ara

Philips Pus 7101 Genel Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tv Bakırköy Capacity Bimeks mağazasına gelmiş.
    Yanındaki samsunglardan daha iyi bir görüntüsü var.
    IPS panel olmasından dolayı siyahlar zayıf kalıyor.Rafta sol üst köşede 2015 Sony 55 x8505 vardı onunla kıyasladığımda çok bariz bir şekilde sony'nin siyahları çok daha iyiydi.
    %85 Wide Color Gamut farkını göremedim.Açıkçası 6501 serisiyle arasında bi fark yok.Kötü bir tv mi hayır ama VA panel olsaydı çok daha iyi olurdu.
    Fırsatım olursa tekrar gidip 4K video testi yapıp eklerim







  • 49" almıştım ben. Avrupa kupası için alınca bi güzel de kazık yedim. Üstüne 2 güncelleme yaptım hala tam oturmadı tv. Ayrıca vertical banding var. True Motion sorunlu. Minimumda karartı yapmıyor ama sorunsuz değil kesinlikle. yeni de açıyorum.

    PS4 ve Philips Hue lamba aydınlatmayı düşünmyosanız uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 22 Ağustos 2016; 14:52:33 >
  • Bimeks'te 49" Bipara ile beraber 3000TL'den fiyatı var. Hala sorunlarının devam ettiği söyleniyor. Yeni güncelleme ile giderileceğini umuyor musunuz?

    Yaptığınız güncellemelerin işe yaradığını hissettiniz mi? Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master90 kullanıcısına yanıt
    güncellemelerle tv nin minor abuklukları temizlendi ama şu true motion olayını sadece minimumda kullanabiliyorum. onda da perfect değil yani ama hiç yoktan iyi.

    3000 liaraya 49" iyi. fazlası fazla biraz çünkü panel çok temiz değil (banding, clouding falan). 40" üstü LED'lerin ortak sorunu maalesef. tertemiz panel pek çıkmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 13 Ekim 2016; 12:52:24 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir Çoğumuzun kullanmış olduğu Android Sistemi Tvler için Google Playde bulunan programların dışında cep telefonlarımızda kullandığımız Sosyal Medya Uygulamaları, Harita ve lokasyon uygulamaları, fotoğraf ve video uygulamalarına benzer uygulamalar aramaktayım. Bu uygulamalar için yardımlarınızı rica ediyorum.

    Ayıca kendi televizyonumda (Philips 55PUS7101) kullandığım ve şiddetle tavsiye etiğim olmazsa olmaz uygulamalarıda sizinle paylaşmak istiyorum.

    Film ve Dizi takipçileri için ilk tavsiyem Stremio Bu uygulama ile Torrent sitelerindeki filmleri direkt olarak player oyanatıcı ile istediğiniz alt yazı seçeneğiyle izlemenizi sağlayacaktır.

    Diğer bir uygulamada yine Stremio gibi kullanılan Dizi ve Film Uygulaması olan Popcorn Time Bu uygulama ile torrent sitelerindeki filmleri ve dizileri HD, UHD veya 3D seçenekleri ile izleyebilirsiniz. bu uygulama Stremio'dan farklı olarak bazı filmlerde alt yazı seçeneği olmuyor. Büttün filim Ve dizi Takipcilerine iyi seyler diliyorum.

    Ayrıca sizlerden de Android Sistemli Tv'lerimizi daha verimli kullanabileceğimiz uygulamaları paylaşmanızı rica ediyorum.

    Saygılarımla.

     Philips Pus 7101 Genel Başlığı

     Philips Pus 7101 Genel Başlığı




  • Ps4 ve futbol için önermeyeceğin bi tv mi yani hocam? Ben Philips ve Sony arasında çok gidip geliyorum hala bi karara varamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • copmurat C kullanıcısına yanıt
    KODI Player ve Youtube dışında kullandığım bişey yok tv de. Bir tande bards tale diye bi oyun yükledim

    aslında netflix de var ama ps4 den daha iyi çalışıyor gibi gedli bana. Spotify tavsiye ederim hala alınmadıysa. premium baya iyi 10 liraya
  • mustafaozal1 kullanıcısına yanıt
    başka konularda detaylı anlatmaya çalıştım klavyem döndüğü kadar ama son durum şöyle:

    Panelde banding var. banding de en çok futbolda belli oluyor. ama geçenlerde bi ps kafeye gittim arkadaş zoruyla ordaki büyük ekran arçelikde daha fenaydı bu banding. sanırım 40" üstü televizyonlarda banding standart. çaresi OLED gibi. eğer sony de banding yoksa ve maç amaçlı kullancaksan daha çok, sony al ama 4k olsun. dünkü beşiktaş maçını 4k izledim ben. daha iyi 1080p ye göre net

    PS4 için mükemmel bi tv. hatta oyun için en iyi tv bu olabilir ambilight farkıyla. SAMSUNG 40ES6340 3D LED tv ile karşılaştırınca çok büyük fark var oyunlarda. sönük kaldı samsungun biraz burda.

    ama es6340da da 3d olduğu için 2d+3d seçeneğini fena arıyorsun. o güzel oluyo yav. keşke bi 3d koyalarmış buna ayar ettiler beni. 2d+3d standart görüntüye bi parça da olsa derinlik veriyodu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 2 Kasım 2016; 14:26:20 >




  • Ben Ps4 icin alacağım tv. Pus7101 ile Sony xd7005 arasında kaldım. Senin aydınlatıcı bilgilerinle de Philipse biraz daha yoğunlaştım Erkan geçişleri çok yavaş diye yorum okuyorum çokça, onun gerçeklik payı nedir peki hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaozal1


    Ben Ps4 icin alacağım tv. Pus7101 ile Sony xd7005 arasında kaldım. Senin aydınlatıcı bilgilerinle de Philipse biraz daha yoğunlaştım Erkan geçişleri çok yavaş diye yorum okuyorum çokça, onun gerçeklik payı nedir peki hocam?

    valla ayda 2 saat tv izleyen biriyim. kanal ayarlarının içine ettiler ama kanal geçişleri yavaş değil. CI kart takılı. dsmartın şifreli film kanalları biraz yavaş yüklenebiliyor ama uyduya ayar çektirmem lazım. sinyal kalitesi iyi değil. panel oyun için yeterli. monitörü aratmıyor. anca 1ms gaming monitör ile karşılaştırırsan farkı hissedebilirsin. sony yi bilmiyorum ama oyun dışındaki alanlarda daha iyi olabilir
  • İyice baktım da sanki Philips bir tık daha iyi digerlerinden. Tv yi alınca tekrar yorumlarımı yazarım buraya 😂. Yardımlarınız icin çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.