Şimdi Ara

Philips FC9210 Marathon mi? yoksa LG VK9820UHAT mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki toz torbasız süpürge arasında kararsız kaldım. Arkadaşım Philips FC9210 Marathon kullanıyor. memnun fakat LG VK9820 UHA özellik açısında daha iyi gibi geldi hangisini tavsiye edersiniz?


    Philips FC9210 Marathon


    LG VK9820 UHA







  • bence lg almalısın sonuclarını yazarsan iyi olur 9820 iyi birşeye benzioyor.
  • 3 yildir bu philipsi kullaniyorum, bu makine digerlerinden uzak ara onde. Emis gucu karsilastirmasi icin soyle ornek vereyim. Philips messi ise lg selcuk sahindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepa filtre olarak hangisi daha iyi hava kirletmez.?
  • Merhaba SüpürgeMarket firması olarak bilgimiz dahilinde kullanıcı arkadaşların elektrikli süpürge konusundaki sorularına yanıt vermeye çalışıyoruz. Ürün kalitesi olarak birşey diyemiyoruz süpürge satışımız yok ve ürünleri de kullanmadık. Ancak LG süpürgelerinin yedek parçalarının temini oldukça zor (bir müşterimiz için turbo başlık bekliyoruz örneğin, 35gün oldu ve hala gümrükte deniyor, ki biz gümrük işleminin bu kadar sürmeyeceğini biliyoruz eğer yanında beklemeye neden olacak kimyasal bir malzeme vs yoksa) ve servisi zayıf. Marathon modeli ise torbasız süpürgeler arasında en çok satan modellerden, aşağıdaki linklerden göreceğiniz üzere biraz pahalı olsada tüm parçaları mevcut. Philips kalitesinde çok sık değiştirmeye de gerek olmuyor. Bu yüzden Marathon tavsiye ederiz.

    http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-hepa-filtre-p-4262.html
    http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-silindirik-filtre-p-4429.html
    http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-supurge-borusu-p-5254.html
    http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-supurge-hortumu-p-5251.html




  • Arkadaşım lg'yi bilmem ama sık bozulan düşük kalite plastik aksamları yüzünden genel olarak sevmediğim bir markadır.

    9210 ise bende var. Malzeme kalitesi yüksek, emişi çok kuvvetli, gücün 3te 2 sinden fazlasını kullanamıyorsun zaten halıyı kaldırıyor. Gayet sessiz bir makine, hele sık temizlik yapıyor ve düşük güç ayarında kullanıyorsan çok çok sessiz. Filtreleri yıkanıyor. Yanında gelen süpürge kafası çok kaliteli ve kullanışlı. Zaten 9210 kaç senedir piyasada var hala çok önerilen bir ürün. İyi ki almışım diyorum sana da tavsiye ederim, zerre pişman olmazsın.


    Aralarındaki kaliteyi anlaman için verdiğin linklerde resimlerde bir lg' nin odun gibi düz süpürge kafasına bak, bir de philipsin üçgen kafasına, bu bile yeter. Kullandığın zaman o dönen üçgen kafanın ne kadar kullanışlı bir şey olduğunu göreceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 27 Ekim 2012; 14:59:28 >




  • giren havaya değilde çıkan havaya bakıyorum tozu tutan makine olarak araştırmalarım devam ediyor fakat fiyatta anlaşamıyoruz. fiyatlar artmış biraz.
  • Philips Marathon gerçekten çok güzel makine. 9225 autoclean modeli ideal bir süpürge. ancak süpürme kolundan kontrol olmaması bir eksi. rakibi rowenta silence extreem de bu var. ama philips güç bakımından daha iyi. ama işte fiyat olarak yüksek bunlar.LG tavsiye etmem, ben medi markta denerken gözümün önünde bozuldu.çok küçük toz haznesi,oyuncak gibi birşey. samsungun sc8870 modeli philipse alternatif daha hesaplu bir makine olabilir. 430airwatt,hepa13,uzaktan kumanda vs... 395TL 6 taksit alınabiliyor. ama bende bunu denemedim. samsung sc8870 kullananlardan tavsiye bekliyorum. konuda açtım ama pek cevap yazan yok =)
  • LG 9820 kullanıyorum. tavsiye etmiyorum artık. almamanız gereken bir marka süpürge ürünlerinde. Ürünün şimdilik gövde harici herşeyi neredeyse sorun çıkardı. Fiyatı da az değil. LG markası süpürge konusunda düşünülmemesi gereken bir marka. bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikroskopik -- 21 Kasım 2012; 20:32:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zennx

    Arkadaşlar iki toz torbasız süpürge arasında kararsız kaldım. Arkadaşım Philips FC9210 Marathon kullanıyor. memnun fakat LG VK9820 UHA özellik açısında daha iyi gibi geldi hangisini tavsiye edersiniz?


    Philips FC9210 Marathon


    LG VK9820 UHA

    LG süpürgeleri SüpürgeMarket olarak bizde yedek parça tedariğinde yaşattığı problemlerden dolayı hiçbir müşterimize önermiyoruz. Bir müşterimizin ricası olarak sipariş verdiğimiz turbo fırçanın tam 2 aydır gelmesini bekliyoruz. Hala bu konuda bir sonuca ulaşılamadı.




  • Yapmayın arkadaşlar LG Elektrik süpürgesi konusunda bir ekol yaratmış durumdadır. Bu modellerde toz sıkıştırma özelliği ile çöpe taşlaşmış toz atarsınız. Etraf çöpe boşaltırken toz olmaz. Boşaltmak da çok basitdir. Ayrıca koldan kumanda özelliği ayrı bir rahatlıkdır. Hızını istediğiniz gibi koldan ayarlarsınız. Sonra birisi mağazada denerken bozuldu demiş. Buna inanmıyorum. Çünkü LG bozulacak ürün satmıyor arkadaşlar. LG elkt.li süpürglerini de uğraşsanız da bozamazsınız. LG ürünlerini gördükçe artık evime LG haricinde marka giremez oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikroskopik

    LG 9820 kullanıyorum. tavsiye etmiyorum artık. almamanız gereken bir marka süpürge ürünlerinde. Ürünün şimdilik gövde harici herşeyi neredeyse sorun çıkardı. Fiyatı da az değil. LG markası süpürge konusunda düşünülmemesi gereken bir marka. bilginize.


    Hocam selamlar,

    Bende 5 yıl önce VK-9820UHA alma hatasında bulundum. Aslında süpürge süper fakat dediğiniz gibi sadece gövdesi.

    İlk yıl teleskobik boruyu kısaltıp - uzatırken içindeki klips tutmaz oldu ve 1 yılda boruyu değiştirdik.

    Süpürge başlığındaki tekerleklerde kullanılan kauçuğun erimesinden dolayı sert zeminde sürekli yere sürtüp çok kötü ses çıkarıyor.

    5 yılda 4 defa başlık satın almışızdır. Son seferde başlığa 50TL fiyat çekip, birde 30-40 gün yurtdışından gelmesini beklememi istediler.

    Ayrıca ürünün karbonlu filterisinin yedek parçasıda temin edilemiyor, edilsede çok çok uçuk fiyatlar söz konusu.

    Bende bu sene başlık almadan süpürgeyi değiştirmek için fırsat kolluyordum.

    Geçen gün hepsiburada %25 kampanyasından Philips FC9912/01 i 645Tlye mal ederek aldım.

    Umarım buda LG gibi sorun çıkartmaz.

    Bir tek turbo başlık eksik, Almanyada satılan FC9922/09 modelinin turb başlığını temin edebilirsem bu sorunuda çözerim sanıyorum.

    LG ye bir kaç defa şikayette bulundum fakat sonuç alamadım.

    Buzdolabım ve Çamaşır makinamda LG fakat süpürgede kesinlikle uzak durulması gerektiğini anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 20 Temmuz 2015; 2:03:18 >




  • aynen dediğiniz gibi. yaşadığınız herşeyi aynen yaşadım. lg mi? aman aman uzak durayım. bu arada yanılıpta erken vakitte ürün iyi dediğim insanlardan da özür dilerim. selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.