Şimdi Ara

Philips Ambilight 50PUS7304/62 Amazon 3995 TL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
9.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froster2006

    Aski aparati ile.kullanmak oldukca partik.Sorun olmaz.İlaveten elinizdeki tvden bir cok avantaji var.Ambilight gece isik kullanimini gereksiz kilmakta.Hos bir ambiyans yaratmakta.Goruntu motoru ust modellerdeki ile ayni.Bu fiyat seviyesinde olmayan micro dimminge sahip.Ustune va panel, yani yuksek kontrastli ,siyahlarin siyah oldugu bir goruntu verir ips e gore, min 4 kat fazla.Direct led oldugundan bulutlanma ,isik sizma ihtimali minimize olmakta.İlaveten bir cogunda olmayan hdr10+,dolby vision da icermekte.Netflix te ise yarar en kolayindan.

    Almak isterseniz geceleri ozellikle Amazon ve diger alis veris noktalarini siklik ile takip edin.3800tl lere dusmekte.
    Çok teşekkürler. Sayenizde çoğu noktada soru işaeretlerim silindi.

    50 Hz olması sıkıntı oluşturuyor mu peki ?
  • Bu klasmanda 100hz panel yok.Olsada en az 1500tl.pahali.Hesaplamali kareler koyarak goruntu motoruda iyi ki makulun uzerinde performans alacaksiniz.

    Yeni serilerde ips e yonelmekte samsung harici markalar.6503 vardi 43inc olan .Yeni serisinde ips 6504 oldu.

    Sozun ozu ebattan memnun iseniz,kararinizi verdi iseniz bu konuda oldukca iyi bir secenek.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu android ve olmayan model arasında öneriniz nedir ? Android olmasa da diğerinde netflix filan var ama galiba asıl fark işletim sistemi farklı ve hz değerleri farklı bunlar için 7304 alınır mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, görüntü motoru da farklı sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seferihsn kullanıcısına yanıt
    Android işletim sistemine sahip değil diyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekranda MHz çok önemli. 6 yıl önce aldığımız 47LA660S MCI 400Hz TV canavar gibi, sonrasında alınan 49" 100mhz ölü gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 16 Temmuz 2020; 2:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Kısıtlı yükleme var, Yani kendi magazası var. ben netflıks ve yotobe 4 k olarak var ve süper hızlı hiç daha takıldığını görmedim.

    Uygulama markete baktığımda aklıma gelenler, prime video, digitürk, puhu tv, vs blu tv bunlar vardı.

    Bunu salona aldık, Salondaki eski lg (32) Onada mi box s 4k aldım onuda oğlanın odasına attım. oda ordan youtbe oyun vs ne isterse takılıyor.
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Hocam 6704 ü diyorsunuz demi baya ilgileniyorum ama çok şikayet var pişman olursam diye korkuyorum hatta ölü piksel falan var dediler. Parlaklık ve yenileme hızı nasıl ki valla ne yapacağıma karar veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50pus7304 6 aydır kullanıyorum.Bi yetersizliğini görmedim.Android olması çok iyi ,her uygulama yükleniyor,apk kuruluyor.Alacaklara tavsiyem airmouse alıp keyfine bakmaları.Sorusu olan var ise cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer11 -- 17 Temmuz 2020; 11:35:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işe dijitsu alayım tv değil mi nasıl olsa diye başladım işin aslını araştırmaya başlayınca panel 4k gözükse bile kartın özelliklerininde öenmli olduğunu notebooklardaki gibi telefonlardaki gibi gpu vs özellikleri olduğunu öğrenince ucuz markalardan hemen uzaklaştım. Şöyleki samsung lg philiips bakmaya başladım bir kaç teknoloji market gezdim. Ve migrosta lg samsung ve philips yanyana duruyordu. ama ambiance olayı al beni al beni diye resmen bağırıyordu. hemde aynı fiyata satılıyorlardı. Ne kadar kötü olabilir deyip aldım yorumları okumadım neden derseniz, Gerçekçi yorumlar bu tip forumlarda daha mantıklı oluyor hepsiburada da yazan yorumları dikkate almıyorum. Pil çıkmadı diye 1 yıldzı veren var. Neyse. Ben önce ihtiyaçlarımı belirledim;

    1-Ben tv üzerinden oyun oynamayacağım Çünki ps4 + psn plus hesabım var psn hesabımda 200 küsür oyun var - (ANDROİd ŞART DEĞİL DEDİM ve androide güvenmiyorum satabil değil bencede bakınız elinizdeki telefon)
    2-Ben ip tv falan yüklemeyeceğim çünki yasal olarak Diğitürk eutelsat paketli harici uydu alıcım var + süperonline fiber altyapısı ile çalışan yine harici kutulu tvplus aboneliğim var aile paketi + dizi film paketi var
    3-netfliks hesabım var ama ps4 üzerinden açıp izlemek malesef pratik değil ps4 fan sesi yapıyor gece rahatsız ediyor. bu sebeple yasal netfliks 4 k sertifikalı olması 1. önceliğimdi ve var
    4-youtobe ps4 üzerinden açıyorduk Çocuk ister istemez oyunlara kayıyor oynuyordu. Bu sebeple resmi youtobe uygulaması olan lazımdı, 4k destekli var
    5-Ses olayına önem veriyorum ses MUAZZAM ABARTMIYORUM MUAZZAM (eSKİ TV LG 5300 SERİSİ)
    6-PS4 oynuyorum panel konusunda 100 hz takıntım vardı ancak incelemelerde, hdr oyunlarda 60 hz destekli çıkışı olduğunu öğrendim ps4 dün ve bu tv nin tüm girişleri 4k 60 hz destekli.

    Ayrıca bahsi geçen fiyat sekmentindeki diğer tvlerde tek bant wifi varken bu cihazda dual bant 5ghz destekli bağlantı var buda çok öenmli evdeki modem süperonline 5ghz destekli. Netfliks vs daha 1 kere takılmadı

    Panel olarak görüş açısı çok geniş ve çok berrak bir panel samsung panel ve yazılım olarak bana pastel tonlarda geliyor.

    oyun modu var ps4 girişini oyun modu olarak işaretledim. açar açmaz o moda dönüyor yarış ve futbol çok oynarım daha flu laşma görmedim.

    Kolay gelsin hayırşlı işler. Hangisi cazipse alın derim. İyi forumlar. Ben migrosda3599 6 taksit bulunca çat aldım çıktım.




  • sezer11 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, tv yi aldık bakalım, air mouse olarak ne aldınız memnunsanız veya başka öneriniz varsa burdan veya pm den link atarmısınız
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende siz gibi 4k olsun hi level dijitsu vs. Fark etmez diye başladım o bu derken bütçe olarak 4500tl yi geçtik ama iyi bi tv yok. Sizinde aldığınız model 50pus6704 mü ya hocam baya bi araştırdım yok sesi çıkmıyor yok ölü piksel dediler bende vazgeçtim bende bilgisayarı bağlayıp oyun oynayacağım tv izleyeceğim arada da internete gireceğim. Ama uygulama yüklenmiyor sanırım birde bi iki yorumda okudum pes oynarken geçikme oluyormuş falan dendi bende vazgeçtim ama hala dönüp bakıyorum bu fiyata başka tv yok gibi ne yapacağım bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    hocam 67 olan model ve 73 olan model arasında baya fark var galiba bilgin var mı ? mesela micro dimming pro demiyor 67de, HZ değeri de 7304 e göre düşük,,, en önemlisi de galiba p5 görüntü motporu yok sanırım 67 olan modelde... yani o model sadece android olmaması değil bu eksiklikler de mi var, yoksa epey.com eksik bilgi mi yazmış,,

    5 olanı ips ve 50 olan VA hangisini tercih etmeliyiz?
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Üstat, pes dediğn oyun büyük ihtimal ile ps3 den falan bahsediyordur, Ps4 de pes olayı yokdenecek kadar az. ps3 hd readys olduğu için bu cihaza bağlarsan 4k için iyileştrime yapmaya çalışacağı için tabiki aksaklık olabilir. Kaynaklarda önemli.! 560 vcd bağlarsan tabiki beyenmessin. Hocam net panel konusunda Çok İyi aklınız kalmasın. Servis ertesi gün gelip kurdu pırıl pırıl çocuklardı.

    Dediğim gibi amblight olayı efsane zaten 3 taraflı olması ise şahane.!

    hangisini uygun fiyat bulursanız alın. ses sistemi almaya gerek yok baslar çok fena sinema gibi oluyor. (Netfliks hdr on) modunda

    Pişman olmayacağınız bir tv. Ayrıca apk yüklenme olayını daha araştırmadım bahsettiğim gibi ihtiyaç yok ama yüklenmiyor olabilir.!
  • Tekrar 3600 e düşer mi sizce yoksa alıp geçmek mi mantıklı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Playsation değil hocam pc den bağlayıp pes 2020 falan demek istedim belki ilerleyen zamanlarda pes4 5 alırmıyım belli olmaz. Ya ben iptv falan yüklemek istiyorum bi yorumda okumuştum hızlı geçişlerde takılma falan oluyor diye. Sizin model android değil demi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt
    Bende takip ediyorum ama o zamandan beri hiç düşmedi aksine yükseliyor fiyatı eb ucuz amazon satıyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Bende bilemedim hocam alıp almamak konusunda kararsız kaldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt
    Ahh bu kararsızlık ben neler kaçırdım bi bilseniz şu araştırma aşamasında fiyatlara 400 500 zam geldi hep düşecek derken çıktı fiyatlar. Bence biran önce karar verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Burdan bakabilirsinizhttps://www.displayspecifications.com/en/comparison/d94cbcfd7

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    67li model bir alt seri.Hem.micro dimmingi daha az hassas hemde p5 goruntu motoru yok.Uzerine panel de bir alt leveldir.Hesaplamali resim de 7304 te daha akici olacak sekilde 1700 ki daha iyi goruntu verecektir.

    Sozun ozu alinmasi gereken model 7304.Ki,bu sinifta bu donanimi veren bir model yok.Rakiplerinden daha uygun fiyatli.Amblight rakipsiz olarak var.İlaveten dolby vision ve 10+ gibi extra sertifikalari var.

    Her ne kadar hoplandali philipsin tv bolumu satilmis olsada iyi urunlerine iyi derim.Forumdaki bazi kisiler gibi Philips i sorduklarinda cevap bile vermeyip ya olu balik taklidi yapiyorlar yada "ya bak eski yazdiklarimi çöp hakkinda oku" tavrini eda ediyorlar.

    Benim okudugum arastirdigim bu ebatta bu fiyata bu ozellikler yok.Rakipleri goruntu motorunda phil.gibi top olanlarda kullandigini kullanmiyor.Goruntu hizli sahnelerde rakiplerine gore daha az falso veriyor.

    Benim gordugum bu.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.