Şimdi Ara

Philips 500 GB Harici Usb Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam gayet güzel çalışan hdd'im bugün sabahtan itibaren çalışmamaya daha doğrusu pc tarafından görülmemeye başlandı. İşletim sistemin vista , 2 saat öncesine kadar çıkmış bütün updateler mevcut. Öncelikle belirtmeliyimki hdd'de problem yok çünkü vista kurulu laptop'um aleti hemen tanıyor ve hızlı bir şekilde gayet güzel kullanıyorum keza xp kurulu başka bir masaüstünde'de aynı şekilde kullanabiliyorum.Hdd'yi açınca içinden ses geliyor ve pc'de ikaz sesini veriyor ancak donanım yüklenmiyor makinaya. Kasadaki bütün usb girişlerini denedim hepsinde aynı problem var ama sorun sadece hdd için çünkü mouse,klavye,fotograf makinası,mp3 gibi bir çok şey bağladım ve hepsini otomatik gördü. Son olarakta aygıt yöneticinsinden girip sürücü güncelleştir diyeyim dedim, bu seferde resimdeki gibi olduğunu gördüm aletin.

     Philips 500 GB Harici Usb Sorunu



    sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücü bulundu ancak yüklenemdi uyarısı geliyor.


    Evet arkadaşlar durum böyle umarım bi çözüme erişiriz yoksa kafayı yemek üzereyim daha öncede 500 gblık wd hdd gitti ve evlat acısı gibi koydu bana bu olay şimdi yine aynı şekil 500 gb full dolu aleti benim masaüstünde göstermem lazım yoksa format'a başvurucam bunuda yapmayı hiç istemiyorum bir ton şey yüklü makinada.







  • aynı sorun bende de var. bir zaman arkadaşın başına da gelmişti halletmiştik. çalışan linux türevi bir cd bul. harici hdd bilgilerini windowsa yükle. ardından hddni yeniden biçimlendir.
  • aynı hdd den bendede var yalnız sorun ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.