Şimdi Ara

Philips 2018 model TV'ler sorunlu. Görüntü takılıp donuyor, izlenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 24 Temmuz tarihinde 2018 model 55PUS6703 Model 55" 4K Tv satın aldım. Ürün ile Xbox, PS3, Ps4 gibi konsolları oynamak imkansız. Özellikle futbol oyunlarında görüntü takılıyor, atlıyor, top iz bırakıyor. tamamen test edilmeden piyasaya sürülmüş. Oyun modu dışında hiçbir modda oynanabilir değil, ekrana bile bakılmıyor.TV'yi oyun moduna almama rağmen TV'yi kapatıp açınca tekrar donmaya başlıyor, tekrar oyun moduna almak zorunda kalıyorum. hafıza diye bişey yok tv'de. Farklı HDMI portlarıyla, en kaliteli HDMI kablolarla, farklı oyun konsollarıyla, farklı görüntü ayarlarıyla denememe rağmen sonuç alamadım. Tv yazılımı güncel. Her şekilde sıkıntılı TV. Piyasadan acil şekilde toplatılması lazım ki insanlar mağdur olmasın. Ürünü test etmeden piyasaya sürmüşler.



  • geçen sene ki 6262 modelinde de aynı sorun vardı çünkü. adamlar test etmeden tv piyasaya sürüyorlar. bu mantıkla giden bi firmanın illaki tv'lerinde sorun çıkacaktır. yüksek bedeller ödeyip tv alıyoruz kabul edilemez artık böyle saçma sorunlar. oturup konsol bağlayamayacaksak çöptür o tv. gelen servis bile kabul etti çok fazla şikayet alındığını.
  • Selam.Belki sizin aldığınız cihazda da bir sıkıntı olmuş olabilir.Direct Led ve ambilight olması sebebiyle beğendiğim bir tv hatta tv nin standıda diğer philips'lerden daha güzel bence.Ama bağlantıda yaşadığın sorunu bende çok merak ettim.Kullanma kılavuzunda HDMI 2 / HDMI 3 girişlerini tam kapasite olduğu belirtiliyor.
  • evet tüm hdmi girişleri ile denedim. hdmi 2 ve 3'te tam performans alınır yazıyor. 100 liraya hdmi premium sertifikalı kablo bile denedim. gerçekten de sorunlu tv imiş. konsol oyunu özellikle futbol oynamak gerçekten imkansız. uydu ile tv izlemek de problem yok. hdmi çıkışı aldığınız an sorun başlıyor.
  • Tek bir TV den yola çıkarak Philips in tüm 2018 modellerinin sorunlu olduğu sonucuna nasıl ulaştınız?
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    geçen sene ki 6262 modelinde de aynı sorun vardı çünkü. adamlar test etmeden tv piyasaya sürüyorlar. bu mantıkla giden bi firmanın illaki tv'lerinde sorun çıkacaktır. yüksek bedeller ödeyip tv alıyoruz kabul edilemez artık böyle saçma sorunlar. oturup konsol bağlayamayacaksak çöptür o tv. gelen servis bile kabul etti çok fazla şikayet alındığını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaonline -- 1 Ağustos 2018; 12:19:56 >
  • ardaonline A kullanıcısına yanıt

    sene 2023 aynı sorun bende de var.Çözümü var mı

  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Maalesef
  • ardaonline A kullanıcısına yanıt

    güncel modelini alayım diyorum su amblight için ama oda böyle takılırsa işimiz iş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.