Şimdi Ara

PH BOT SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ph bota bugun geçtim... kısacası yardıma muhtacım..

    1- alexandira spcave görevini nasıl yaptıracağız..
    2- kasma alanı scripti çizmeme rağmen bot şehre gidince ''komut dosyası bulunamadı-bot durduruldu'' hatası veriyor... bunun sebebi nedir ?
    3- zaten hazırladığım bir scripti bota nasıl göstereceğim.? bulamadım ben o ayarı.
    4- sbotta botu ayarlayınca save buttonu ile kaydediyorduk ayarlarımızı. phbotta öyle birşey göremedim.. varmı böyle bişey ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 21 Şubat 2016; 0:26:25 >



  • 1. Şehirden kasma alanına gitmesi için hazırladığım script'ten farklı bir script hazırlamalısın. Kasma alanı merkezinden başlatmalısın kaydı. Cave içerisindeki NPC'nin yanına kadar gittikten sonra, script hazırlama sayfasındaki "Görev" butonuna tıkla. Çıkan listede, yanında bulunan NPC'yi göreceksin. Oradan yapmak istediğin görevleri art arda script'e eklemelisin. Bu işlemi tamamladıktan sonra, NPC'den kasma merkezine doğru script'i kaydetmeye devam etmelisin. Malum noktaya vardıktan sonra script'i kaydet. Bot ana menülerinden "Görev" butonuna tıkla. Ardından "Hepsi" sekmesine geç. Yapmak istediğin görevleri listede bul. Görevin adını yazabilirsin de. Görevlere sağ tıkla ve "Etkin" de. Görev tamamlanınca ışınlanmaması için "Işınlanma Kağıdı Kullanma" de. "Komuta Yürüyüşü Ayarla" kısmına ise hazırladığın script'i ekle (kasma yeri-NPC-kasma yeri). Görevi ilk kendin al manuel olarak. Sonrakileri kendi halleder.

    2. Kasılma Alanı > Pozisyon Al > sağ taraftaki boşluğa sağ tıkla ve "Ekle" de > eklediğin kısma sağ tıkla ve "Komutu Değiştir" de > hazırladığın script'i ekle. Kasma alanı ve toplama alanını da rakam olarak bu kısımdan girebilirsin.

    3. İkinci kısımda bunun da cevabı var.

    4. phBot'ta yaptığın her değişiklik o anda etkin oluyor. sBot'tan daha akıllı olduğu için, save tuşuna ihtiyaç duymuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yıllardır phbot kullana kullana uzman olduk resmen :)
  • Phbot kullanıyorum slotta gp harici moblara attack yapmıyor sebebi ne olabilir acaba

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.