Şimdi Ara

peugeot speedfight 4 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu motosikletle ilgili çok fazla bir bilgi yok. özellikle deneyim sahibi arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. bu motosiklet nasıldır? kronik arızası var mıdır? uzun süre kullanabilir miyim, yoksa başıma bela mı olur? amaç şehir içi kullanım. 2017 sıfırına 14.500, 2018 sıfırına 15,700 fiyat aldım. (2019-20 modelleri ülkemizde yok)

    bundan önce nmax veya pcx alma düşüncesindeydim ancak sonra karşıma sym fiddle 3 125 gibi bir seçenek çıktı. tam aklıma yatmışken bu kez de karşıma speedfight 4 çıktı. (fiddle 2020 sıfırına 13,250 fiyat aldım)

    speedfigh ilginç bir motosiklet. su soğutmalı, selektörlü, rahat sele, tam kask alan bagaj, hidrolik amortisör, led farlar, spor duruş vs epey ilgimi çekti. fiyat olarak da ortalarda. ancak uzun kullanımda pişman olmak da istemem. bu yönden problemi varsa fiddle alıp geçeceğim.

    yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılar.



  • Üretimi durmuş olması almamak için yeterli bir sebep. Imkanına göre sırayla pcx,Nmax yada fiddle. Sym de değer kaybı yaşarsın japonlar bir nebze avantajlı özellikle pcx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu olmuş,

    ( Aynı kasanın 50 cc olanı da var )

    Hocam SYM Fiddle görünüm ve kullanım olarak PCX ve Nmax'den çok farklı kasaya sahip, Fiddle 3 de bu yeni enjeksiyonlu motoru tutmadı mı, SYM mi satmak istemiyor anlamadım, SYM JET 14 diye bir kasa daha çıkardı 125 ve 200 i ABS olarak satılıyor ona da bir bak istersen.. JET 14 de görünüm olarak pcx e çok benziyor...

    SYM'nin ikinci elinde PCX kadar hızlı bir satış imkanın olmaya bilir. spedfight ı da dün duydum bende 50 cc konusunda denk geldi, 2014 den beri motor kullanıcısıyım. bu nedenle üretimi de durmuşsa yerinde olsam almam.

    HE hangi modeli alacağın tamamen senin zevkin ve bütçendir ona karışmam ama ben aldığım motoru 5-6 yıl satmam, sonra satarım diyorsan hangisi karşıdan baktığında hoşuna gidiyorsa onu al, ben alırım 1 sene sonra satarım diyorsan sıfır alma çok az km de ikinci el al,

    Hayırlısı olsun inşallah.




  • değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

    speedfight 4 125 2019-2020 üretiminin olup olmadığını bilmiyorum ama buna dair kendi sitelerinde de bilgi yok.

    amacım al-sat değil. uzun süreli kullanım hedefliyorum.

    pcx an itibariyle 21.650 tl. 125 cc motor. arka fren kampana, naylon lastikler vs. evet tutuluyor her yerde pcx görüyorum. alınır mı alınır ama bu paraya değmez diye düşünüyorum.

    çünkü;

    fiddle 3 125 yine 125 cc. ön arka frenler disk. kullanıcı görüşleri olumlu. her yerde göremiyorum. ve fiyat 13.200.

    hal böyleyken speedfight 4 125 su soğutmalı, hidrolik amortisör, kaliteli malzeme, çok güzel bir duruş ve fiyat 2018 15.700.

    ikinci el düşünmüyorum çünkü millet ikinci ellerini de neredeyse sıfır fiyatına satmaya çalışıyor. artı ikinci el alım satımlarına eş dost tanıdık olmadıkça güvenemiyorum.

    tekrar teşekkürler.




  • Dediğim gibi karar senin tabii,

    Ben yerinde olsam modellerin ikisi arasında hangisine net olacağımı belirlemek için o modellerden ikinci el satan bana yakın bir tanesine giderim, bakarım bir tur atarım,

    Sonra hangisini alacağıma karar veririm.
    Sonuçta sıfır alıp iki gün sonra pişman olmak da var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pus@tt P kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kararını vermişsin aslında. Pcx için yazdıklarından bu kanıya vardım. Pcx içinDediğin olumsuz sözleri yamaha Nmax çiler söylüyor. Pcx kullanmış olsan bu sözleri söylemeye utanırsın
    2019 ve 2020 modeli olmayan motor üretimi durmadıysa italati durmuştur. En ufak sorunda bir bilgi paylaşımı bile bulamazsın çünkü kullanıcı kitlesi yok. Aksesuar da bulamazsın. Neyse hayırlı olsun pejooo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speedfighttan vazgeçtim. Pazartesi ilk iş pcx deneyeceğim. Nmax da aklımda ama burda bayi servis vs yok. Bu arada fiddle a zam gelmiş. 15 buçuk olmuş. Bundan da vazgeçtim. Pcx zam yer mi bilmiyorum. Sağ ol Somalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pus@tt

    Speedfighttan vazgeçtim. Pazartesi ilk iş pcx deneyeceğim. Nmax da aklımda ama burda bayi servis vs yok. Bu arada fiddle a zam gelmiş. 15 buçuk olmuş. Bundan da vazgeçtim. Pcx zam yer mi bilmiyorum. Sağ ol Somalı.
    ne diyorsun!!! vay be, çok değil yıl başında sym fidlee 3 125 İ modeli 10.900 TL idi ....

    En son 2 hafta önce %10 ek vergi geldi cumhurbaşkanı kararnamesi ile , %10 vergi demek KDV'si, ÖTV si ile fiyatlara %20 zam demektir...
    (gerçi bu vergi eylülde geri alınacakmış , hiç inanmadım bugüne kadar devletin koyupta halkın üzerinden aldığı birşey görmedim, hep içinde kaldı...)
  • Adamlar doymadı, doyuramadık. Benim de motor hevesim kursağımda kaldı.gerçi bize mustehak. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle peugeot speedfıght 125 2018 model sahibiyim.Bende aynı senin gibi 125 lik scooter arıyordum öyle speedfıghta rastladım.Bütçem 12 bin tl civarındaydı o zamanlar hep 2014-2015 model pcxler vardı coğuda çizik 20 bin km üstü modellerdi.Nmax ve piaggo baktım bütçem zaten onlara el vermedi çok eski bir şey almak istemiyordum.İzmirden ta kastamonuya gidip motorsikleti aldım.Ben 2018 modeli sadece 900 km de 10.500 tl ödeyerek aldım.Motor hakkında internette pek bir bilgi yok hemen sana kısa bi özet geçeyim.Bir kere hissiyatı kalitesi kesinlikle hissettiriyor peugeot farkını anlayabiliyorsun.Hakimiyeti çok iyi motor gerçekten kaçmak istiyor.Kullanımı çok ama çok rahat sbc fren sistemi var ben bu kadar performans beklemiyordum ama gerçekten başarılı olmuş.Bende siyah kırmızı modeli var gerçekten kendini belli ediyor çevredende görünüş olarak güzel yorumlar alıyorum.Yakıt olarak hiç yakmıyor 100 km de ben bazen zorlamama rağmen 2.3-2.5 harcıyorum.Yakıt deposu 7 litreye kadar alıyor.
    Kullanıcı selesi çok rahat ama artçı selesinin ben yeterli olduğunu düşünmüyorum.Tam kask alabiliyor ve digital gösterge altında usb takma yeri ve ve sele altında 12V çakmaklık var.2.elini dert etmene motorlar sattım bende inan alıcısını buluyorsun.Sana tavsiyem o kadar para harcayaksın kesinlikle sıvı soğutmalı al.Kafanıza takılan bir şey varsa arkadaşlar mutlaka sorun bende alırken sizin gibi hiç bir kullanıcı yorumu bulamamıştım yardımcı olmaya hazırım.peugeot speedfight 4 nasıldır?




  • Çok teşekkür ederim kazasız belasız inş kaç km oldu. Arıza çıkardı mı. Bakımlarını nerede nasıl yaptırıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pus@tt P kullanıcısına yanıt
    hocam 2 bin oldu km bin bakımını izmir bornova motorcu bahri var peugeot yetkili servisi orda yaptırdım 120 tl vermiştim bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum motordan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: somalı

    Hocam sen kararını vermişsin aslında. Pcx için yazdıklarından bu kanıya vardım. Pcx içinDediğin olumsuz sözleri yamaha Nmax çiler söylüyor. Pcx kullanmış olsan bu sözleri söylemeye utanırsın
    2019 ve 2020 modeli olmayan motor üretimi durmadıysa italati durmuştur. En ufak sorunda bir bilgi paylaşımı bile bulamazsın çünkü kullanıcı kitlesi yok. Aksesuar da bulamazsın. Neyse hayırlı olsun pejooo
    pcx i denedim. nmax vardı onu da denedim. pcx almaya karar verdim.
  • megatrone M kullanıcısına yanıt
    bende nmax pcx fiyatlarına kızıp ciddi olarak bu modeli düşünüyorum birde bu modelin r cup versiyonu var galiba önünde total yazıyor beyaz renk. siz son hız kaç gördünüz you tube da güzel bir inceleme buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=GAQ4aBRN7E8&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en son 110 gördüm banamısın demedi daha da giderdi belkide beyaz rengi diğer 2 renklerine göre biraz daha pahalı sadece ayak koyma yerinde alüminyum taban kaplaması var siz bilirsiniz tabi motor kaliteli yağ gibi gidiyor yola konsantre bir şekilde giderken bi bakıyosun göstergeye 80-90 km hıza ulaşmışsın motor hissettirmiyor sahibindendeki ilanlara bakın 1000-2000 km modeller düşüyor 0 dan farksız belki içinize sinen olur ben öyle almıştım.Motoru aldığınızda haber verin hocam hayırlısı şimdiden.
  • megatrone M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bende izmirdeyim Alınca bi buluşma yaparız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de Speedfight 4 125 2018 modeli var. Genel olarak memnunum, motor performansı iyi düz yolda 105 gördüm, seri bir motor, su soğutmalı, yakıt tüketimi yazın 2,4 kışın 2,7 civarında dolaşıyor. 2500 km oldu henüz hiç bir sorun çıkartmadı. Donanım olarak aynı fiyata satılan diğerlerinden daha fazla donanım sunuyor. LED farlar, led stop ve sinyaller, USB girişi, 12V çakmaklık girişi, dijital hız göstergesi, smart-motion motor, hidrolik amortisör, ön-arka disk fren, CBS fren vb. Ben aldığımda bu kadar çok özelliklik bu fiyata başka motorda yoktu. Motorun görünümü çok sportif, çok şık, yolda hemen dikkat çekiyor. Kullanması kolay.

    Şikayetlerime gelince; 3 konuda şikayetim var: 1. Amortisörler fazla sportif, sert amortisörler bozuk yolda konforu çok düşürüyor. 2. Frenler gereğinden fazla kuvvetli, hatta çok kuvvetli. Benim gibi çok tecrübeli değilseniz, bu durum panik fren yaptığınızda motoru devirmenize yol açabilir çünkü çok kuvvetli frenler tekerleri çabuk kilitliyor. 3. Gaz tepkisi daha doğrusal olabilirdi. Sanki rölanti devri ile az gaz verdiğinizde arada bir boşluk var gibi.

    Motor üretimden kalkmadı. Peugeotun en çok saten 2. modeli. Sadece ithalatçısı 1 yıl geriden takip ediyordu ama corona salgını yüzünden ithalatı durdurmuşlar. Yedek parçasında sorun yok, ithalatçısı uyduruk bir ithalatçı değil.


    Tavsiye edermiyim? Aynı paraya Nmax ya da PCX olsa onları tavsiye ederdim ama aradaki fiyat farkı çok fazla. Eğer motoru kısa sürede elden çıkarmayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Kısa sürede elden çıkarmayı düşünüyorsanız, 2. el piyasası Nmax ya da PCX kadar kuvvetli değil ama her satıcının bir alıcısı vardır, motor elde kalmaz, merak etmeyin.




  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    ırc lastiklerden memnunmusunuz acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Çok memnun olduğumu söyleyemem. Arka zaman zaman kaydırıyor. Belki de frenlerin lastikleri bu kadar çabuk kilitlemesinin sebebi IRC lastikler, bilemiyorum. Sorunumun lastiklerden olduğunu anlarsam değiştirebilirim.
  • pcx ve nmax'a göre bu motor farklı bir kategori bence,bu fiyata alınacak en iyi 125 liklerden bir tanesi.
    ikinci motor olarak yaklaşık 1 aylık dünya kadar video ve yorum incelemesinden sonra geçen hafta aldım,bu arada 2018 tricity motorum var ve bende büyük hayal kırıklığı yarattığından artık onu rafa kaldırdım,
    dediğim gibi bu motor pcx ve nmax ayarında karşılaştırılabilecek bir motor değil çok özel bir makine,
    her ayrıntısı özenle düşünülmüş ve üretilmiş, bunu üzerine binip gazı verdiğinizde anlıyorsunuz,

    ivmelenmesi mükemmel,
    su soğutma var
    frenler fena değil, kombine fren mevcut,
    motor çok kıvrak,
    kadran çok sade,sadece hız-yakıt ve trip var,
    bu markanın ülkemizde tutmamasının sebebi yetkili satıcı ilgisizliğindendir keza kawasaki bile yıllardır bu konu yüzünden uzak durulan bir markadır.
    bildiğim kadarıyla ve motor şase numarasına göre üretim yeri fransa
    daha henüz çok fazla km yapamadığımdan çokta yorum yapmak istemiyorum ama ben bu alete aşık oldum
    ileriki zamanlarda bir kaç bin yaptıkdan sonra gördüğüm eksisi artısı ne varsa yazarım
    motorun fiyatı saçma sapan bir şekilde 19 bin tl nin üstüne kadar çıktı 16000-16500 tl arasına kadar alınabilir,sigorta 415 tl çıktı 250 tl civarı plaka ruhsat artık kesenize göre değerlendirin

    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?


    peugeot speedfight 4 nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 26 Mayıs 2020; 13:14:27 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.