Şimdi Ara

Peugeot Özel Servis (Usta) Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
26.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar aracimin detayli bakimini yaptiracagim. Triger ve baski balata degisecegi icin iyi bir ustaya ihtiyacim var. Istanbul Anadolu yada Avrupa yakasinda (Anadolu tercihimdir) bu araclardan gercekten anlayan isin ehli ve kazik yemeyecegim bir ustaya ihtiyacim var, bana bir özel servis onerisinde bulunabilirmisiniz.



  • Maslak'da Paris Oto var. Orada Dursun Usta var. Google'da aratırsan bu isme sıkça rastlarsın....
  • bende aracımı maslak paris oto dursun ustaya götürürüm. işini iyi yaparlar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEUC

    Arkadaslar aracimin detayli bakimini yaptiracagim. Triger ve baski balata degisecegi icin iyi bir ustaya ihtiyacim var. Istanbul Anadolu yada Avrupa yakasinda (Anadolu tercihimdir) bu araclardan gercekten anlayan isin ehli ve kazik yemeyecegim bir ustaya ihtiyacim var, bana bir özel servis onerisinde bulunabilirmisiniz.

    bende aracımı maslak paris oto dursun ustaya götürürüm. işini iyi yaparlar .
  • bende kendi aracımı ve arkadaşımın 307 sini Paris Oto ya götürüyorum ve çok memnunum.
  • Hocam 206 bölümünde de cevaplamış olabilirim ama servis adını yanlış yazmışım.
    Ben de 2 yıldır düzgün bir yer arıyordum ve paris oto haricinde hiçbir tavsiye alamadım.

    Kartal oto sanayide Yıldızlar (geçen sefer yıldırım yazmışım) peugeot'tan gerçekten memnun kaldım, tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLLyC

    Anadolu Yakasi Tercih etmissiniz ancak, Belki Beylikduzu ve Bakirkoy tarafindaki arkadaslarin Hatta maslak civarinda Ataturk Oto sanayi (maslak sanayi) Fiyatini yuksek bulanlara Ikitelli Gungoren-Bagcilar San. St. Ercan Otomotiv var Ibrahim Usta. Tekbasina kaliteli is cikarir ciraklara isi birakmaz, en guzel yani da geceleri de calisir genelde kacta giderseniz gidin oradadir :)

    Tavsiye ederim.

    Organize Sanayi Bölgesi: Ist.Bağcılar-Güngören San

    Adres: İkitelli Org.San.Bölgesi Bağcılar-Güngören San.Sitesi 7.Blok No:51-53-55 Başakşehir-İkitelli İstanbul
    Yetkili: İbrahim ERCAN
    Telefon: 212 671 46 78-79
    Cep: 0 532 693 15 29

    Tesekkurler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ankara'da özel servis tavsiyesi olarak öz simge peugeot servisini öneriyorum bir çok kişi yanılgıya düşüyor simge peugeot ve öz simge peugeot aynı firma...
  • Kingofsnipers K kullanıcısına yanıt
    İkinci el aldığımım Peugeot dizel 3008 için 45.000 bakımına Paris Oto'ya gittim, öncesinde telefonla aradığımda yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişeceğini, bunlar için de 230 TL. alacaklarını, eğer 30.000 bakımında mazot filtresi değişmemiş ise onun için de 75 TL. alacaklarını belirttiler. Ben de tamam diyerek gittim, aracın bakımını yaptırdım. Aracı aldığım adama ertesi gün ulaşabildim ve mazot filtresinin değişmemiş olduğunu öğrendim, Paris Oto'ya telefon açtım, mazot filtresi değşimi için geliyorum, 75 TL. demiştiniz, doğrumudur dedim, EVET dediler, gittim, tekrar sordum, ustam 75 TL. değil mi dedim, EVET dedi, iş bitti, parayı uzattım, ya biz listeden yanlış bakmışız, senin borcun 100 TL. dediler. Tek kelime etmem parayı verir giderim, bir dahada uğramam. Pazarlık yapılır, esnaf adam fiyatını verir, iş biter, para verilir, eğri de baksa, doğru da baksa sonrasında böyle bir durumla karşılaşmak insanın canını sıkar, bu şekilde üç beş kuruşun hesabını yapan esnafla işim olmaz, bu benim yaşadığım tecrübe ve memnuniyetsizliktir. Ustalıkla ilgili olarak bir şey diyemem ancak zaten bu tür filtre grubu değişim gerektirecek bakımlarda öyle yılların tecrübesini gerektirecek bir ustalık da gerekmiyor. Bilgilerinize.




  • 1)Arkadaşlar. 207 1.6 hdi aracım için yağ-yağ filtresi-hava filtresi-polen filtresi aldım. Paris oto ya daha önce hiç gitmedim ama ilerde mekanik bi sorun olursa giderim diye değişimi de orada yaptırayım hem tanışmış olurum dedim. Geçen hafta telefonla aradığımda 80 TL gibi bi işçilik alacaklarını söylediler. Yarın maslak oto sanayi sitesine gidicem siz ce fiyat yüksek değil mi? Sonuçta yapılacak iş çok basit gibi. Yüksek ise eğer maslakda tavsiye edeceğiniz bi yer var mı? Bu değişim için işçilik ortalama ne kadar vermeliyim. İlla paris oto olması şart değil ben hem genel bi kontrolde yaparlar benim gözümden kaçan bişey vardır diye göstereyim diyordum ama fiyat yüksek gibi, bu değişimleri herhangi bir yer de yapar. Özetle işçilik ücreti en fazla kaç para vereyim.
    2) Farların üst kısmı özellikle baya bi sarardı pürüzlendi. 150 TL bile isteyen var temizlik için. Ben farları söktürmeden sadece dışardan temizleticem tavsiye ettiğiniz bi yer var mı fiyat makul olmak şartıyla...




  • Ankara da şaşmazda,DOĞAN peugeot citroen servisine görürseniz hemen hızlanıp kaçın,hiç durmayın.
    oranın kendini usta zanneden Hakan Doğan mavi tulumu giymiş,sanki yalamış yutmuş peugeot'yu.
    adama turbo geç açıyor diyorum,DPF sıvısı az diyor,lan ne alaka?motoru stop ettiğinde turbodan dızzzz diye bir ses geliyor,Elektronik el freni bozuk diyor.
    arabana program atcam dedi 80 tl aldı,hiç bir değişiklik olmadı.DPF sıvısını eklersem çekiş artacakmış,ulan yuhh nası bağladın ordan orayı...
    sahtekarın teki.
    neyse debimetre sorunluymuş,turbocu arkadaş buldu para bile istemedi.debimetre değişince düzeldi.
  • ferhat124 F kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ne çalışanı ne ustası nede firma adam gibi bir yer değil haberiniz olsun. burada tavsiyeler üzerine gittim az daha elimdeki arabdan olacaktım...
  • Peki yok mu adam akıllı bir Peugeot özel servisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zamanında Paris Otoyu tavsiye etmiştim, fakat daha sonraki yıllarda arkadaşlarımdan çok kötü şeyler duydum, tavsiye ettiğime de pişman olmuştum. Paris Oto'nun ustalıkla ilgili değil, fazladan ve bazen beklenmedik ekstra ücret talep ettiklerini duydum. Pazarlığı bitirip, iş de bittikten sonra gereksiz yere fazladan ücret aldıklarını, değiştirdikleri parçayı aslında değiştirmediklerini falan duydum...
  • Konuyu hörtletmem gerekiyor.

    Acilinden bir usta önerisine ihtiyacım var, baskı balata, volan değişecek. 5008 2011 model. Nerede yaptırmalıyım?
  • Hala servis tavsiyesi alan, Kartal sanayi Ekip otoya gidecek arkadaşların bilgisi olsun. Farklı bir forumda yazdığım postu aşağıya kopyalıyorum.

    Merhaba arkadaşlar,

    Salı günü 2005 model 206 XR aldım alırken ustaya falanda gösterdik hiçbir sıkıntısı yoktu. Akşamına motor soğuduktan sonra rölantide dalgalanma ve stop etme sorunu başladı. Araç ararken bu konuyu da görmüştüm dedim Ekip otoya bir gideyim. Neden kendi ustama değilde oraya gittim derseniz Peugeot ustası olsun dedim daha iyi anlar. Gittiğime bin pişman oldum.

    Cumartesi öğleden sonra gittim derdimi anlattım, bujileri değiştirelim birde boğaz temizliği yapıp bakalım dediler fiyat verdiler dedim yapalım çözelim sorunu. İşlemler yapıldı rölanti düzelmedi. Bobin değiştirelim düzelmezse bobini geri alırız dediler dedim tamam. Bobinde değişti yine bir değişiklik olmadı. Tesisatta sıkıntı olabilir bayramda sonra bakalım bobinde üstünde kalsın dedi. Dedim bir değişiklik olmadı bobin neden kalıyor? Seninki arızalı dedi arızası ne diyorum cevap vermiyor istiyorsan takayım seninkini geri diyor tak dedim bende uğrarım bayram sonrası bakarız. Servisten çıktım bir baktım araba giderken tekliyor döndüm geri dedim böyle böyle bu sıkıntı yoktu aracımda. Vay efendim senin motorun arızalı elimizi attık elimizde kaldı seni kandırmışlar bu motor bitmiş falanlar filanlar kaynar sular dökülüyor başımdan. Diyorum abicim sana gelirken böyle bir sıkıntım yoktu benim şunu düzelt gideyim düzeltemem motor elimde kaldı diyor. Sinirlendim çıktım kendi ustama gittim. Biraz geç olmuştu Pazartesi sabah getir çözelim dedi.

    Bu sabah tekrar gittim kendi ustama motoru dinledi teklemesine baktı falan bujiyi söktü ucuna baktı direk. Sente ayarı denen birşey varmış bu kendini usta zanneden arkadaşlar sente ayarına dikkat etmeden ucu kapalı bir şekilde takmış bujiyi. Sadece bir tanesinin ucunu düzeltti usta diğerlerini sordum birinde böyle olursa bu sıkıntıyı yapar diğerleri de ayarsız olsa araç çalışmaz dedi. Düzeltti geri taktı bujiyi araçta ne rölanti dalgalanması, ne stop etme sorunu nede giderken tekleme sorunu kaldı hepsi düzeldi. Belki eski bujilere de sente ayarı yapıldıktan sonra düzelecekti bilemiyorum ama olsun aşınan değişen bir parça yenilenmiş oldu diyorum ne diyeyim.

    Bu adamlar ya usta değiller araçtan anlamıyorlar ya da ayaküstü bize motor itelemeye çalıştılar başka bir açıklaması yok. Demem o ki bu ustaya giderken bir kere daha düşünün. Aracı yeni almışım 3-4 günde psikolojimin içine ettiler siz düşünün. İyi bayramlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 3 Haziran 2019; 17:28:29 >




  • Merhaba arkadaşlar mersinde iyi bir peugeot ustası nerde bulabilirim tavsiyeleriniz nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi bir usta ariyorum
    Hep soylerim araba alma usta satin al diye
    Ah vosvoscu tombul ustam ah nerelerdesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madwish

    Merhaba arkadaşlar mersinde iyi bir peugeot ustası nerde bulabilirim tavsiyeleriniz nedir.
    Bulabilecegini sanmiyirum. Ankara daki butun pejo ustslarini sikayet ediyorlar nedendir bilmem. Mersinde de iyi usta cikacagini sanmiyorum. Iyi bir usta Ciksa butun turkiye mersine gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egos1907

    Peki yok mu adam akıllı bir Peugeot özel servisi
    Fordun iyi ustalari var. Vwnin bakimlari rutindir binicisi parayi badar. Fakat pejo ustasi yok nedendir bilinmez!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.