Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.303
Cevap
70
Favori
222.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peugeot 2008 kampanyasından sonra 308 için de bir kampanyaya hazırlanıyor. Bilginin netliğini elde etmek için 2-3 bayi müdürünü bayağı sıkıştırdım. Evet arkadaşlar yine 92 Bg lik ve 115 Bg lik hdi motorlar üzerine 60000 - 65000 TL arasında dolu bir 308 yollarda olacaktır. Duyurulur...
    Güncelleme : Ben dememişmiydim, buyrun fiyat listesi...
    http://kampanya.peugeot.com.tr/fiyat-listesi/
    Güncelleme :Araçlar geldi. 80. Sayfadan itibaren hangi bayide araçların bulunduğunu ve fiyatlarını. Önceki sayfalarda araç donanımı ve peugeot satış politikası hakkındaki düşünce ve fikirlerimizi bulabilirsiniz.
    Güncelleme: Araçlar sahiplerine teslim edilmeye başladı. Halen kampanya devam ediyor. Buradan alan kişilere sorunsuz yıllar diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 14 Şubat 2022; 10:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aaa sen bi ara Leon da mı almıştın sanki?

    Beyler Leon sınıfının üstünde, sınıflararası bir otomobil. Tıpkı air'in aldığı her otomobil gibi o da bir mühendislik şaheseri. Önceki mesajı kuzenim yazmış ben onu dövdüm zaten.

    Air kullandığı otomobillerin sıralı tam listesini atsın, o modellerin dışına çıkmayın. Öptüm kib bye.
    Arkadaşlar aracı teslim alalı 1 hafta oldu. bir iki ufak nüans haricinde çok memnunum. Mesela klimanın ekranda olmasına çok takılmıştım ilk önce ancak ulaşımı çok kolay bir yerde ve size bi zahmeti olmuyor. tek sevmediğim şey direksiyondaki ses ve radyo tuşlarının ışıklandırılmamış olması. yani bu çok saçma gerçekten anlam veremedim. aracın hızlanması yol tutuşu ve hızı hissettirmemesi cok güzel bir duygu.Arkadasımla otobanda giderken kaçla gidiyorum tahmin et dediğimde bana 130-140 max dedi..ancak ben 190 la gidiyordum..ve araç virajları kararlı bir şekilde alıyor bence. bazı arkadaşlar arkasını bırakacak gibi yazmış ancak benim İZMİR ŞİRİNCE de butik bir otelim var ve devamlı dağ yolu çıkıyorum güzel bir asfalt zeminde. hiç bir kere tedirgin etmedi araç beni..fotoğrafları paylaşıyorum, alan yada almayı düşünen herkese hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.
    Hocam merhabalar, bahsettiğin ikileme 2016 yılında ben de düşmüştüm tercihimi daha fazla donanımdan yana yani 308 cep olarak yaptım. Golf kullanıcısı değilim o konuda yorum yapamayacağım ancak cam tavan başlı başına bir tercih nedeni olmalı. Bekar bir kardeşimiz olarak önceliklerin arasında görsellik olduğunu varsayıyorum ve sedef beyaz cam tavan cep öneriyorum:)

    Öte taraftan aracımla alakalı şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım kabin sesi ve yol tutuşu kesinlikler çok başarılı, rolanti halinde motor sesini duyamazsın. Komple bir araç olduğunu düşünüyorum ve golften daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Arabanın iyi yanlarını saymak fanatizme girer diye kendimce sıkıntılı gördüğüm noktaları paylaşayım istiyorum.

    Öncelikle şoför arkası diz mesafesi dar, süspansiyon sert, lastikler pahalı 225 45 r17, araç içinde saklama gözleri oldukça az ve insanlarda "aa pejo mu aldın" klişesini sıkça duyabilirsin.

    Ülkede at arabasına VW logosu yapıştırınca prim yaptığını düşünürsek sıkça araç değiştiriyorsan VW alabilirsin. Ama kullanacaksan 308 iyidir.
  • Anca satarlar
  • 301 olmasın o paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 bayi Müdürünü baya sıkıştırdin mi? İlginç haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar dibe vurmuş bu tasarım ve kafayla pek ilgi görmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen pejosun. 60 70 nedemek
  • 2008deki uygulamayı yapabilirler cunku peugeot un kimse suratina bakmiyor cektikleri fiyatlarla.55binden 82hp lik atmosferik motoru satmak varken pasam 63k istiyor,millet de hassie deyip cikiyor plazadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Manuel olacaktır tahminimce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 7 Ağustos 2016; 16:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 için 3 bin lira fazla fiyat söylediler almaktan vazgeçtim.

    yine kelek yapmayacaklarsa 308'i alırım ama zannetmiyorum 60'a vereceklerini
  • Sıkıştırdım derken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen bi kere önce haddini bil,sen kimsin ya,bi kere senin bu ülkede sattigin araba kaç adet,ondan sonra bi modeli çıkarıyor 70 bin başka bi modeli çıkarıyor afedersiniz 80 bin tl istiyor...sen önce benim vatandaşımın alabileceği kaliteli ve ucuz araba getir ondan sonra karşımıza çık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıştırma yönetimini en iyiye ayarladın mı?
  • Tenhada yakalamasınlar sonra

    Büyük ihtimal manuel dizeli verirler, gerçekse eğer..
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    2 bayi müdürü mu yoksa 3 bayi müdürü mu? Önce onu netleştirin sonra da konu gerçekse hangi Bayiler onu da paylasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavanlı ve neredeyse full gelirse alınır.
  • müdürleri parktamı sıkıştırdıncanlarını yakmasaydın bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oasisinet

    Ya sen bi kere önce haddini bil,sen kimsin ya,bi kere senin bu ülkede sattigin araba kaç adet,ondan sonra bi modeli çıkarıyor 70 bin başka bi modeli çıkarıyor afedersiniz 80 bin tl istiyor...sen önce benim vatandaşımın alabileceği kaliteli ve ucuz araba getir ondan sonra karşımıza çık.

    hyundai i20 1.4 elite otomatik panoramik sunroof smart paket 64600 TL. Peugeot 208 allure 1.2 110 bg eat6 62750 TL. Adamlar daha ne yapsınlar bedava mi versinler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce peugeot bayisindeydim. Satıcı, 308 dizel otoöatik active için 85 in altına düşmedi ilginç bir şekilde. Geçen yıl 72-73 lerden sattıklarını söyledim yok öyle birşey diyor. Ben de 85 verirsem astraya yönelirim deyince, satıcı aynı klasmanda değiller, 308 a3 ile yarışıyor dedi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.