Şimdi Ara

Peugeot 206+ Plus 1.4 benzinli yorum deneyimleriniz lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar tekrar selam. 2011 model Envy 206 plus 60 bin km de hata boya hicbirsey yok sizce max kac bin TL teklif edilmelidir. Onerir misiniz kronik bir sorunu falan var midir. 1.4 benzinli motoru pek tutumlu degil gibi. Nasildir performansi surus zevki. Tesekkurler simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşimde var ve son 3000 km dir ben kullanıyorum.Araç 105 binde.Bakım harici bir sıkıntısı olmadı.İstanbulda yaklaşık 33 km ort hızda 7,5-8 arası yakıyor kışlık lastikle.Ortalama hız düşerse yakıt dahada artıyor.Şehirdışı 90-100 le 5,5 tüketimi var yaklaşık.Araç zaten 75 hp ve şehiriçi tıkanıklık yaşamıyor.Çok şey beklememek lazım.Trim sesi dışında bir sıkıntısını görmedim aracın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar bende 2011 206+ 1.4 hdi var 15aydir kullaniyorum, sizin sorunuza yakit anlaminda cevap olamam fakat surus ve konfor hakkinda konusmak gerekirse ben cok memnunum bu paraya alinabilecek guzel arabalardan birisi sesi cok fazla diyenler oluyor forumda ama benim aracimin ortalama bir dizel kadar sesi var, 206 ya gore cok yakisikli bence :) sahsi gorusum sudur sizin arac tahminen 30 31 arasi alici bulur, 30un altina dusurebilirseniz kacirmayin derim. Kendi yakitimdan da bahsedeyim, 1 depo sehir ici ortalama 850 km gidilebiliyor. Tam ogrenci isi yakit benim icin ideal:) saygilar, hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay kadar önce aynı model aynı paketini aldım benimki 50bin km. 2 parça boyalı ve sağ ön çamurluk değişmiş.
    İlk aracım ve acemi sayılırım ama fiyatına göre modelli bi araba ve bana yetiyor açıkçası. Sürüş zevki de gayet iyi.
    Sıkıntılara gelecek olursak ben aldıktan 1 ay kadar sonra üst kapak contasının yandığını öğrendim. Bakımla birlikte 1.500 lira oraya gittimi hocam. Direksiyonu oldukça sert sanki hidrolik değilmiş gibi.
    Şu an da lpg sinde sıkıntı var araç km başına 1 lira yakmakta. Bunlar sizde olurmu onu bilemem ama almadan önce yağını suyunu iyice kontrol ettirin.
    Bu masrafları çıkarmasa tek sorunum direksiyonunun sert olması derdim ama sizin alacağınız araçta bu sıkıntılar çıkacak değil tabiki.
  • dunwall1 D kullanıcısına yanıt
    Direksiyon zamanla yumuşuyor.Kardeşimde uzun süre sertliğinden çok şikayetçiydi ama ilginç bir şekilde sonradan yumuşadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen biniyorum direksiyon pamuk gibi bazen sert ama genellikle sert cok garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim arkadaslar geri donutler icin. 31 bin tl gibi bir fiyata anlasabilirim. Kimi arkadaslarim on duzenin cok hassas oldugunu diyor ve biraz pahaliymis. Ikinci el arac almak kadar zor bisey yokmus. Tam aldim diyorsun anlasiyorsun tlfonda yanina gittiginde bahsetmedigi bir suru sorunu cikiyor. Bakalim nolacak sonumuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,

    Ben sizin yerinize olsam 1.2 VTİ 208 lere bakarım, eski 1.4 lerden hem daha güçlü hem daha ekonomik, ayrıca çok daha konforlu. 206+ lara da 30.000 üzeri rakam bence verilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76

    Tesekkur ederim arkadaslar geri donutler icin. 31 bin tl gibi bir fiyata anlasabilirim. Kimi arkadaslarim on duzenin cok hassas oldugunu diyor ve biraz pahaliymis. Ikinci el arac almak kadar zor bisey yokmus. Tam aldim diyorsun anlasiyorsun tlfonda yanina gittiginde bahsetmedigi bir suru sorunu cikiyor. Bakalim nolacak sonumuz :)

    Haklisiniz , bende ogrenci oldugum icin kendi paramla aldim araci, ince eleyip sık dokuduk 7ay arac aradim :) bu isler aceleye gelmiyor aman diyeyim, ben pek sorun yasayacaginizi dusunmuyorum bukadar param olsa gene bu araca yatirirdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilgilendiğim bir araç. 25 bin liraya kadar araç bakıyorum. Aklımda astra G, focus 1 veya golf 4 vardı fakat yeni model olması nedeniyle dikkatimi çekti bu araç. 2010 model siyah 1.4 comfort 130 bin km'de lpg'li boyasız araç için 25.500 TL yazmışlar. Pazarlığı da hesaba kattığımızda bana mantıklı geliyor.
    Fakat güvenlik konusunda şüphelerim var. tek airbag haricinde bir güvenlik donanımı yok araçta.
    focus 1 de astra g'de yol tutuşu güzel , 4 airbag'li abs'li oturaklı arabalar. ama gel gelelim eski.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    Benimde ilgilendiğim bir araç. 25 bin liraya kadar araç bakıyorum. Aklımda astra G, focus 1 veya golf 4 vardı fakat yeni model olması nedeniyle dikkatimi çekti bu araç. 2010 model siyah 1.4 comfort 130 bin km'de lpg'li boyasız araç için 25.500 TL yazmışlar. Pazarlığı da hesaba kattığımızda bana mantıklı geliyor.
    Fakat güvenlik konusunda şüphelerim var. tek airbag haricinde bir güvenlik donanımı yok araçta.
    focus 1 de astra g'de yol tutuşu güzel , 4 airbag'li abs'li oturaklı arabalar. ama gel gelelim eski.

    Hocam dogru diyorsunuz, guvenlik acisindan kendi aracimla focus veya golfu kiyaslayinca geride kaliyor, fakat golf 7 suan bildiginiz gibi satista bildigim kadariyla ya makyaj yedi yada yeni kasa cikacak, yani golf 8 varken golf4 e binmekten iyidir diye dusunuyorum(bende yas dolayisiyla tercih etmistim) kiyasladiginiz araclar arasinda en tercih edilebiliri diye dusunuyorum. Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.