Şimdi Ara

Peugeot 206 1.4 ve LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Peugeot 206 XR 1.4 2001 model aracım var ve lpg taktırmayı düşünüyorum. Acaba hangi marka lpg daha iyi. Konuya fazla hakim değilimde.
    Birde aracım 1.4 acaba performans olarak çok bir kayıp yaşarmıyım?



  • Selamlar arkadaşım;
    Aracın muhtemelen yarı-sıralı enjeksiyon sistemine sahip hal böyle olunca da bu araçlara Atiker sistemi uyumlu oluyor.

    PEUGEOT 206 1.4 2001

     Peugeot 206 1.4 ve LPG


     Peugeot 206 1.4 ve LPG


    Saygılar..




  • arkadasım bendede 2001 1.4 206 var fakat benimkisi otomatik.bir arkadasımın tavsiyesiyle(herhangi bir kit markası değil usta tavsie etti) milano marka kit taktırdım.istanbul maslak tgs otpgaz şenol saka taktırdığım yer.baska arkadaslarımdanda farjklı markalar taktıranlar oldu.hemen hemen 1 yıl oldu su ana kadar bir sıkıntı yasamadım.performans konusuna gelince zaten aracım 1.4 75bg birde otomatik olunca performans yerlerde sürünüyor.lpg den sonra bi fark göremedim.gecenlerde istanbul keşan arası gittim geldim.performans bakımından cok cile cektirir dedim ama cok sükür endişelerimi bosa cıkardı.bu arada bu yolculuk esnasında 100 tl lik gazla 700 km yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şenolköz

    arkadasım bendede 2001 1.4 206 var fakat benimkisi otomatik.bir arkadasımın tavsiyesiyle(herhangi bir kit markası değil usta tavsie etti) milano marka kit taktırdım.istanbul maslak tgs otpgaz şenol saka taktırdığım yer.baska arkadaslarımdanda farjklı markalar taktıranlar oldu.hemen hemen 1 yıl oldu su ana kadar bir sıkıntı yasamadım.performans konusuna gelince zaten aracım 1.4 75bg birde otomatik olunca performans yerlerde sürünüyor.lpg den sonra bi fark göremedim.gecenlerde istanbul keşan arası gittim geldim.performans bakımından cok cile cektirir dedim ama cok sükür endişelerimi bosa cıkardı.bu arada bu yolculuk esnasında 100 tl lik gazla 700 km yaptım.


    Selamlar.

    Çok sevdiğim bir akrabama araba bakıyoruz. İlk aracı olcak. 2000-2001 klimalı 206 düşünüyoruz. Benzin lpg farketmez çok kullanılmıcak evden işe. Aracınızın rica etsem objektif bir şekilde artılarını eksilerini anlatabilirmisiniz ve varsa bilginiz otopazarlarında fiatları nasıldır.. 206 ya alternatif olarak 1.4 GLS corsa düşünüyoruz bilginiz varsa küçük bir kıyaslamada bunun üzerine yapabilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.




  • merhabalar.
    aracı daha cok eşim kullanıyor.aractan bir memnuniyetsizliğimiz yok.tabi bu beklentilerlede alakalı.performans ve ciddi konfor beklentiniz yoksa(konforsuz anlamı cıkmasın ben 2011 focus a biniyorum doğal olarak 206 ya binince tatmin etmiyor) rahatlıkla tercih edilebilir.alısamadığım tek yönü cam otomatiklerinin el freninin arkasında olması :)
    yeni baslayanlar için ideal bir arac diye düsünüyorum.benim arac gibi güzel kullanılmıs bulursanız kacırmayın.benim arac 98000 de olmasına ragmen oldukca diri duruyor.tam otomatik geri kaydırma yapmıyor.peugeotların güvensiz oldugu söylenir.evet kaporta zayıf ama şase gayet sağlam.ben eşimi ve 4 yasındaki oğlumu gayet rahatlıkla emanet ediyorum.otomatik olması sebebiyle fazla yakıyor.lpg li al yada lpg taktır.faruk beyinde dediği gibi biraz özel araclar o yüzden taktırırken ustanız iyi olsun.
    son olarak ben 2009 agustosta 83500 km de 12750 tl ye almıstım altunizadedeki oto pazarından.su anki güncel piyasasını bilmiyorum ama bu sene piyasanın genel itibarıyle yüksek oldugu söyleniyor.




  • çok teşekkür ederim yorumlarınız ve bizi bilgilendirdiğiniz için.

    Manuel olsun istiyoruz 2 seneye yeterince geliştirip focus almayı planlıyor zaten kendiside. Birde çok ilgnç bir şey farkettim 2000 benzinli 110 binde 2 parça lokal boya.buldugumuz en iyi fiattaki araç diyebilirim fiatı pazarlıksız 13 bin. Yani biz araba aramayımı bilmiyoruz nedir anlayamadım doğrusu..
  • bende 2007 1.4 206 var hiç bir sıkıntım yada performans problemimim yok daha pahalısına hiç gerek yok atiker peugeot 1.4 motorlarla gayet uyumlu.
    yeni modeli bende 206 corsayı kıyıaslayamayacağım, ama 206 rahat seri bir araba ufak olması diz mesafesinin az olması dışında bir sıkıntım yok benimki feline neticede donanım olarak dolu bir araba. tüpten sonra ekonomik te oldu çünkü şehir için yakıt tüketimi malesef yüksektir. corsayı bilmiyorum onuda sen araştır. :D
  • bende de 2004 206 1.4 var ve 2006'dan beri LPG'li. 60bin km yol gittim ve sadece 1 kez gaz filtresini değiştirdim. Çok da memnunum ancak @MERLPG arkadaşın verdiği resimdeki gibi monte edilen LPG tankım sızdırmazlıktan geçemedi(Denizli). Tankın ön ve arkasında 10ar cm boşluk olması gerekiyormuş. Oysa yeri çok iyiydi. Ben de tankı bagajın tam ortasına yatay olarak monte ettirip raporumu alım!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnTEC

    bende 2007 1.4 206 var hiç bir sıkıntım yada performans problemimim yok daha pahalısına hiç gerek yok atiker peugeot 1.4 motorlarla gayet uyumlu.
    yeni modeli bende 206 corsayı kıyıaslayamayacağım, ama 206 rahat seri bir araba ufak olması diz mesafesinin az olması dışında bir sıkıntım yok benimki feline neticede donanım olarak dolu bir araba. tüpten sonra ekonomik te oldu çünkü şehir için yakıt tüketimi malesef yüksektir. corsayı bilmiyorum onuda sen araştır. :D


    bende de 2006 1.4 206 x-design var. Ankarada 4 tane yetkili servisi aradım 3 tanesi biz peugeot'ya lpg takmıyoruz dedi. Canım sıkıldı.
    Günlük ortalama 100 km yol yapıcam. Hangi marka ve nerede taktırmamı tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.